Binnenkijken bij Jenny

Hallo binnenkijkers!

Wat ontzettend leuk dat ik mee mag doen met ‘De binnenkijker’! Bedankt voor de uitnodiging Benita!

Mijn naam is Jenny, 38 jaar en sinds juni 2018 ben ik getrouwd met Theo. Samen met onze vier jongens van 13, 12, 10 en 9 jaar, vormen we een samengesteld gezin. 

Sinds 2 jaar wonen we in dit prachtige, ruime rijtjeshuis. Tijdens de eerste bezichtiging vielen we beiden als een blok voor de landelijke keuken, een plek waar we dan ook veel tijd doorbrengen. Ook de plek van het huis, aan de rand van Midden-Delfland, trok ons aan. Ideaal voor de kinderen om hier op te groeien en buiten te spelen.

Als klein meisje was ik altijd al bezig met inrichting en interieur. Mijn slaapkamer maakte ik gezellig met accessoires en een zithoekje en het moest er vóóral opgeruimd blijven. Sindsdien heb ik in behoorlijk wat huizen gewoond, maar altijd wist ik er iets gezelligs van te maken. 

In november 2018 besloot ik in een impuls om een apart Instagram account aan te maken, om inspiratie op te doen, maar ook om anderen te inspireren. Ik ontdekte hoe ontzettend leuk de kringloopwinkel is. Inmiddels is struinen door de kringloop iets wat ik regelmatig doe. Ik vind het echt een sport om iets te vinden wat ik kan gebruiken of wat ik zo kan aanpassen dat het te gebruiken is. 

In de toekomst lijkt het mij heel leuk een cursus interieurstyling te volgen. Wie weet kan ik van mijn hobby ooit mijn beroep maken.

Ik leid jullie graag rond in ons huis!

Groetjes,

Jenny

Welkom! In dit witte rijtjeshuis aan de rand van Midden-Delfland wonen wij.

Voorgevel witte muur

Grijze voordeur witte muur

Conifeer in zinken emmertje

Luxaflex

Via de voordeur kom je binnen in een tochthal waar wij onze jassen en schoenen kwijt kunnen, hierna volgt een grotere hal. Ideaal alle ‘rommel’ zo uit het zicht!

Kapstok hal landelijk

Sidetable hal landelijke stijl

Hal landelijke stijl

Toen wij dit huis kochten waren we van plan het toilet met de aparte betegeling snel te vervangen, maar inmiddels vind ik hem erg leuk en uniek zo!

Toilet landelijk ingericht

Toen we het huis ruim 2 jaar geleden kochten, was de keuken gesloten. Door wat muurtjes weg te breken is hij nu halfopen. Op deze landelijke keuken met schouw waren wij op slag verliefd bij de eerste bezichtiging. Wat we heel fijn vinden is dat er een grote eettafel in past, waar we met gemak met het hele gezin aan kunnen eten.

Landelijke keuken met schouw

Eethoek landelijk

Hoekje aanrecht vijzel vaasje

Een gezellig hoekje in de keuken. De oude melkbus heb ik op de kop getikt bij de kringloop. De schouw heeft een donkergrijze, matte kleur, waardoor hij er goed uitspringt.

Landelijke keuken met schouw

Woonkamer landelijk warm

Woonkamer landelijk warm

Woonkamer landelijke stijl

Voorzetschouw donkergrijze muur woonkamer

In de woonkamer hebben we één lange muur geverfd in dezelfde donkergrijze, matte kleur als we in de keuken hebben gebruikt. De rest van de woonkamer heeft een rustige, beige teint.

Krukje windlicht plaid linnen doek

voorzetschouw ladder hangkandelaar

Deze, oorspronkelijk witte, buffetkast kocht ik ooit via Marktplaats. Het blad hebben we vervangen door dit steigerhouten exemplaar. Het is een van mijn favoriete meubelstukken.

Grijze geverfde buffetkast

Soms probeer ik iets nieuws, daar is deze zelfgemaakte toef het resultaat van.

Groene toef aan ladder

Op onze slaapkamer hebben we de kleuren heel rustig gehouden. Boven het bed een plank van steigerhout met allemaal herinneringen aan onze trouwdag vorig jaar.

Plank boven het bed landelijke slaapkamer

Trouwschoen op plank boven bed

Dit zijn de slaapkamers van de kinderen. De basis hebben we in alle vier de kamers hetzelfde gehouden, alleen de thema’s zijn anders. Zo hebben we een voetbalkamer, een vliegtuigkamer, een wereldkamer en niet te missen….een panda kamer.

Voetbal slaapkamer

Kinder slaapkamer

Dekbed met sterren

Kinderslaapkamer

Panda kinderkamer

De overloop op de eerste verdieping is heel ruim. Handig met vier jongens en een hoop was, maar ook een heel mooi plekje voor mijn trouwjurk!

Trouwjurk op paspop overloop

De tuin en badkamer ontbreken, twee verbouwingsprojecten die op de planning staan. In het voorjaar starten we met de tuin en daarna volgt de badkamer.

Dit was ons huis, ik hoop dat jullie het leuk vonden om te zien!
Groetjes,

Jenny.

Jenny op Instagram: Deco by Jen.

5 reacties

 1. Rita schreef:

  Leuk om bij je binnen te mogen kijken…. smaakvol ingericht.
  Is ook mijn smaak, landelijk ! En gaaf dat je het met kringloop spullen leuke hoekjes
  kunt creëren .

 2. Kitty Bakkenes schreef:

  Hoi Jenny wat een super leuk en gezellig huis
  Een echt familiehuis, mooie accessoires en mooie kleuren en bedankt voor het kijken in je huis
  Kitty

 3. Yvonne schreef:

  Wat een gezellig huis!
  Wat voor kleur is de verf op de muur bij de schouw en op de buffetkast?

 4. Ilse deklerck schreef:

  Heel mooi!! Ik ben ook op zoek naar een plank om boven ons bed te hangen (we hebben hetzelfde bed). Waar kan ik zo’n plank vinden aub? Alvast bedankt voor de respons.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.