Al een hele tijd geleden heeft Benita mij gevraagd om mee te doen aan de binnenkijker op De Wemelaer. Toch was het er nog steeds niet van gekomen dus ik dacht: nu of nooit, welkom in ons stulpje.

Eerst zal ik mij even voorstellen. Mijn naam is Elly en ik ben 54 jaar. Sinds 2 jaar werk ik als verpleegkundige in de wijk, daarvoor werkte ik in het ziekenhuis. Ik woon samen met Clemens en heb een dochter Merel van 22 jaar die uitwonend en studerend is.

Wij wonen al ongeveer 13 jaar in dit monumentale huisje uit 1911 in het oosten van het land in een zeer groene wijk. We hebben veel aan het huis gedaan; klussen en klussen. Het is klein maar erg gezellig. Ik ben gek op het interieur. We reizen door heel Nederland om van alles te zoeken.

Kijken jullie mee? Groetjes Elly.

Binnenkijken landelijk interieur

Voorgevel landelijke stijl

Landelijke slaapkamer schuine wand

Slaapkamer landelijk ingericht

Woonkamer landelijk klassiek

Binnenkijken landelijk klassiek interieur

Klassiek landelijke woonkamer

Binnenkijken landelijk klassiek interieur

Zandstenen schouw landelijke woonkamer

Ik ben gek op pastels, groen en ook op bloemen. Dit zie je dan ook terug in de tuin en aan mijn roze en zachte groene stoelen

Woonkamer landelijk warm

Olijfbak linnen doek salontafel landelijk

Landelijk warm met kleur

Kroonluchter oversized gordijnen eetkamer landelijk

In de keuken mag ik graag zijn. Lekker koken en we hebben er een mooi uitzicht; we kijken vrij weg.

Landelijke keuken vouwgordijn

Lichte landelijke keuken

Landelijke lichte keuken

Hier volgen een aantal foto’s van onze tuin; ik heb echt wel mijn eigen stijl. Een beetje klassiek, landelijk en soms wat stoer. Onze tuin daar ben ik erg content mee. Ik ben een echt tuinmens. De tuin was eerst compleet anders en we hebben hem helemaal veranderd. Ik ben gek op de vele buxussen en Annabellen. Het eerste wat ik doe ’s morgens is de tuin in. Heerlijk! Ook genieten we van de veranda, die eerst een carport was. Later heeft mijn Clé er dus een veranda van gemaakt. Het is er heerlijk vertoeven. Kacheltje aan, wijntje erbij. Echt superfijn.

Klassieke pot met buxus klassieke landelijke tuin

Landelijke klassieke tuin

Tuinset klassieke tuin

Waterschaal landelijke tuin

Waterschaal landelijke tuin

Tuinset landelijke tuin

terras ideeën landelijk

Binnenkijken landelijk interieur

binnenkijken wonen landelijke stijl

Tuinideeën landelijke stijl

Terras ideeën landelijke stijl

Buxus haag grind landelijke tuin

Landelijke tuin terras ideeën

Klassiek landelijke tuin

Toch willen we graag wat meer ruimte en hebben besloten ons huis te verkopen en een woning gekocht dat nog gebouwd moet worden. Gasloos en klaar voor de toekomst. Vandaar dat we nu eerst een tijdje huren. Daarna hopen we dat het weer helemaal ons plekje wordt.

Klassieke tuin ideeën

Tot zover mijn story, hopelijk vinden jullie het leuk!

Elly op Instagram:  Elleke_en_cleetje.