Binnenkijken bij Lobke

Hoi allemaal!

Ik ben Lobke en ik ben 36 jaar. Samen met mijn partner en onze dochter van bijna 9 en zoon van 6, wonen wij in het kleine dorpje Gendt tussen Arnhem en Nijmegen. We wonen hier nu ruim 9 jaar in ons kleine maar fijne huurhuisje.

Ik heb altijd al een passie voor interieur gehad, die heb ik overgenomen van mijn moeder. Toen we gingen samenwonen begon het met de landelijke Riviėra Maison stijl. Langzamerhand leerde ik de sobere stijl kennen; ik was er meteen verliefd op! Er zijn nog genoeg wensen: in september komt er een nieuwe vloer en ooit willen we ook nog wat doen aan de badkamer. Maar wensen moeten er blijven toch!

Sinds februari dit jaar ben ik actief geworden op Instagram, zo ontzettend leuk en inspirerend allemaal! En een aantal weken geleden benaderde Benita mij, ik was eerst wat onzeker met al die mooie binnenkijkers maar voel me zeer vereerd dat ik hier nu bij mag horen!

Ik zou zeggen, veel kijkplezier!

Binnenkijken bij Lobke op www.dewemelaer.nl

Voortuin landelijke stijl

Binnenkijken sober stoer interieur

Hoekbank sober stoer interieur

Eethoek sobere landelijke stijl

Kruik op zuil landelijke stijl

Kandelaar met kaars op voet

Interieur landelijke stijl

Binnenkijken bij Lobke

Kruik kwast pioenroos

Sober landelijk interieur

Olijfbak houten onderzetters roze pioenrozen

Olijfbak met kandelaars

Wijntafel kruiklamp naast de bank

Wijntafel kruik kransje

Vensterbank landelijke stijl

Grijze keuken landelijk sober

Schaal met eieren Basilicum plantje

Kapstok sober stoer

Hal landelijk licht

Kuifspiegel Nepalese potten schemerlamp

Landelijke sobere slaapkamer

Sidetable kruik stenen ram

Slaapkamer landelijke sobere stijl

Slaapkamer landelijk sober interieur

Veranda sober stoer

Terras landelijke stijl

Veranda landelijke sobere stijl

Terras zwarte schutting landelijk

Lobke op Instagram: Myplace_nr19

BewarenBewaren

BewarenBewaren

34 reacties

 1. Anita van der Woude schreef:

  Jullie hebben het mooi ingericht.

 2. Marina schreef:

  Hoi Lobje,
  Wat leuk om even bij je binnen te mogen kijken.
  Uit deze mooie foto’s blijkt wel weer dat ook in een huurwoning de sobere landelijke sfeer kan creëren. Echt mooi gedaan.
  Ik ga eens op je Instagram account kijken.

 3. Marion schreef:

  Mooie sfeer heb je erin gebracht .. en wat een heerlijk buiten ook.. fijne plek voor de zomeravonden !!

 4. Ans schreef:

  Super mooi gedaan ,je hebt mooie accessoires vooral je werktafel waar je tv opstaat vind ik prachtig,,maar de rest ook hoor,complimentjes voor jou!!

 5. Ilona schreef:

  Super mooi lobke

 6. Grietje schreef:

  Prachtig , mooie sfeer !!!

 7. Hemmy Hubbers schreef:

  Hallo Lobke, wat heb je toch een gezellig huis. Volg je graag op IG. Groetjes Hemmy.(mienthuus)

 8. Sjaakje Benninga schreef:

  super mooi gedaan,zelfs de tuin en de veranda is super
  mooi.
  klein maar fijn.super

 9. Sjaakje Benninga schreef:

  super mooi,ook de veranda vind ik mooi.
  de kleed boven de bank vind ik heel mooi.
  mag ik vragen waar je die hebt gekocht.
  klein maar heel fijn zal ik maar zeggen.

