Hoi allemaal!

Ik zal me eerst even voorstellen: mijn naam is Eefje Machiels, ik ben 25 jaar en woon samen met mijn vriend Ramon (35 jaar) in Boxmeer. Ons huis is een hoekhuis, gelegen in een rustige wijk van Boxmeer. We wonen hier sinds vorig jaar juni en het is ons eerste koophuis.

Hiervoor hebben we 2 jaar in een huurappartement gewoond. Sinds vorig jaar hebben we dus deze grote stap gezet en een eigen woning gekocht, waar we nu met veel plezier in wonen!

Mijn vriend is quality officer en zelf volg ik een opleiding voor verpleegkundige. In mijn vrije tijd hou ik van winkelen (kleding maar ook woonaccessoires, alles vind ik eigenlijk wel leuk!) of gezellig uiteten gaan, samen met mijn vriend of met vrienden. En natuurlijk op Instagram mooie accounts volgen en veel inspiratie opdoen! Mijn voorkeur gaat uit naar een landelijke en sobere inrichting, deze stijl komt ook terug in mijn huis.

Toen ik vorig jaar Instagram had ontdekt en een paar foto’s van ons huis had geplaatst, benaderde Benita mij al. Ik was erg verrast en vereerd en vond het meteen erg leuk om te doen. Omdat we toen nog volop aan het klussen waren, vond ik het nog te vroeg want alles stond op zijn kop! Nu is dan toch de tijd gekomen om ons huis te laten zien. Hier en daar moet er nog wat veranderd worden maar het begin is er al.

Ik wil jullie veel plezier wensen met het binnenkijken in mijn huis. En graag wil ik Benita bedanken voor dit te gekke aanbod!

Binnenkijken bij Eefje

Zwarte kast landelijke stijl

Krukje dadeltak klosjes

Eetkamerbank eethoek sober

Stoere lampen boven eettafel

Fauteuil met plaid

Grijze kruiken stolp

Grijze eetkamerbank

Vouwgordijn vensterbank landelijke stijl

Keuken landelijke stijl

Snijplank potten aanrecht

Aanrechtblad landelijke stijl

Leren fauteuil woonkamer

Sober stoer interieur

Grijze bank krukje landelijk sober

Handzeep zeep aan touw

Toilet landelijke stijl

Zeep aan touw toilet

Wit dressoir slaapkamer

Ornament op voet

Slaapkamer landelijke stijl

Sprei met pompons

Loungeset landelijke stijl

Roze petunia

Schapenvacht loungeset

Rieten tuinset overkapping

Rieten stoelen onder overkapping

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren