Tien jaar geleden verhuisden wij met onze dochters vanuit de Randstad naar dit heerlijke plekje in Nieuwleusen.

Al van kinds af aan heb ik een passie voor wonen, sfeer en gezelligheid. Op mijn slaapkamer was ik altijd in de weer met kussentjes, het verschuiven van stoeltjes, enzovoort… Ook onze dochters delen deze passie. Zo leuk om te zien dat zij bij het inrichten van hun huizen eerst moodboards maken zodat alles goed op elkaar afgestemd is.

‘s Winters ben ik graag bezig met het gezellig maken in huis en in het voorjaar vind ik het heerlijk om buiten aan de gang te gaan.

Ons huis staat nu te koop, maar ik heb pas bij de kringloop alweer een vijvertje gekocht voor mijn (mogelijk) volgende tuin… Heerlijk toch, om plannen te maken?

Ik geniet er altijd van om bij anderen binnen te kijken. Als er een nieuwe binnenkijker op De Wemelaer staat moet alles even wijken, eerst de binnenkijker! Vandaar dat ik ook gereageerd heb op het oproepje van Benita waarin ze nieuwe binnenkijkers zocht. Leuk om nu zelf mee te doen en wie weet ter zijner tijd een binnenkijker in mijn volgende huis!

Heel veel plezier met binnenkijken.

Rietgedekte woonboerderij

Oprijlaan woonboerderij

Paardenstal potdeksel zwart

Achterzijde rietgedekte woonboerderij

Hal toilet plavuizen woonboerderij

Landelijke keuken woonboerderij

Keuken landelijke stijl woonboerderij

Details woonkeuken landelijk

Woonkamer boerderij landelijke stijl

Witte stoel zwarte kast gewei

Binnenkijken woonboerderij landelijke stijl

Houtkachel klassieke fauteuil met hocker wijntafel kruiklamp

Toilet hal woonboerderij landelijke stijl

Badkamer woonboerderij landelijke stijl

Badkamer witte tegels

Badkamer onder schuin dak landelijke stijl

Balkenplafond slaapkamer woonboerderij

Antiek bed slaapkamer landelijke stijl

Terras woonboerderij landelijke stijl

Overkapping landelijke stijl

Overkapping landelijke stijl