Binnenkijken bij Elly

Al een hele tijd geleden heeft Benita mij gevraagd om mee te doen aan de binnenkijker op De Wemelaer. Toch was het er nog steeds niet van gekomen dus ik dacht: nu of nooit, welkom in ons stulpje.

Eerst zal ik mij even voorstellen. Mijn naam is Elly en ik ben 54 jaar. Sinds 2 jaar werk ik als verpleegkundige in de wijk, daarvoor werkte ik in het ziekenhuis. Ik woon samen met Clemens en heb een dochter Merel van 22 jaar die uitwonend en studerend is.

Wij wonen al ongeveer 13 jaar in dit monumentale huisje uit 1911 in het oosten van het land in een zeer groene wijk. We hebben veel aan het huis gedaan; klussen en klussen. Het is klein maar erg gezellig. Ik ben gek op het interieur. We reizen door heel Nederland om van alles te zoeken.

Kijken jullie mee? Groetjes Elly.

Binnenkijken landelijk interieur

Voorgevel landelijke stijl

Landelijke slaapkamer schuine wand

Slaapkamer landelijk ingericht

Woonkamer landelijk klassiek

Binnenkijken landelijk klassiek interieur

Klassiek landelijke woonkamer

Binnenkijken landelijk klassiek interieur

Zandstenen schouw landelijke woonkamer

Ik ben gek op pastels, groen en ook op bloemen. Dit zie je dan ook terug in de tuin en aan mijn roze en zachte groene stoelen

Woonkamer landelijk warm

Olijfbak linnen doek salontafel landelijk

Landelijk warm met kleur

Kroonluchter oversized gordijnen eetkamer landelijk

In de keuken mag ik graag zijn. Lekker koken en we hebben er een mooi uitzicht; we kijken vrij weg.

Landelijke keuken vouwgordijn

Lichte landelijke keuken

Landelijke lichte keuken

Hier volgen een aantal foto’s van onze tuin; ik heb echt wel mijn eigen stijl. Een beetje klassiek, landelijk en soms wat stoer. Onze tuin daar ben ik erg content mee. Ik ben een echt tuinmens. De tuin was eerst compleet anders en we hebben hem helemaal veranderd. Ik ben gek op de vele buxussen en Annabellen. Het eerste wat ik doe ‘s morgens is de tuin in. Heerlijk! Ook genieten we van de veranda, die eerst een carport was. Later heeft mijn Clé er dus een veranda van gemaakt. Het is er heerlijk vertoeven. Kacheltje aan, wijntje erbij. Echt superfijn.

Klassieke pot met buxus klassieke landelijke tuin

Landelijke klassieke tuin

Tuinset klassieke tuin

Waterschaal landelijke tuin

Waterschaal landelijke tuin

Tuinset landelijke tuin

terras ideeën landelijk

Binnenkijken landelijk interieur

binnenkijken wonen landelijke stijl

Tuinideeën landelijke stijl

Terras ideeën landelijke stijl

Buxus haag grind landelijke tuin

Landelijke tuin terras ideeën

Klassiek landelijke tuin

Toch willen we graag wat meer ruimte en hebben besloten ons huis te verkopen en een woning gekocht dat nog gebouwd moet worden. Gasloos en klaar voor de toekomst. Vandaar dat we nu eerst een tijdje huren. Daarna hopen we dat het weer helemaal ons plekje wordt.

Klassieke tuin ideeën

Tot zover mijn story, hopelijk vinden jullie het leuk!

Elly op Instagram:  Elleke_en_cleetje.

31 reacties

 1. Anne Marie Madern schreef:

  Warm en gezellig huis met prachtige tuin. Thanks dat ik mee mocht genieten hoor !!

 2. Ben Van Heddeghem schreef:

  Prachtig interieur!
  Ik heb enorm genoten van je “binnenkijker”.
  Nog veel mooie momenten toegewenst in je sfeervolle woning.
  Gr, Ben

 3. Ineke Holstein schreef:

  Heel mooi en gezellig. En wat een prachtige, verzorgde tuin heb je.

