Buitenkeuken

Met een buitenkeuken bereid je je maaltijden gewoon in de tuin!

422c94a00f725a3e5cc702b93cdee6ac.jpg
Bron

Met een buitenkeuken heb je eigenlijk alles binnen handbereik. Zowel de voorbereiding voor je maaltijd als het koken daarvan kan er plaatsvinden. En dat is niet alleen handig maar ook een stuk gezelliger dan dat jij de hele tijd binnen bezig bent. Terwijl je gasten al aan een drankje zitten bereid jij lekker in de buitenlucht, het eten voor.

7fb3ec2bdbd6008d64f3438646090ee4.jpg
Bron

Tips voor je buitenkeuken:

Richt je buitenkeuken zo praktisch mogelijk in: reserveer een gedeelte voor het voorbereiden, koken en het serveren. Dit biedt overzicht en op deze manier is het heel eenvoudig om alles buiten te bereiden. Overweeg om een bar aan je buitenkeuken te plaatsen. Je gasten kunnen er lekker aan borrelen en kletsen terwijl jij ondertussen het eten bereidt.

c290965ff7bdf3ceb2e51ef3f14e6e66.jpg
Bron

Een koelkast in de buitenkeuken is ook handig. Zo kunnen de gasten ook zelf een gekoeld drankje pakken en hoef jij daar niet steeds op te letten.

Kies een vloer die eenvoudig schoon te houden is.

Als het mogelijk is plaats je buitenkeuken dan onder een overkapping. Zo kun je ook bij regen of een extreem felle zon lekker door koken en blijft je buitenkeuken goed beschermd.

Zet je tuinmeubelen dicht in de buurt van je buitenkeuken. Op die manier kun je blijven communiceren met je gasten, terwijl zij op het eten wachten.

Vergeet de stopcontacten niet!

Als je buitenkeuken zich niet dicht in de buurt van je keuken binnenshuis bevindt, bedenk dan dat genoeg kastruimte handig is, zo hoef je niet steeds heen en weer te lopen.

596d463c0c2321209cb6d07cd289f09d.jpg
Bron

Een hele mooie zomer toegewenst!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.