Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Overkapping sober stoer ingericht

Binnenkijken bij Lobke

Hoi allemaal! Ik ben Lobke en ik ben 36 jaar. Samen met mijn partner en onze dochter van bijna 9 en zoon van 6, wonen wij in het kleine dorpje Gendt tussen Arnhem en Nijmegen. We wonen hier nu ruim 9 jaar in ons kleine

Hoi allemaal!

Ik ben Lobke en ik ben 36 jaar. Samen met mijn partner en onze dochter van bijna 9 en zoon van 6, wonen wij in het kleine dorpje Gendt tussen Arnhem en Nijmegen. We wonen hier nu ruim 9 jaar in ons kleine maar fijne huurhuisje.

Ik heb altijd al een passie voor interieur gehad, die heb ik overgenomen van mijn moeder. Toen we gingen samenwonen begon het met de landelijke Riviėra Maison stijl. Langzamerhand leerde ik de sobere stijl kennen; ik was er meteen verliefd op! Er zijn nog genoeg wensen: in september komt er een nieuwe vloer en ooit willen we ook nog wat doen aan de badkamer. Maar wensen moeten er blijven toch!

Sinds februari dit jaar ben ik actief geworden op Instagram, zo ontzettend leuk en inspirerend allemaal! En een aantal weken geleden benaderde Benita mij, ik was eerst wat onzeker met al die mooie binnenkijkers maar voel me zeer vereerd dat ik hier nu bij mag horen!

Ik zou zeggen, veel kijkplezier!

Binnenkijken bij Lobke op www.dewemelaer.nl

Voortuin landelijke stijl

Binnenkijken sober stoer interieur

Hoekbank sober stoer interieur

Eethoek sobere landelijke stijl

Kruik op zuil landelijke stijl

Kandelaar met kaars op voet

Interieur landelijke stijl

Binnenkijken bij Lobke

Kruik kwast pioenroos

Sober landelijk interieur

Olijfbak houten onderzetters roze pioenrozen

Olijfbak met kandelaars

Wijntafel kruiklamp naast de bank

Wijntafel kruik kransje

Vensterbank landelijke stijl

Grijze keuken landelijk sober

Schaal met eieren Basilicum plantje

Kapstok sober stoer

Hal landelijk licht

Kuifspiegel Nepalese potten schemerlamp

Landelijke sobere slaapkamer

Sidetable kruik stenen ram

Slaapkamer landelijke sobere stijl

Slaapkamer landelijk sober interieur

Veranda sober stoer

Terras landelijke stijl

Veranda landelijke sobere stijl

Terras zwarte schutting landelijk

Lobke op Instagram: Myplace_nr19

BewarenBewaren

BewarenBewaren

29 thoughts on “Binnenkijken bij Lobke

 1. Hoi Lobje,
  Wat leuk om even bij je binnen te mogen kijken.
  Uit deze mooie foto’s blijkt wel weer dat ook in een huurwoning de sobere landelijke sfeer kan creëren. Echt mooi gedaan.
  Ik ga eens op je Instagram account kijken.

 2. Super mooi gedaan ,je hebt mooie accessoires vooral je werktafel waar je tv opstaat vind ik prachtig,,maar de rest ook hoor,complimentjes voor jou!!

 3. super mooi,ook de veranda vind ik mooi.
  de kleed boven de bank vind ik heel mooi.
  mag ik vragen waar je die hebt gekocht.
  klein maar heel fijn zal ik maar zeggen.

 4. Lobke wat een heerlijk huis!! Ziet er heel gezellig uit =) Mag ik vragen waar jouw eettafel en stoelen vandaan komen? Pre-cies wat ik zoek!! Groeten Ingeborg

  1. Hoi Ingeborg,de tafel komt van Linvingfurn waar mijn partner werkt alleen is deze inmiddels 6jr oud en niet meer leverbaar. De stoelen heb ik via marktplaats gekocht. Dus ik vrees dat ik je niet echt kan helpen eraan. Bedankt voor je compliment! Leuk!

 5. hoi lobke, ben verliefd op je mooi zwarte tegelvloer. Waar heb je deze gekocht als ik vragen mag? en wie heeft hem voor je gelegd? ben zelf nl. van plan de keuken aan te pakken en de basis is toch de vloer…

  1. Hoi Joyce, de vloer hebben wij 5jr geleden bij een tegel zaak gekocht in Elst maar deze bestaat niet meer,helaas. Maar in de betere zaken zal deze vloer vast nog te vinden zijn! Onze zwager heeft de vloer gelegd,hij is tegel legger van beroep dus hadden wij geluk mee.

 6. Hoi Lobke , wat geweldig !!! Ik heb zelf een kleine jaren zestig koopwoning en dit laat zo mooi zien dat ook een kleiner huis dezelfde grandeur en stijl kan uitademen als een landhuis , erg mooi gedaan door kleur keuze en meubel combinatie , het is ruimtelijk , sfeervol en smaakvol, ook de tuin voor en achter , helemaal af !! Ik vind dit erg ,erg mooi !

 7. Hoi lobke,
  Mijn complimenten voor jullie sfeervol huis.
  Genoeg inspiratie opgedaan,

  De kast in de kamer , mag ik vragen welke kleur die heeft?
  En die mooie linnenkast in de slaapkamer, hebben jullie een adres waar we die kunnen kopen?

  Groet Ina

 8. Hoi Ina!

  De kast in de woonkamer hebben wij zo gekocht,heb helaas geen kleur naam of nummer. De kast in de woonkamer is een biedemeier kast en deze is gekocht op marktplaats. Bedankt voor je compliment! Groetjes Lobke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.