Landelijk wonen | binnenkijken bij Debby

Wat voelde ik mij vereerd toen Benita mij vroeg om mee te doen aan de binnenkijker op De Wemelaer. Laat ik beginnen met mijzelf even voor te stellen.

Hoi allemaal, ik ben Debby, 31 lentes jong en ik kom uit het gezellige stadje Monnickendam. Dit is mijn eerste eigen huisje. Het is een 2-kamer woning, wat voor mij echt prima is. Ik woon hier samen met mijn lieve hond Hailey.

Mijn interieur bestaat voornamelijk uit de landelijke sobere stijl, een beetje stoer en een beetje van mijzelf. Het is voor mij meer dan een passie om bezig te zijn met het stijlen van mijn huis, daarom ben ik ook van plan om een opleiding/cursus te gaan volgen in die richting, zodat ik van deze passie echt mijn werk kan gaan maken.

Mijn interieur bestaat grotendeels uit tweedehands spullen die ik zelf heb opgeknapt, behalve de lichtgrijze kast in de woonkamer bij de bank; dit is een erfstuk van mijn lieve tante. Voor zij overleed, kreeg ik deze kast door haarzelf toegewezen  om er iets moois van te maken. Wat zou ze trots zijn als zij wist dat haar kast op De Wemelaer kwam te staan.

De keukentegels bij het aanrecht die eerst wit waren, heb ik één voor één beplakt met folie voor een stoerdere look. Ik heb ervoor gekozen ze te beplakken omdat ik niet zeker wist of ik de tegels wel mocht verven omdat mijn huis een huurhuis is.

De decoratie voor mijn interieur haal ik vaak bij één van mijn favoriete winkels, namelijk GoedGevonden in Koog aan de Zaan, superleuke spullen. Er zijn niet veel winkels in de buurt die qua decoratie deze stijl verkopen, dus erg fijn dat deze winkel er is.

De badkamer en de slaapkamer staan helaas niet op de foto, omdat deze ruimtes nog opgeknapt gaan worden. Dat staat voor dit jaar op de planning maar alles stapje voor stapje.

Ik hoop dat jullie genieten van het binnenkijken in mijn kleine, knusse huisje en ik jullie kan inspireren met het feit dat mooi wonen helemaal niet duur hoeft te zijn!

Grijze landelijke kast hal houten decoratieladder

Landelijke kast hal decoratieladder kapstok houten kroonluchter

Houten bak kandelaar kruikje landelijk sober

Houten regaal met ornament op voet krans landelijke hal

Landelijke woonkamer ribcord bank wingchair

Landelijke grijze kast ribcord 2-zits bank oude deur krans baluster kandelaar

Wingchair eetkamerstoel ribcord bank baluster kandelaar vloerlamp landelijk

Dichte grijze landelijke kast luik krans kruik rond kussen baluster kandelaar landelijk

Oud luikje met krans kruik met linnen doek windlicht bubbelglas

Oude houten deur achter grijze ribcord bank onderzetters windlicht landelijk

Grijze ribcord bank rond grijs kussen houten bak salontafel

Landelijke salontafel grijze wingchair eetkamerstoel ribcord bank landelijk

Bruine hond op armleuning ribcord bank oude houten deur met krans

Houten schaal Nepalese kruik met Eucalyptus schijfjeslamp ossenoogspiegel

Landelijke velours eetkamerstoelen ossenoogspiegel schijfjeslamp Dutz windlicht

Eetkamerstoel met oor open grijze kast schijfjeslamp Dutz windlicht bubbelglas

Lutz windlicht bubbels met mos kwarteleitjes en Eucalyptus

Antracietgrijze open kast landelijke eethoek

Landelijke eethoek gecapitonneerde eetkamerstoelen open kast schijfjeslamp

Houten kapstok boven aanrecht krans balusterkandelaar stenen ram

Landelijke keuken beukenkleur antraciet aanrechtblad kapstok met krans

Folie keuken tegels landelijk aanrechtblok kapstok mokken

Biko waterkoker gruttersbak aanrecht landelijke keuken

Wil je meer foto’s van mijn interieur bekijken? Neem dan een kijkje op mijn Instagram account: Kleinlandelijksoberwonen.

Ik hoop jullie daar te zien ;)
Liefs Debby.


Shoppen in de stijl van Debby via bol.com:

Houten luiken landelijk bol.com

Rustiek houten Louvre luik

Houten schaal landelijk bol.com

Houten schaal “Raja” Indonesië

Broste Copenhagen mok Nordic Sea bol.com

Broste Copenhagen mok Nordic Sea

MOA Waterkoker Retro Zwart bol.com

MOA Waterkoker Retro Zwart

6 reacties

 1. Lizzy schreef:

  Wat een gezellig interieur heb je. Hier een nieuwe volger erbij op IG. Groetjes uit Belgie.

 2. Sandra Milius schreef:

  Superleuk!! Waar komen je eetkamerstoelen vandaan? Gr.Sandra

 3. Zonnestraal schreef:

  Wat een sfeervol huis, dank dat ik binnen mocht kijken. Ik ben weg van je bank, die grote rib, mooi, waar heb je deze gekocht? Groet, Zonnestraal

  • De Wemelaer schreef:

   Hoi Zonnestraal, onderaan de binnenkijker staat de link naar het Instagram account van Debby, je kunt haar daar beter even vragen naar haar bank omdat ze dat waarschijnlijk sneller leest :) Groetjes Benita

 4. kitty bakkenes schreef:

  Hoi Debby, ik vind jouw huis in een woord supertof en heel mooi en warm ingericht. Je heb er gevoel voor, stiekem ben ik wel een beetje jaloers erop maar ik heb daardoor leuke ideeen opgedaan. Zelf ben ik ik graag aan het rommelen en veranderen in ons huis, ga zo door meisie en geniet ervan.
  Groetjes Kitty.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.