Binnenkijken bij Carmen

Dag allemaal,

Allereerst: Benita, bedankt voor jouw aanbod om mee te doen aan de binnenkijker op je blog. Ontzettend leuk om een plekje tussen al deze woningen te krijgen!

Mijn naam is Carmen, ik ben 27 jaar en woon inmiddels 1,5 jaar samen met Nick (27) in dit huis. Onze eerste koopwoning en tevens onze eerste keer samenwonen.

Welkom in ons huis! Een appartement gedateerd uit eind 1800: begane grond, souterrain en tuin, gesitueerd in Arnhem. Wat is het een fijne plek om te wonen en leven: op loopafstand van het Sonsbeekpark en het centrum.

Het is inmiddels 2 jaar geleden dat wij het huis hebben gekocht. Nadat wij al meer dan 20 appartementen in Utrecht hadden bekeken, maar steeds niet ‘het’ gevoel kregen bij de bezochte woningen, besloten we op de openhuizendag toch ook één woning in Arnhem mee te pakken. Gewoon, voor de fun, om te kijken en te vergelijken. Random tikten we er eentje aan op Funda: dit leek ons wel wat. Op weg naar Utrecht stopten we in Arnhem om het eerste huis van deze dag te bekijken. En BAM, op slag verliefd! Totaal in de war volgden we de weg naar Utrecht, stiekem wetende dat dit het huis was die we wilden… Aan het einde van de dag wisten we het dan ook zeker: dit huis moesten we nog een keer zien. Een paar dagen later volgde de tweede bezichtiging waar aan het einde van deze dag het bod al was geaccepteerd: we hadden het huis! Onze eerste koopwoning! Wat waren (zijn ;-)) we trots. En wat hadden we een geluk.

Drie maanden lang, dag en nacht, hebben Nick en onze familie/vrienden geklust. Samen met mijn moeder maakten we een sfeerplan: ons streven was om een winterhuis te creëren met zowel design- als budgetitems. Zo komen meerdere producten van Marktplaats (daar zijn zoveel designpareltjes te vinden!) en Ikea. Mijn moeder maakte verder het gehele ontwerp voor de woning, waar vooral in de woonkamer en de keuken aanpassingen aan werden gebracht.

Nick en ik delen de passie voor interieur. En het fijne: we hebben precies dezelfde stijl en hebben daardoor ontzettend veel plezier in het inrichten van ons eigen huis. Waar Nick zich met de grotere lijnen bezighoudt, gaat mijn aandacht juist naar de details.

Hopelijk geeft het inspiratie en vinden jullie het leuk om even digitaal binnen te stappen.

Tot ziens op Instagram?

Carmen.

Hal wit strak

Kapstok strak

Design keuken zwart

Keuken strak zwart

Keuken zonder kastjes

Keuken strak design

Zwarte kroonluchter woonkamer strak

Ronde spiegeltjes schouw stolp

Foto planken woonkamer interieurboeken

Fruit schaal walnoten interieurboeken Lampe Berger

Klassiek plafond ornament

Haard klassiek strak

Huisjes open haard

Zwarte theepot Stijlvol Wonen

Woonkamer strak design

Woonkamer strak design

Woonkamer strak tapijt

Accessoires strak design

Slaapkamer klassiek strak

Tapijt slaapkamer donker

Carmen op Instagram: carminteriorstyle.

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

6 reacties

  1. Marion schreef:

    Prachtig huis en mooie foto’s …. En inderdaad wat een heerlijke en mooie stad om te wonen… Wij komen er vaak en graag.
    Groet Marion

    • Carmen schreef:

      Arnhem is inderdaad een fijne stad, al moet je voor de schoonheid verder ‘zoeken’ dan de grote winkelstraat. Maar wat een pareltjes daarbuiten! Prachtige natuur, authentieke wijken.. Dankjewel voor de leuke reactie! Groetjes Carmen

  2. marrie schreef:

    Heel mooi. klasse straalt dit uit en een keer iets heel anders. Mooie kleuren, goed gekozen en doordachte accessoires. Knap gedaan en nu genieten.

  3. Mirjam schreef:

    Wat hebben jullie een prachtig thuis gecreëerd zo samen. Hier zullen jullie nog lang met heel veel plezier wonen. Dankjewel dat je ons liet binnenkijken.
    Liefs,
    Mirjam

    • Carmen schreef:

      Jij bedankt voor het leuke bericht Mirjam! Ik ga er zeker vanuit dat we er nog lang en met veel plezier zullen wonen, zo’n fijne plek. Groetjes Carmen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.