 4. Wietske schreef:

  Prachtige, sfeervolle binnenkijker!

 5. Serdina schreef:

  Lieve Elly , jullie hebben echt een prachtig huis en tuin , maar gaan nu een nieuwe uitdaging aan.. ben heel erg benieuwd hoe dat er allemaal uit komt te zien :-)

  Heel veel succes en liefs van mij,
  Serdina .

 6. Diny blom schreef:

  Hoi Elly
  Wat een prachtig huis, en die tuin ziet er super uit.
  Had zo mijn huis kunnen zijn
  Heel veel succes met jullie nieuwe woning straks.
  Zal er zeker weer super uit gaan zien.
  Gr.diny

 7. Anja schreef:

  Wat een ontzettend gezellig én mooi huis heb je.
  Tuin is schitterend.

 8. Cora schreef:

  Hoi Elly,
  Wat is het toch een prachtige woning en de inrichting is super, echt mijn stijl. Jammer dat het huis in het oosten staat, ik woon zelf in het westen. Zou het zo oppakken en het bij ons neer willen zetten.

  Succes met je nieuwe woning.
  Gr. Cora

 9. Marry schreef:

  Prachtig Elly! Mooie binnen-/buitenkijker!

 10. Thea schreef:

  Wat een prachtig, sfeervol huis! Een hele mooie binnenkijker en ik ga je volgen hoor!

 11. Margreet Hartkamp schreef:

  Wat hebben jullie er een sfeervol, huis en tuin , geheel van weten te maken! Ik geniet als ik naar de foto’s kijk! Zo sfeervol zou ik het ook wel willen hebben! Dankjewel vh meekijken! Succes maar vooral veel plezier met en in jullie nieuwe huis! Margreet

 12. Jantina ten Hove schreef:

  Prachtig mooie binnenkijker heel gezellig en sfeervol , de tuin ook heel mooi !!!

 13. marion schreef:

  Wat een warm gezellig huis !!! en wat een prachtige tuin met een superieure ruimte verdeling , echt heel mooi !!!

  • Wil Hemmer schreef:

   Wat een warm en gezellig huis. Precies mijn smaak, ik zal je zeker volgen en veel succes met je nieuwe huis! Je tuin is een snoepje heel gezellig en verrassend.

  • Wil Hemmer schreef:

   Wat een mooi en gezellig huis. Precies mijn smaak zou er zo willen wonen super!
   En de tuin is een heel gezellig en verrassend. Heel veel succes met je nieuwe huis. Zal je zeker volgen.

 14. Sonja Balm schreef:

  Wat een prachtige tuin, echt super!
  En je huis ook, Wat een verzorging en liefde zie je daarin terug.
  IK kijk hier voor het eerst, en kijk echt mijn ogen uit.

 15. Irene Holtkamp schreef:

  Prachtig en sfeervol huis en tuin Elly!! Zou graag weten waar het vloerkleed vandaan komt ik ben op zoek naar zoiets. Vriendelijke groet, Irene.

 16. Jolanda Zwaan schreef:

  Beste Elly, het eerste huis wat ik echt gezellig en sfeervol vindt van het binnen kijken van de Wemelaar.
  De tuin is ook tiptop in orde.

 17. Mathilde schreef:

  Geweldig!!!!

 18. Michel Van Der Meulen schreef:

  Mooi ingericht maar vraagt wel wat speurwerk om de juiste spullen te vinden. Waar vindt je de meeste zaken? Als ik wat kleur in mijn interieur zou doen is het ook wat zachte roze tinten. Ken je websites waar ik landelijke objecten kan vinden, in Nederland of België ? Hartelijk dank en gefeliciteerd met jouw woning en succes met het volgende project. Groetjes, Michel en Dannie

 19. Lammens Ria schreef:

  Echt prachtig en heel gezellig ingericht ,ook buiten is alles zo mooi!!Grtjs.

 20. inge schreef:

  knap!

 21. Monique Vangoidsenhoven schreef:

  Proficiat met de inrichting van jullie huis en de aanplanting in de tuin !Oogt zeer gezellig .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.