Binnenkijken bij Anneke

‘Hoi, wat woon je mooi! Zou je mee willen doen aan de binnenkijker op De Wemelaer?’. Dit berichtje kreeg ik van Benita. ‘Oke’, antwoorde ik, ‘Hartstikke leuk maar je overvalt me wel een beetje. Ik zit nog niet zo lang op Instagram en plaats nog niet zo lang foto’s dus ik vind het wel heel spannend om ook foto’s voor De Wemelaer in te sturen. Wel kijk ik altijd graag naar de interieurs van anderen’.

Nou, vooruit; mijn naam is Anneke en ik woon samen met mijn man, 2 zoons en hond in een klein plaatsje op de Veluwe. In het dagelijks leven werk ik 3 dagen bij de overheid. Op zaterdag kun je me altijd op het voetbalveld vinden om mijn jongens aan te moedigen. De dagen dat ik vrij ben, ben ik natuurlijk bezig met het schoonhouden van het huis, of ik lees een spannend boek. Ook neus ik graag rond op Pinterest en Instagram.

Ik neem je mee een rondje door mijn huis. Via de voordeur kom je in een piepklein halletje waar ook het toilet zit. Dan via de deur naar de woonkamer. Met de huidige stijl en inrichting ben ik superblij: landelijk sober en weinig kleur. Dit geeft namelijk rust voor mezelf. Ongeveer 4 jaar geleden ben ik besmet met dit virus, zoals ik het zelf maar noem. Vanaf die tijd struinen mijn vriendin en ik half Nederland door om te shoppen in de mooiste landelijke woonwinkels. En er gaat altijd iets mee terug de auto in.

Voordeur krans

Toilet

Afgelopen voorjaar hebben we een uitbouw bij de keuken aangekregen. Ik wilde altijd al graag een woonkeuken en ben er superblij mee! Als de mannen weer eens naar een voetbalwedstrijd willen kijken, trek ik me nu terug in de keuken met een bakje koffie en de laptop. Op mijn verlanglijstje staat nog de wens om onze slaapkamer aan te pakken. Dus ligt er nog iets leuks in het verschiet!

Keuken sober stoer

Plank keuken houten schaal en lepels

Houten bak aanrecht

Keuken landelijke stijl

Houten gebint keuken

Eethoek keuken

Kruik met takken melkmeisje

Nis keuken

Snijplank houten tafel en emmer

Linnen doek

Schuifdeuren tussen keuken en woonkamer

Sidetable kruiken kandelaars kruk

Kruik

Houten kandelaars

Haard landelijke stijl

TV meubel landelijk

Houten ballen en toef

Wijntafel sober stoer

Nepalese vaas windlichten

Sober stoer interieur

Badkamer landelijke stijl

Badkamer landelijke stijl

stenen schaal zeeppompje doek

Terras

Terrasdeuren naar tuin

Nou, ik hoop dat jullie het leuk vonden om bij mij binnen te kijken. Ik ga zelf maar eens weer zitten voor de volgende binnenkijker.

Benita, dankjewel.

Anneke op Instagram: Anneke Roodenburg.

BewarenBewaren

1 reactie

  1. Marrie schreef:

    Wat onwijs gezellig en wat heb je mooie spullen. Heerlijk hoor die woonkeuken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.