 10. Ingeborg schreef:

  Lobke wat een heerlijk huis!! Ziet er heel gezellig uit =) Mag ik vragen waar jouw eettafel en stoelen vandaan komen? Pre-cies wat ik zoek!! Groeten Ingeborg

  • Lobke schreef:

   Hoi Ingeborg,de tafel komt van Linvingfurn waar mijn partner werkt alleen is deze inmiddels 6jr oud en niet meer leverbaar. De stoelen heb ik via marktplaats gekocht. Dus ik vrees dat ik je niet echt kan helpen eraan. Bedankt voor je compliment! Leuk!

 11. Joyce beun schreef:

  hoi lobke, ben verliefd op je mooi zwarte tegelvloer. Waar heb je deze gekocht als ik vragen mag? en wie heeft hem voor je gelegd? ben zelf nl. van plan de keuken aan te pakken en de basis is toch de vloer…

  • Lobke schreef:

   Hoi Joyce, de vloer hebben wij 5jr geleden bij een tegel zaak gekocht in Elst maar deze bestaat niet meer,helaas. Maar in de betere zaken zal deze vloer vast nog te vinden zijn! Onze zwager heeft de vloer gelegd,hij is tegel legger van beroep dus hadden wij geluk mee.

 12. marion schreef:

  Hoi Lobke , wat geweldig !!! Ik heb zelf een kleine jaren zestig koopwoning en dit laat zo mooi zien dat ook een kleiner huis dezelfde grandeur en stijl kan uitademen als een landhuis , erg mooi gedaan door kleur keuze en meubel combinatie , het is ruimtelijk , sfeervol en smaakvol, ook de tuin voor en achter , helemaal af !! Ik vind dit erg ,erg mooi !

 13. Ronald Verlind schreef:

  Hoi lobke,
  Mijn complimenten voor jullie sfeervol huis.
  Genoeg inspiratie opgedaan,

  De kast in de kamer , mag ik vragen welke kleur die heeft?
  En die mooie linnenkast in de slaapkamer, hebben jullie een adres waar we die kunnen kopen?

  Groet Ina

 14. Lobke schreef:

  Hoi Ina!

  De kast in de woonkamer hebben wij zo gekocht,heb helaas geen kleur naam of nummer. De kast in de woonkamer is een biedemeier kast en deze is gekocht op marktplaats. Bedankt voor je compliment! Groetjes Lobke

 15. Kitty.bakkenes schreef:

  Wat een super leuk huis mooi ingericht leuke ideeën opgedaan
  Ga zo door kitty

 16. Aukje schreef:

  Dag Lobke
  Mag ik vragen welke kleur je buiten op de veranda heb? Zo’n warme tint grijs…prachtig!
  Groetjes Aukje

 17. Hendrika schreef:

  Goedenavond, wat een mooie bomen heb je in de (ik vermoed) achtertuin! Wat voor soort is het?

 18. Rita schreef:

  Hallo Lobke,
  Wat een prachtige inrichting, vooral ook buiten.
  Mag ik vragen wat je voor de schutting hebt gebruikt? Is dat zelf gebeitst of zo gekocht. Ik zoek die kleur namelijk, en ook zo mat.
  Alvast bedankt voor je antwoord

 19. Von schreef:

  Hoi lobje,
  Zo mooi ingericht
  Mag ik je vragen waar jij dat mooie ronde bijzettafeltje gekocht hebt?

  • De Wemelaer schreef:

   Hoi Von, de binnenkijker van Lobke is al van een tijd terug en ik ben bang dat ze je vraag niet zal zien. Soortgelijke tafeltjes kun je ook kopen bij Herberslifestyle.nl. Groetjes, Benita.

 20. Elly Arendsen schreef:

  Wat een geweldig gezellig huis hebben jullie, de tuin is helemaal geweldig en de tegelvloer ook heel mooi….veel woonplezier in jullie huis

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.