Benita, wat ontzettend leuk dat je me vroeg voor de binnenkijker op De Wemelaer. Ik ben nog maar sinds kort actief op Instagram dus ik was erg verrast door de vraag om mee te doen.

Mijn naam is Connie, 54 jaar. Ik ben getrouwd met Marien en we wonen in Waddinxveen. Samen hebben we 3 kinderen die allemaal de deur al uit zijn. Ik werk als verzorgende IG in de wijkverpleging in Bodegraven. Daarnaast pas ik regelmatig met veel plezier op onze 5 kleinkinderen.

Als hobby ben ik heel graag in ons huis bezig. Mijn inspiratie haal ik uit woonbladen of woonreportages. Ook Instagram is favoriet bij mij. Echt zo leuk!

We bezoeken regelmatig fairs in onze omgeving en hebben wat vaste adressen waar we geregeld even kijken of er iets leuks voor ons bij is. Spiegels, potten en kandelaars hebben bij ons al diverse kleuren gehad. Van goud naar zilver naar bruin, het kan allemaal.

Wat ik graag wil kan mijn man maken, hij heeft 2 rechterhanden. Dat is dus super handig! Diverse meubels in ons huis, de keuken en onze slaapkamer heeft hij gemaakt naar ons eigen ontwerp. Omdat ons huis beneden vrij donker is hebben we gekozen voor witte muren en een lichte vloer. Hoewel we er toch regelmatig over nadenken om de muren een kleur te geven.

Kom een kijkje nemen in ons huis!

Voordeur hoogglans zwart

Voordeur zwart

Paspop met krans

Paspop krukje gewei

Woonkamer landelijke stijl

Kruiklamp sobere vaas dadeltak

Woonkamer antiek landelijk

Antieke secretaire

Houten trog met dadeltak en vazen
Hoffz lamp boven eethoek

Bijzettafel stenen ram en kwast

Dienblad met vachtje en kruiken

Keuken landelijke stijl

Hoffz lamp eethoek leren stoelen

Decoratie aanrecht sober

Aanrecht bakje en vaasjes

Vorig jaar zijn we begonnen om alle kamers boven weer up to date te maken. Verven, vloeren leggen, sauzen en behangen, alles heeft een opknapbeurt gehad. We hebben het boven sober en rustig gehouden.

Zwart bed kroonluchter

Decoratie ladder trapje kruik

Kastenwand slaapkamer

Babykamer sober stoer

Dressoir slaapkamer

Krukje ram windlicht

Slaapkamer zwart grijs

Apothekerspotten houten plank met toef

Apotherspotten houten plank met toef

Slaapkamer zwartwit

Zwarte kast wit buro

Dit voorjaar hebben we onze tuin opgeknapt. We hebben zelf een ontwerp gemaakt en het meeste werk ook zelf uitgevoerd. Alleen voor het bestraten hebben we vakmensen gevraagd. Een deel van de oude klinkers is hergebruikt, evenals het tuinornament. Verder is alles vernieuwd.

Ook de voortuin is aangepast, waarbij we alleen de oude leilinde hebben laten staan. Duidelijk is dat de buxus nog in rechthoekige vormen moeten worden gesnoeid.

Strak landelijke tuin

Tuinset landelijke stijl

Borstbeeld met zuil

Decoratieladder tuinvazen

Wijntje in de tuin

Connie op Instagram: Connie_Lindhout.

Zin in meer inspiratie? De Wemelaer op Pinterest.