Binnenkijken bij Geke en Edwin

Styling Violier at Home

Hallo, welkom in ons huis! Mijn naam is Geke en ik ben getrouwd met Edwin. Samen hebben we drie kinderen; een zoon van 14 en twee dochters van 9 en 7. Ik was heel verrast toen ik gevraagd werd door Benita om mee te doen aan de binnenkijker op De Wemelaer. Erg leuk, maar ook best spannend. Vinden andere mensen ons interieur ook de moeite waard!?

Vijf jaar geleden zijn we verhuisd van een jaren-30 woning naar onze huidige twee-onder-een-kap woning in een nieuwbouwwijk. Dat was best even een omschakeling. Geen oude elementen meer in huis maar alles nieuw. Ons doel was om van dit huis een warm en gezellig familiehuis te maken. We zijn samen met de mensen van Violier at Home op zoek gegaan naar een interieur dat bij ons past. En tot op heden zijn we ontzettend bij met het resultaat! Dit huis voelt inmiddels niet meer als nieuwbouw maar als ons eigen warme familiehuis, waar we iedere dag weer genieten met ons gezin!

Ik hoop dat jullie genieten van de foto’s. Veel kijkplezier!

Groetjes,
Geke.

Voordeur hond landelijk

Krukje hal kruik veren

Keuken strak landelijk

Keuken landelijke stijl

Planken keuken landelijk

Koffiebekers houten snijplanken

Eethoek landelijke stijl

Dienblad bloemstuk von Dutz

Bloemstuk vensterbank

Styling Violier at Home

Windlichten vaasje ketting

Wijntafel kruiklamp

Woonkamer strak landelijk

Bijzettafel kruiken schilderij

Servieskast met Bastion serviesgoed

Bastion servies

Strak landelijk interieur

Zwarte piano

Pianotoetsen

Schaal met groen

Von Dutz stolp

Werkplek woonkamer landelijk

Kruik met takken

Groene glazen potten dadeltak met groen

Houten bak tijdschriften plaid

Slaapkamer strak landelijk

Houten ladder vest kralen toef

Houten ladder

Badkamer strak landelijk

Bijkeuken landelijk

Badkamer strak landelijk

Geke Verwijs

Witte hortensia's lampionnen

Tuintafel

BewarenBewaren

BewarenBewaren

37 Responses

  • Dank je wel! Leuk om te horen dat je het mooi vind De mokken zijn van Bastion Collection. Ik heb er een aantal bij Intratuin gekocht en een aantal online besteld. De ‘wintercollectie’ ziet er ook weer heel leuk uit! De moeite waard om even te kijken ☺ Fijne dag!

 1. Ik kijk altijd naar de prachtige binnenkijkers van De Wemelaer . Elke binnenkijker is bijzonder, sfeervol en heel warm. Maar deze raakt me. Stijlvol, zeer charmant, en alles op elkaar afgestemd. Prachtig! Ik hou van de netheid , de warmte, de bloemen, zo smaak en stijlvol allemaal. …er is naar mijn mening niets vergeten…Wens jullie heel veel liefde en geluk in dit perfect mooie “thuis” Grt Cora

 2. prachtige om binnen te mogen kijken,
  alles goed op elkaar afgestemd.
  mooie bloemstukken
  vraag mij af waar ze die mooie hoge vloerkandelaren weg heeft.
  ben namelijk al een poosje op zoek ernaar..

  • Bedankt voor je leuke reactie! Fijn om te horen dat anderen ons huis ook mooi vinden! De kandelaren heb ik gekocht bij Violier Bloemisten en Stylisten in Veenendaal. Een prachtige winkel, die ook de prachtige bloemstukken maken!

 3. Wauw Geke!
  Doe wekelijks een bakkie bij je en weet dus hoe mooi, gezellig en warm jullie huis is.
  Maar zo op de foto’s te zien, die je heel goed gemaakt hebt zie ik weer dat het echt wel heel gaaf is.

  Liefs Bep

 4. Echt een heerlijk sfeertje in jullie prachtige huis. Fijn dat er ook wat kleur te bekennen is in jullie interieur. Ik heb genoten van de rondleiding.
  Fijne dag,
  liefs,
  Mirjam

  • Dank je wel voor je lieve reactie! Leuk om te horen dat je er van genoten hebt! Het was best spannend om mee te doen. Niet iedereen houdt van kleur in huis, maar wij genieten er echt van!

  • Bedankt voor je reactie! Leuk om te lezen dat je het mooi vind. Deze kleur hebben wij in het hele huis. In iedere ruimte komt hij weer anders uit. We zijn er nog steeds erg blij mee! Wij hebben deze verf zelf laten mengen en op het verfblik staat vermeld: Kleur > F8.04.77 (ACC Color Map)/Product > Alphatex IQ
   Ik hoop dat je hier wat aan hebt! Wij hebben in de woonkamer en keuken gekozen voor scrobvaste verf. Dan is het afneembaar met een doek, maar daardoor heeft het ook een wat diepere kleur. Succes ermee! Groetjes, Geke

 5. Wat mooi zeg, ik hou ervan! Vroeger hield ik niet van kleur maar ben zelf tegenwoordig juist van kleur! Niet meer zo somber. Interieurs lijken zoveel op elkaar tegenwoordig en dit is echt veel frisser! Maar dat is natuurlijk mijn mening. Ieder zijn eigen smaak!

  • Dank je wel voor je leuke reactie! Ik herken mijzelf erin! Ik hield eerst ook alleen van sobere tinten, maar kan nu niet meer zonder kleur in huis! Het geeft een fris, maar ook een warm gevoel! Ik hou er van….maar inderdaad ieder zijn eigen smaak! Ook andere stijlen kan ik waarderen!

 6. Prachtig! Heerlijk sfeervol en fris interieur!
  De combinatie van strak en landelijk spreekt erg aan!
  Mag ik vragen waar de lichtblauwe fauteuil gekocht is? Zoiets zoek ik nog :)

  • Dank je wel! Leuk om te horen dat je ons interieur mooi vind! De fauteuil komt bij DMF Interiors in Zeist vandaan.Wij hebben hem gekocht via Violier at Home.

  • Dank je wel! De vloerlampen met de donkere kapjes en de leeslamp (vloerlamp) komen beide bij de Violier in Veenendaal vandaan. De lampen zijn van Tierlantijn.

 7. Hoi Geke, Geweldig huis zeg. Wat een mooie kleur heb je op de wand van de woonkamer. Zou je mij de naam of het nr. van kleur willen geven? Ik heb net de woonkamer afgerond n. Maar nu heeft mijn beige een wat roze ondertoon. Ik kan de kijk er niet op krijgen. Bij jou lijkt de kleur heel neutraal, een soort grijsbeige. Zou je mij deze info kunnen verstrekken. Zou erg fijn zijn. Groeten Corine

 8. Wat een leuk huis heb je. Wij zijn op zoek naar een andere voordeur. Waar hebben jullie deze voordeur gekocht? Wie weet is het iets voor ons.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.