Hallo en welkom in ons huis! Ik zal me eerst even voorstellen: mijn naam is Amber. Ik ben 25 jaar en woon samen met mijn vriend Björn in Brabant.

We wonen nu pas 3 maanden in onze nieuwbouw hoekwoning en wat voel ik me er al thuis! De planning is dat we hier de komende minstens 10 jaar wel wonen, dus het belangrijkste vond ik dat het huis gezellig en ‘eigen’ aan moest voelen. Ik denk dat dit ons goed is gelukt! Ik ben gek op interieurstyling, kan het bijna een nieuwe hobby noemen! Urenlang kan ik Pinterest en Instagram afstruinen of met accessoires in huis schuiven, laat staan allerlei woonwinkels platlopen.

Mijn smaak is vooral sober en stoer; ik houd van veel hout en rustige kleuren in huis. Veel kijkplezier in ons huis!

Groetjes,
Amber.

Taupekleurige landelijke kast rieten mand

Vaas met takken olijfbak tafel

Wijntafel kruiklamp paardenhoofd

Kruiklamp windlichtjes

whiskey flessen open kast decoratie landelijk

Houten krukje hoorn balusterlamp

Houten plank windlicht hangkandelaar linnen doek

Landelijke woonkamer met plavuizen

Groene muur slaapkamer plank boven bed

Groene muur plank boven bed slaapkamer

Toilet landelijke decoratie

Landelijke woonkamer tegelvloer

Landelijke woonkamer tegelvloer

Hal landelijk

Deur met glas in lood raampjes hal

Eethoek landelijke stijl

Onderzetters landelijke salontafel

Decoratie salontafel landelijk

Kussen met franje leren bank

Kussen met franje leren bank

Oorfauteuil landelijk hocker ladder

krukje kruik dadeltak balusterlamp

Amber op Instagram: ThuisbijAmber.