Appartement landelijke stijl

Hoi allemaal,

Wat leuk om mijn interieur aan jullie te mogen laten zien. Ik vind het echt een eer! Ik ben Adrie, 31 jaar en getrouwd met Ferry. Ik ben de trotse mama van Paul die inmiddels alweer 1 jaar is. En we hebben een mooie rode kater. Van jongs af aan ben ik al bezig met interieur. Dit begon met mijn slaapkamertje stylen. Daarna kreeg ik mijn eigen huisje en tot op heden ben ik nog steeds altijd aan het veranderen en verven. Ik zie altijd wel nieuwe ideeën en doelen.

Zo ben ik al een poos actief op Instagram. Mijn eerste account was een roze interieur. Tijdens mijn zwangerschap was ik zo vreselijk misselijk en kon ik het roze niet meer zien. Daarna heb ik meerdere stijlen gehad. Inmiddels is het landelijk/sober en hier zijn we erg blij mee! Er is alleen kleur te vinden in Paul zijn slaapkamer.

Sinds december 2019 wonen wij in ons appartement in Apeldoorn. We hebben zelf alles verbouwd en veel geklust. Mijn vader is interieurbouwer en heeft onze keuken gemaakt samen met mijn man. De kozijnen zijn van aluminium, die heb ik zwart geverfd, dit past beter bij de stijl van ons interieur. Ik shop heel veel bij Het Olde Jaghthuys in Barneveld. En soms kom ik mooie kringloop gelukjes tegen of Marktplaats vondsten.  Zoals de houten kist die we we bij een kringloopwinkel vonden, de kist stond buiten en ik was meteen verkocht. Mijn man zei: ‘Maar hij is lelijk en vies, wat wil je daar nou mee…?’ Inmiddels heb ik hem opgeknapt met schoenpoets, loogbeits en zwarte verf in oude stijl, ik ben vooral zelf erg verrast door het resultaat.

De muur achter de bank kan nog wel iets gebruiken, al een hele tijd ben ik op zoek naar iets wat ik in mijn hoofd heb zitten. Helaas heb ik het nog niet gevonden. Dus we blijven rustig zoeken haha.

Het Melkmeisje kreeg ik voor mijn verjaardag! Ik vond het wel wat spannend omdat ze best prominent aanwezig is. Maar wat een verrassend effect. Het past prachtig in onze woonkamer op de wand die de keuken scheidt. Verder ben ik dol op kussentjes en plaids.

Inmiddels ben ik het balkon aan het opknappen en wordt dit heel anders dan op de foto te zien is. Het balkon wil ik doortrekken in de stijl van onze woonkamer.

Onze grootste droom is in de toekomst zelf een huisje te bouwen. Ons droomhuis.

Ik hoop dat mijn binnenkijker jou inspiratie geeft!

Liefs Adrie.

Sober wonen slaapkamer

Sober wonen woonkamer met tapijt

Wijntafel wit vloerkandelaar hoog decoratie ladder linnen doek

Stapel linnen doeken

Houten dienblad magnoliatakken koffiebekers linnen doek

Woonkamer met tapijt kastje oude koffer stalraam kapstok toef dekenkist

Landelijke keuken trouwfoto's zwart wit aan de muur Rituals handzeep houten schouw

Geurblokjes houten dienblad oud raampje koffiebekers magnoliatakken linnen doek

Paars grijze banklamp driepoot spot Melkmeisje muurdecoratie pot op zuil van steigerhout

TV op rieten kist grote kruik op zuil van steigerhout Melkmeisje aan de muur

Ronde eethoek lichte landelijke keuken olijfbak eettafel met windlicht

Tapijt woonkamer appartement tafel schragen haard ombouw wijntafel rieten schommelstoel

Tapijt woonkamer appartement rieten schommelstoel voorzethaard decoratie ladder tafel op schragen

Blauwe wigwam tent kinderkamer kindergitaar treintje blauwe vlaggetjes jongenskamer

Linnen doek nep hortensia houten presenteer plankje landelijk deurblokjes

Landelijke woonkamer met tapijt in appartement

Fotobehang Melkmeisje woonkamer ronde eethoek keuken

Linnen decoratie zakjes stolp met taart lepels in een beker magnolia takken houten presenteer blaadje landelijk

Kinderkamer jongen blauwe wigwam tent bakkersrek met speelgoed beer op rotan mand met deksel schrootjes behang

Rode kat op linnen doek op landelijke oude kist

Ledikantje met blauwe klamboe plankjes muur babykamer jongen

Balkon decoratie blauw lampions rotan bankjes buitenkleed blauw met patroon

Adrie op Instagram: Sober wonen by Adrie.


Shop de stijl bij bol.com

Fotobehang Bloemen XXL – Stilleven Boeket Oude Meesters

Fotobehang Bloemen XXL – Stilleven Oude Meesters

Clayre & Eef taart stolp landelijk bol

Clayre & Eef Stolp

Nylon lampion - wit - 5 stuks bol

Nylon lampion – wit – 5 stuks

Atmosphera Speelhuisje met canvas - Dennehout - Speel Tent bol

Atmosphera Speelhuisje met canvas – Dennenhout


Bekijk ook het landelijke appartement van Marionne.

4 reacties

  1. Anja schreef:

    Wat een supergezellige appartement hebben jullie er van gemaakt met een schitterende keuken.Prachtige blikvanger van Vermeer.

  2. Kitty.bakkenes schreef:

    Een super mooi huis sfeervol ingericht petje af

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.