Binnenkijken bij Miriam

Hallo allemaal!

Welkom in ons droomhuis dat mijn man grotendeels zelf gerealiseerd heeft!

Mijn naam is Miriam (41) en ben al 20 jaar getrouwd en 25 jaar samen met mijn jeugdliefde Arno (40). Samen hebben we 3 hele leuke dochters: Kaylee de oudste is 18, de middelste Naomi van 16 en onze jongste Indy is 13.

Sinds een paar weken wonen we in onze nieuwe woning en ik was dan ook zeer verrast dat Benita mij benaderd heeft om mee te doen aan de binnenkijker.Bezig zijn met interieur is echt mijn ding, dus doe ik graag hier aan mee! Ik moet nog wel even zeggen dat ik haast geen buitenfoto’s heb ingestuurd omdat de buitenboel nog gedaan moet worden.

Hopelijk raken jullie geïnspireerd want mijn stijl is (zo noem ik het altijd) een ‘bij mekaar gezocht zooitje’ dat uiteindelijk toch  bij elkaar past. Mijn man wordt soms weleens gek van mij en denkt van: ‘Wat gaat ze nu toch weer doen?’.

Ik haal bijvoorbeeld spullen bij een kringloop, of maak zelf dingen zoals de kast in de keuken en kamer die ik bedacht heb en samen met mijn schoonzoon heb gemaakt. De gasbuslamp is ook zelfbedacht en heeft mijn vader voor mij gemaakt. De salontafel die bij een benzinepomp vandaan komt, was eerst helemaal van blank hout. Ik heb er zelf wielen onder gemaakt en hem groen geverfd. En zo ben ik daar altijd mee bezig. Soms word ik wel eens gek van mijzelf, want ik zie namelijk overal mogelijkheden in. :)

In ons huis kom je ook oude items tegen, zoals bijvoorbeeld oude radio’s en telefoons. Mijn vader is namelijk verzamelaar en heeft een groot museum, daardoor heb ik weleens wat van hem in ons huis staan (altijd handig).

Ook staan er natuurlijk wel nieuwe dingen in ons interieur, zoals de bank en de eetkamerstoelen kortom: van alles wat! Ik hoop dat jullie er inspiratie er van krijgen: allemaal heel veel kijkplezier. En Benita, bedankt dat je mij hebt uitgenodigd om mee te doen!

Groetjes Miriam.

Woning Kempische stijl

Donkere muur hal

Hal kalkverf muren grijze voordeur

Houten trap landelijk kalkverf

Hal tafeltje houten balk vachtje spiegel

Landelijke keuken boogramen Kempische stijl

Boograam horretje vensterbank keuken

Keuken met kookeiland landelijk stoer

Hanglepel voor waxine

Kloostertafel met bruine leren stoelen kookeiland

Houten wijnrek keukenmuur

Glazen vaas met takken eettafel

Stelling kast keuken stoer

Oude weegschaal kookeiland

Antieke radio kandelaars

Lampen boven eettafel landelijk stoer

Lamp zonder snoer oude zwarte telefoon

doorkijkhaard grijs gewei stoere woonkamer

Grijze kast open landelijk

Woonkamer stoer industrieel

Woonkamer landelijk stoer

Oud raampje, rotan windlicht

Vensterbank lamp gasfles

decoratie salontafel

Bruine leren bank woonkamer warm

Badkamer stoer landelijk

Donkere badkamer met houten wasmeubel

Slaapkamer landelijk stoer

Kalkverf slaapkamer landelijk stoer

Donkergrijze deuren kalkverf muren slaapkamer

Woning Kempische stijl

24 reacties

 1. Yvonne schreef:

  Wat een prachtige woning en sfeervol ingericht.

 2. Riemke schreef:

  Heel mooi!

 3. Serdina schreef:

  Hele mooie binnenkijker , echt een bijzonder interieur met heel veel mooie spulletjes :-)

  Groetjes Serdina.

 4. Jantje schreef:

  Wauw❤️

 5. Gerrie Beuving schreef:

  Miriam jullie huis ziet er geweldig uit. Krijg je inspiratie van

 6. E. Kiel den Dunnen schreef:

  Mooi en sfeervol interieur. Mooie bouw stijl van het huis. Inspirerend!

 7. Geesje schreef:

  Wat een prachtig huis. Straalt warmte en gezelligheid uit.

 8. Kitty.bakkenes schreef:

  Wat een super mooi huis en zeer warm ingericht wauw
  Groet Kitty.bakkenes

 9. Kitty schreef:

  Wat een super mooi en warm huis

  kitty

 10. Jeanette schreef:

  Gezellig! Mag ik weten hoe je de muren zo mooi hebt gekregen? Dat gevlekte vind ik mooier dan een effen kleur…

 11. Miriam schreef:

  Dankjewel allemaal voor de leuke reacties☺
  De muren heb ik gedaan met kalkverf

  Groetjes Miriam

 12. Betina schreef:

  Super mooi en een heel warm huis! Love it!

 13. Kitty.bakkene's schreef:

  Wat een gezellig huis
  Kitty

 14. Miriam schreef:

  Dankjewel

 15. Ingrid schreef:

  Super mooi zeg!
  Je hebt ook een prachtige vaas met riet op de eethoek staan.
  Waar is die van?

 16. Heleen schreef:

  Hé Miriam,
  Wat een prachtig huis hebben jullie.
  Ik vroeg me af hoe je de trap behandeld hebt tot dit resultaat? We zijn zelf bezig met een verbouwing en weten nog niet goed wat we met onze trap moeten.

 17. Catharina Bayens schreef:

  Wat een gezellig en knus huis.
  Je kunt wel zien dat je van warme kleuren en derailleur houdt.
  Ik vind het tijdloos mooi!!

 18. ilona schreef:

  prachtig!! mag ik vragen welke kleur er op de muren zit?

 19. S Jeene schreef:

  Hallo, een prachtig warm, sfeervol huis.. Mag ik vragen welke kleur je in de keuken op de muren hebt.

  Gr Sonja

 20. Tina schreef:

  Dank je wel
  De kleur op de muur is truffle van painting the past

 21. Monique Vangoidsenhoven schreef:

  Mix van stijlen , maar toch mooi gedaan hoor !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.