Stoer – sober en landelijk | binnenkijken bij Lian

Geheel onverwacht kreeg ik de vraag van Benita via Instagram of ik mee wilde doen aan de binnenkijker op De Wemelaer. Ik dacht WAUW en zei meteen ja! Later dacht ik: is mijn huis hier wel mooi genoeg voor? Want ik zie elke keer zulke mooie binnenkijkers voorbij komen. Maar ik voelde me zeer vereerd!

Ik zal me even voorstellen: mijn naam is Lian Appeldorn en woon met mijn man en 2 jongens van 4 en 6 en onze hond Milo in Musselkanaal. Wij hebben dit huis in 2008 gekocht van mijn opa en oma die hier zelf meer dan 50 jaar gewoond hebben.

Sinds wij hier wonen hebben we al heel veel aan ons huis gedaan maar we zijn nog niet klaar! Er staan nog wel wat dingen op ons lijstje maar alles op z’n tijd. We wonen hier met ontzettend veel plezier en zijn ook vaak lekker buiten te vinden.

Mijn hobby is bezig zijn met interieur en styling, daar beleef ik erg veel plezier aan. Altijd wordt er wel weer wat veranderd en geschoven in en om het huis. Mijn smaak is dan ook stoer, sober en landelijk.

Veel kijkplezier met dit kijkje in ons huis!

Grote krans grijze voordeur

Siegras leibomen landelijke tuin

Steenstrips muur landelijk toilet

Sobere kast sobere kruik met tak

Grote kruik op zuil landelijke bank

Rieten stoelen houten tuintafel onder kapschuur

Ring krans met groen bekleed

Olijfbak kandelaar Puur Wonen Sophie

woonkamer landelijk sober ingericht

Zwarte jaloezieën landelijke woonkamer

Houten kast grote kruik met tak landelijk sober

Slaapkamer landelijk sober

Zwarte luiken houten schalen Nepalese pot

Landelijke eetkamerstoelen met oor Hoffz lamp

Nepalese pot met takken op eettafel

Witte landelijke keuken Hoffz lamp

Pot met takken landelijke eethoek

Witte landelijke keuken decoratie aanrecht landelijk sober

Witte kozijnen zwarte jaloezieën woning

Grote krans van olijftakken

Hoge kandelaar hoge rijstmand landelijk sober

Overloop decoratie rijstmand hoge kandelaar

Kapschuur landelijke tuin witte hortensia's

Lian op Instagram: Lian_appeldorn.
4 reacties

 1. Mattie schreef:

  Zo ook mijn stijl! Prachtige binnenkijker.

 2. Chantal schreef:

  Heel sfeervol, mooie binnenkijker!

 3. Hanneke Kalshoven schreef:

  Wat ontzettend mooi.

 4. kitty bakkenes schreef:

  wat een super mooi en warm huis om zo verliefd op te worden
  chapeau ga zo door kitty

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.