Binnenkijken bij Sharon

Gevraagd worden om mee te doen aan de binnenkijker op De Wemelaer, te gek! Alleen: er is niks af in huis, de welbekende plinten die gewoon van de muur afkomen, de gaten door het eeuwig verhangen van lijstjes nog in de muur en na 7x de muur over te hebben geschilderd is het nog niet naar mijn zin.. Dus ik zei ‘nee, ik heb nog even tijd nodig…’

Inmiddels ben ik al een heel eind en erachter gekomen dat het nooit afkomt, omdat ik nu eenmaal te graag schuif of verander en dus stuurde ik de foto’s in voor de binnenkijker.

Wij zijn DWARS! Daniël, Wijnand, Aaron, Rebekka en Sharon en wonen sinds 5 jaar in een rijtjeswoning compleet naar ons zin! Het meest trots ben ik op het feit dat bijna alles in ons huis zelfgemaakt is, uit de kringloop komt of op Marktplaats is gekocht. Ik geniet van het in elkaar knutselen van tafeltjes, het beschilderen van potten in de juiste kleur en het mengen van die ene gave muurverf.

Ondanks dat ik vaak twijfel of het er allemaal wel een beetje uitziet, ga ik ervan uit dat het hier wel goed komt! ;) En Benita, bedankt! Ik voel me vereerd!

Groetjes Sharon.

Hal stoer en sober

Hal stoer en sober

Sobere kruik vloerkandelaar

Landelijke keuken

Vouwgordijn landelijke keuken

Klepbank eettafel keuken regaal

Kapstok boven klepbank olijfbak

Vitrinekast landelijke accessoires

Accessoires voor aanrecht landelijke keuken.

Woonkamer landelijk stoer

Ornament landelijk wonen

Haard woonkamer landelijk stoer

Schilderij lezende oude vrouw kandelaar potje

TV-meubel landelijk stoer

Salontafel tv meubel vacht landelijk

Kruik met takken tv-meubel

tv-meubel landelijk stoer

Grote kruiken landelijk interieur

Oorfauteuil stoere landelijke woonkamer

Slaapkamer gordijn houten balk

Sharon op Instagram: Dwars_Wonen.

7 reacties

 1. Anita schreef:

  Wauw prachtig.Heb je de kast met de planken ook zelf gemaakt ? Zoja prachtig en dan zou ik wel willen weten hoe?

 2. Mandy schreef:

  Wauw wat een mooi thuis !! Mag je trots op zijn. Vond het geweldig om even binnen bij je te mogen kijken. Echt een mooi interieur.

 3. Marina schreef:

  Wat leuk om eens bij je binnen te mogen kijken.. Hoe leuk kun je het hebben van Mp aankopen en eigen gemaakte meubeltjes.
  Dat geeft echt voldoening lijkt me. Ik heb genoten van deze “een keertje wat anders” binnenkijker.
  Het is dat ik je al volg anders had je er weer een volger bij.
  Groetjes Marina,
  wonen_op_21

 4. Anne-marie schreef:

  Geweldig mooi!! Hier krijg ik gewoon” vlinders” in mijn buik van!!! Zo wil ik het ook! Kan hier heel veel inspiratie uit halen voor mijn eigen huisje .

 5. Serdina schreef:

  Echt een prachtig interieur!!!
  Heb genoten van deze binnenkijker , zo mooi om te zien dat jullie er een eigen draai aan hebben gegeven en dat je totaal niet het gevoel hebt dat je in een rijtjeshuis woont, mijn complimenten en ik ga je volgen :-)

  Groetjes Serdina.

 6. Nelly Baas schreef:

  Echt prachtig,mooie kleuren en leuke stoere hoekjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.