Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Binnenkijken bij Eefje

Hoi allemaal!

Ik zal me eerst even voorstellen: mijn naam is Eefje Machiels, ik ben 25 jaar en woon samen met mijn vriend Ramon (35 jaar) in Boxmeer. Ons huis is een hoekhuis, gelegen in een rustige wijk van Boxmeer. We wonen hier sinds vorig jaar juni en het is ons eerste koophuis.

Hiervoor hebben we 2 jaar in een huurappartement gewoond. Sinds vorig jaar hebben we dus deze grote stap gezet en een eigen woning gekocht, waar we nu met veel plezier in wonen!

Mijn vriend is quality officer en zelf volg ik een opleiding voor verpleegkundige. In mijn vrije tijd hou ik van winkelen (kleding maar ook woonaccessoires, alles vind ik eigenlijk wel leuk!) of gezellig uiteten gaan, samen met mijn vriend of met vrienden. En natuurlijk op Instagram mooie accounts volgen en veel inspiratie opdoen! Mijn voorkeur gaat uit naar een landelijke en sobere inrichting, deze stijl komt ook terug in mijn huis.

Toen ik vorig jaar Instagram had ontdekt en een paar foto’s van ons huis had geplaatst, benaderde Benita mij al. Ik was erg verrast en vereerd en vond het meteen erg leuk om te doen. Omdat we toen nog volop aan het klussen waren, vond ik het nog te vroeg want alles stond op zijn kop! Nu is dan toch de tijd gekomen om ons huis te laten zien. Hier en daar moet er nog wat veranderd worden maar het begin is er al.

Ik wil jullie veel plezier wensen met het binnenkijken in mijn huis. En graag wil ik Benita bedanken voor dit te gekke aanbod!

Binnenkijken bij Eefje

Zwarte kast landelijke stijl

Krukje dadeltak klosjes

Eetkamerbank eethoek sober

Stoere lampen boven eettafel

Fauteuil met plaid

Grijze kruiken stolp

Grijze eetkamerbank

Vouwgordijn vensterbank landelijke stijl

Keuken landelijke stijl

Snijplank potten aanrecht

Aanrechtblad landelijke stijl

Leren fauteuil woonkamer

Sober stoer interieur

Grijze bank krukje landelijk sober

Handzeep zeep aan touw

Toilet landelijke stijl

Zeep aan touw toilet

Wit dressoir slaapkamer

Ornament op voet

Slaapkamer landelijke stijl

Sprei met pompons

Loungeset landelijke stijl

Roze petunia

Schapenvacht loungeset

Rieten tuinset overkapping

Rieten stoelen onder overkapping

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

23 reacties op “Binnenkijken bij Eefje

 1. Wat een leuke binnenkijker is dit weer..een mooie sobere sfeer heb je in je huis.. en ook een gezellige tuin, waar je afgelopen dagen vaak gezeten zal hebben. Ik ga nu snel even je account op Instagram bekijken.
  Leuk dat ik bij je binnen mocht kijken.

  Marina
  wonen_op_21

 2. Geweldig mooie foto´s ! Hiermee heb ik een uitstekende impressie gekregen van de stijl waar je van houdt, en welke overal in huis terug te zien is! Top gedaan!

 3. Wat een prachtige sobere sfeer! Heel mooi.
  Je lampen boven je tafel vind ik echt geweldig. Veel woonplezier in jullie mooie huis.

 4. Hallo,

  Wij zijn bezig met een nieuwe keuken wat een u vorm gaat krijgen. Mag ik de tussenruimte vragen tussen de werkbladen in oftewel de totale breedte van muur tot muur aan de raamzijde. Wij komen straks uit op 1.40 qua vloerruimte. Ik vind het lastig om dat een beetje te visualiseren.

  Bevalt de tussenruimte ?

  Met vr Gr

  E. Wakker

 5. Beste Eefje ik vind het een supermooi huis, goed ingericht en mooie accessoires gebruikt en ook je tuin. Het vormt een mooi geheel
  Groet kitty

 6. Mooi huis! Ik ben verliefd op je kast! Heb je die zelf geverfd? Mag ik de kleur weten of waar heb je hem vandaan?
  Groetjes,, Esther

 7. Prachtig allemaal!
  Mag ik vragen wat voor een vloer je in de woonkamer hebt? Laminaat of pvc?
  En wat voor een kleur? Alvast bedankt.
  Gr. Els

 8. Super gaaf om te zien .
  Welke ( kleur) verf heb je gebruikt voor de grote kast ( met het krukje ernaast) Is het zwart of antraciet

  Ik hoor graag van je, Gr Lutske Nijboer

 9. Wat een ontzettend gaaf huis hebben jullie! Even een vraagje over de kast: waar heb je die gekocht/weke kleur verf is het? Vind hem zo strak en gaaf
  Ik hoor graag van je!

  Groetjes, Marloes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.