Hallo, ik zal beginnen met me voor te stellen: ik ben Evelien, getrouwd met Sjouke en we hebben 4 kinderen en een Labrador. 4 jaar geleden hebben we op een geweldige plek in Friesland (naast de bossen van Beetsterzwaag) een oude en vervallen boerderij gekocht, waarvan de stal nog koeienstal was. De boerderij  hebben we zelf, met wat hulp, verbouwd tot een heerlijke woonplek. En eigenlijk zijn we nog altijd bezig met het opknappen en verfraaien van de boerderij. Gelukkig is dit voor ons geen straf. Mijn man is handig en vindt het fijn om naast zijn drukke baan te klussen. En ook ik vind het heerlijk om naast mijn baan als kinderverpleegkundige in het UMCG, bezig te zijn met het interieur en styling van ons huis.

We hebben het huis met allemaal natuurlijke materialen en kleuren opgeknapt. Zo hebben we veel hout, beton en staal gebruikt. Op de muren zit kalkverf en op de buitenmuren kalei-verf. Voor de meubels en gordijnen hebben we voor linnen en katoenen stoffen gekozen. Ook de kleuren zijn in aardetinten zodat het geheel sober en landelijk, maar vooral rustig is.

Zoals je op de foto’s kunt zien is de stal 25 meter lang en zou het met witte muren erg kil lijken. Alle tafels en sidetables zijn zelfgemaakt met oud hout. De slaapvertrekken hebben we in tweeën gedeeld: wij slapen in het voorhuis met een eigen badkamer en de kinderen hebben allemaal een slaapkamer met badkamer in de schuur. Wat erg handig is met allemaal pubers ;)

Ons volgend project zal de tuin zijn, ook iets waar we zin in hebben om van 5000 m2 iets moois te gaan maken. Nu we 4 jaar verder zijn en ik van mijn vriendinnen en kinderen de vraag kreeg om foto’s op Instagram te zetten en daar erg enthousiaste reacties op kreeg, vind ik het bijzonder dat ik ons interieur mag laten zien op De Wemelaer! Ook omdat ik zelf alle binnenkijkers volg en daar inspiratie uit op doe. Dus daarom bedankt en veel plezier met het kijken naar de foto’s van ons interieur!

Groeten Evelien.

Gang verbouwde stal

Toilet landelijk inrichten

Toilet landelijk met urinoir

Houten bankje gieter Lungo berenklauw

Gang verbouwde stal boerderij

Eucalyptus krans

Slaapkamer landelijk sober

Woonkamer landelijk sober

Landelijke keuken in woonboerderij

Olijfbak Bloomon boeket mosbal

Stoel Dirkje kalkverf muren landelijk

Woonboerderij landelijke stijl

Voordeur woonboerderij oude deuren

Badkamer beton ciré

Franse vaas op zuil decoratie landelijk

Woonkamer woonboerderij landelijke stijl

Krans van bladeren op deur

Badkamer landelijk woonboerderij

Keuken woonboerderij landelijk

Grijze kruik linnen doek bal van takken

Kruik met rozenbottel takken

Wonen Landelijke Stijl baluster landelijk sober wonen

Eettafel lampen keuken boerderij landelijk

Broste Copenhagen servies appeltaart

Zwart stalen deuren woonboerderij landelijk

Muurdecoratie landelijk sober

Zwarte deuren met glas woonboerderij

Hoffz bank woonkamer landelijk sober

Evelien op Instagram: Evelien_68.