Hoi allemaal!

Ik ben Lobke en ik ben 36 jaar. Samen met mijn partner en onze dochter van bijna 9 en zoon van 6, wonen wij in het kleine dorpje Gendt tussen Arnhem en Nijmegen. We wonen hier nu ruim 9 jaar in ons kleine maar fijne huurhuisje.

Ik heb altijd al een passie voor interieur gehad, die heb ik overgenomen van mijn moeder. Toen we gingen samenwonen begon het met de landelijke Riviėra Maison stijl. Langzamerhand leerde ik de sobere stijl kennen; ik was er meteen verliefd op! Er zijn nog genoeg wensen: in september komt er een nieuwe vloer en ooit willen we ook nog wat doen aan de badkamer. Maar wensen moeten er blijven toch!

Sinds februari dit jaar ben ik actief geworden op Instagram, zo ontzettend leuk en inspirerend allemaal! En een aantal weken geleden benaderde Benita mij, ik was eerst wat onzeker met al die mooie binnenkijkers maar voel me zeer vereerd dat ik hier nu bij mag horen!

Ik zou zeggen, veel kijkplezier!

Binnenkijken bij Lobke op www.dewemelaer.nl

Voortuin landelijke stijl

Binnenkijken sober stoer interieur

Hoekbank sober stoer interieur

Eethoek sobere landelijke stijl

Kruik op zuil landelijke stijl

Kandelaar met kaars op voet

Interieur landelijke stijl

Binnenkijken bij Lobke

Kruik kwast pioenroos

Sober landelijk interieur

Olijfbak houten onderzetters roze pioenrozen

Olijfbak met kandelaars

Wijntafel kruiklamp naast de bank

Wijntafel kruik kransje

Vensterbank landelijke stijl

Grijze keuken landelijk sober

Schaal met eieren Basilicum plantje

Kapstok sober stoer

Hal landelijk licht

Kuifspiegel Nepalese potten schemerlamp

Landelijke sobere slaapkamer

Sidetable kruik stenen ram

Slaapkamer landelijke sobere stijl

Slaapkamer landelijk sober interieur

Veranda sober stoer

Terras landelijke stijl

Veranda landelijke sobere stijl

Terras zwarte schutting landelijk

Lobke op Instagram: Myplace_nr19

BewarenBewaren

BewarenBewaren