Hallo! Op mijn Instagram account post ik foto’s van ons huis en kreeg ik ineens een berichtje van Benita met de vraag of ik ook mee wilde doen aan de binnenkijker op De Wemelaer!

Ik zal me even voorstellen: mijn naam is Evita Beau, 22 jaar en ik woon samen met mijn vriend Jordi, 27 jaar, in ons huis in Heerenveen (Friesland). Het is een nieuwbouw tussenwoning waar we inmiddels alweer twee jaar met veel plezier wonen. Tevens is dit voor ons beiden ons eerste huis.

Het scheelt dat we allebei de liefde voor een stoer en landelijk interieur delen. Mijn vriend is erg handig en heeft veel dingen in ons huis zelfgemaakt, zoals het badmeubel, de salontafel, de sidetable, de kapstok en het tv-meubel. Erg leuk en super handig! Zelf ben ik altijd bezig met inrichten en decoreren, van jongs af aan vond ik dit al leuk om te doen. Ik hou van een warme sfeervolle ruimte met oog voor detail.

Mijn vriend is helikopterpiloot en zelf ben ik tandartsassistente. In mijn vrije tijd hou ik van fotograferen, shoppen (of het nu kleding is of bij woonwinkels, ik vind het allemaal leuk), of gezellig een wijntje drinken met familie of vrienden. We wonen op loopafstand van de bossen van Oranjewoud dus al met al een heerlijke plek om te wonen!

Veel kijkplezier in ons huis!

Groetjes,
Evita Beau.

Hal bankje landelijke stijl

Binnenkijken sober landelijk interieur

Eethoek landelijke stijl

Open kast landelijke stijl

Zuil Hoffz kruik

Woonkamer Castle Stones

Binnenkijken sober stoer interieur

Binnenkijken sober interieur

Sidetable landelijk sober interieur

Fauteuil Hoffz lamp

Castle Stones vloer

Olijfbak mos

Binnenkijken Hoffz interieur

Olijfbak Nepalese vaas

Hoffz fauteuil, luik met krans

Castle stones vloer woonkamer

Asparagus krans

Badkamer sober stoer

Betonstuc badkamer landelijke stijl

Houten luiken badkamer

Badkamer sobere landelijke stijl

Zuil luiken badkamer sober landelijk

Binnenkijken in een landelijk sober interieur

Binnenkijken in een sober landelijk interieur

Tuin landelijke stijl

Houten vlonder aan het water

Evita op Instagram: Evita Beau.

BewarenBewaren