Binnenkijken bij Wilma

Wat leuk wat ik hier mijn verhaal mag vertellen en een kijkje in ons huis mag laten zien. Ik ben Wilma, 36 jaar en ben al 16 jaar getrouwd. Samen hebben we 2 jongens van 8 en 11. We wonen in Ridderkerk. We zijn begonnen op een flatje en al snel verhuisd naar een eensgezinswoning. 16 jaar terug was de stijl uiteraard heel anders en had ik, net als de meeste mensen denk ik, een degelijk interieur met kersenhout. Na een paar jaar word je wat zoekende welke stijl eigenlijk bij je past. Ik ben toen overgegaan op brocante… alles smetteloos wit! Maar met 2 kleine kids was het een hele sport om het ook wit te houden. Langzaamaan verdween al het wit en ging ik over op een wat stoerder interieur, dat vonden mijn mannen niet erg. Toen besloten we om wat landelijker te gaan wonen en viel ons oog op een boerderijtje in Giessen-Oudekerk in de gemeente Giessenburg.

We hebben 6 maanden lang alles verbouwd voordat we er eindelijk konden gaan wonen. Maar de rust waarnaar we opzoek waren werd onrust. We konden er alle 4 niet aarden en waren er, ondanks de prachtige omgeving ongelukkig.. Het huis was binnen 3 dagen verkocht en toen begon de zoektocht opnieuw. Omdat we nog niets geschikts konden vinden binnen Ridderkerk, konden we tijdelijk de pastorie van onze kerk huren die op dat moment leeg stond. Zo hadden we alle tijd om op zoek te gaan naar een huis. En die hebben we gevonden!

Woning voor na

Een heel ander huis dan we voor ogen hadden maar wel met enorm veel ruimte. Het grappige is dat het een tandartspraktijk is geweest waar ikzelf altijd onder behandeling was. We moesten echt door de strakke, moderne vormen heen kijken en er zelf iets van maken. We hebben geprobeerd om er een sober huis van te maken, zowel van buiten als van binnen. Gelukkig hebben mijn man en ik dezelfde smaak en ideeën dus dat is erg leuk. We voelen ons nu weer fijn en gelukkig in Ridderkerk en genieten enorm van dit huis waar we nu sinds 5 maanden wonen!

Liefs Wilma.

Voorzijde woning

Hek naar voordeur

Zwarte voordeur

Oude deuren hal

Hangoortafel hal

Kolompoot tafel kruiklamp sidetable

Woonkamer sober stoer

Sober stoer interieur

Kruik zuil

Kalkverf muur houtkachel

Woonkamer landelijke stijl

Sidetable sober ossenoogspiegel

l'oeil de boeuf spiegel

Zuil met kruik lamp Hoffz

Zuil met kruik

Kruik met rode takken

Groene krans

Kalkverf sidetable spiegel

Vensterbank stoer sober

Binnenkijken sober interieur

Woonkeuken landelijke stijl

Woonkeuken sober landelijk

Keuken landelijke stijl

Woonkamer sober stoer

Hal oude deuren

Hal landelijke stijl

Kippenhok

Wilma op Instagram: Soberbywilma.

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

17 reacties

 1. Marianne knicknie schreef:

  Prachtig geworden

 2. Cora schreef:

  Hallo Wilma, opnieuw ben ik diep onder de indruk van jullie prachtige huis en interieur. Het ziet er schitterend uit. Warm, gezellig en bijzonder sfeervol. Jullie zoektocht is zeer geslaagd. Wat leuk dat we even mogen mee genieten. Veel liefde en geluk op en in dit warme plekje ❤

  Grt. Cora

 3. Brenda schreef:

  Prachtige binnenkijker.

 4. Garcyasplace schreef:

  Wauw !!! Prachtig is dit zeg ! Heb drie keer op en neer gescrold , zo mooi vond ik het ! Een aanrader om te volgen !!

 5. Marion schreef:

  Prachtige binnenkijker ..wat een ruimte en mooie kleuren …veel woonplezier !!!
  Groetjes Marion

 6. Jorina schreef:

  Nou wat een prachtige binnenkijker, heb de fotos ook wel tig keer bekeken! Leuk om je te gaan volgen op IG!!

 7. Anja vd Dool schreef:

  Super gaaf geworden zus!! Trots op jou ❤️

 8. Ans v Rooij schreef:

  Wauw dit is echt buitengewoon prachtig kan er geen andere woorden voor vinden,die openslaande deuren,je inrichting ,je keuken,om je vingers bij af te likken,ben echt wel een klein beetje jaloers,klein beetje maar hoor,uhmm,daar kan ik alleen maar van dromen,maar dat moet een mens ook kunnen dromen toch,?

 9. Annelies schreef:

  Heel erg mooi!! Complimenten.

  Groetjes Annelies.

 10. Nelly Helder schreef:

  Ha Wilma, ik heb genoten van je mooie binnenkijker. Naar aanleiding daarvan ben ik je ook op Instagram gaan volgen. Ik zak vast de enige miet zijn. Even een vraagje: jullie bank is die soms van DEM meubelen? En veel woonplezier in Ridderkerk. Wij wonen in Papendrecht. Ken de omgeving dus.

 11. Marrie schreef:

  Wat een prachtige binnenkijker. Woon zelf ook met veel plezier in in Ridderkerk. Heel leuk dat ik bij je binnen mocht kijken. Heel knap gedaan en nu heerlijk genieten.

 12. W.Bol schreef:

  Mooi villa ……..pracht foto’s

 13. Dedy Linden schreef:

  Wat een prachtig en sfeervol huis hebben jullie ..genoten van al je prachtige foto’s!!Groetjes Dédy

 14. Annet schreef:

  Jullie hebben echt een prachtig huis! Met welke kleur heb jij de deuren en bint behandeld?
  Groeten Annet

 15. Diana schreef:

  Wat een prachtig huis! Mooie ruimtes en je bent er zeer in geslaagd iets moois ervan te maken!
  Ik heb je al ‘gevraagd’ om je te mogen volgen! Wij wonen in Barendrecht en volgens mij weet ik jullie huis te staan! Leuk!

  Groetjes Diana

 16. Proetske schreef:

  Schitterend ingericht met mooie items. Wat voor vloer hebben jullie in de woonkamer? Is dit hout, laminaat of mss wel geschilderd hout?

  Groetjes Proetske

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.