Wat leuk wat ik hier mijn verhaal mag vertellen en een kijkje in ons huis mag laten zien. Ik ben Wilma, 36 jaar en ben al 16 jaar getrouwd. Samen hebben we 2 jongens van 8 en 11. We wonen in Ridderkerk. We zijn begonnen op een flatje en al snel verhuisd naar een eensgezinswoning. 16 jaar terug was de stijl uiteraard heel anders en had ik, net als de meeste mensen denk ik, een degelijk interieur met kersenhout. Na een paar jaar word je wat zoekende welke stijl eigenlijk bij je past. Ik ben toen overgegaan op brocante… alles smetteloos wit! Maar met 2 kleine kids was het een hele sport om het ook wit te houden. Langzaamaan verdween al het wit en ging ik over op een wat stoerder interieur, dat vonden mijn mannen niet erg. Toen besloten we om wat landelijker te gaan wonen en viel ons oog op een boerderijtje in Giessen-Oudekerk in de gemeente Giessenburg.

We hebben 6 maanden lang alles verbouwd voordat we er eindelijk konden gaan wonen. Maar de rust waarnaar we opzoek waren werd onrust. We konden er alle 4 niet aarden en waren er, ondanks de prachtige omgeving ongelukkig.. Het huis was binnen 3 dagen verkocht en toen begon de zoektocht opnieuw. Omdat we nog niets geschikts konden vinden binnen Ridderkerk, konden we tijdelijk de pastorie van onze kerk huren die op dat moment leeg stond. Zo hadden we alle tijd om op zoek te gaan naar een huis. En die hebben we gevonden!

Woning voor na

Een heel ander huis dan we voor ogen hadden maar wel met enorm veel ruimte. Het grappige is dat het een tandartspraktijk is geweest waar ikzelf altijd onder behandeling was. We moesten echt door de strakke, moderne vormen heen kijken en er zelf iets van maken. We hebben geprobeerd om er een sober huis van te maken, zowel van buiten als van binnen. Gelukkig hebben mijn man en ik dezelfde smaak en ideeën dus dat is erg leuk. We voelen ons nu weer fijn en gelukkig in Ridderkerk en genieten enorm van dit huis waar we nu sinds 5 maanden wonen!

Liefs Wilma.

Voorzijde woning

Hek naar voordeur

Zwarte voordeur

Oude deuren hal

Hangoortafel hal

Kolompoot tafel kruiklamp sidetable

Woonkamer sober stoer

Sober stoer interieur

Kruik zuil

Kalkverf muur houtkachel

Woonkamer landelijke stijl

Sidetable sober ossenoogspiegel

l'oeil de boeuf spiegel

Zuil met kruik lamp Hoffz

Zuil met kruik

Kruik met rode takken

Groene krans

Kalkverf sidetable spiegel

Vensterbank stoer sober

Binnenkijken sober interieur

Woonkeuken landelijke stijl

Woonkeuken sober landelijk

Keuken landelijke stijl

Woonkamer sober stoer

Hal oude deuren

Hal landelijke stijl

Kippenhok

Wilma op Instagram: Soberbywilma.

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren