ThermoSmart: de slimme WIFI thermostaat

Sponsored

Na een lange dag werken thuiskomen in een huis dat al verwarmd is of na het opstaan lekker douchen in een warme badkamer, dat kan met de ThermoSmart! De ThermoSmart is een slimme wifi thermostaat die jij en je huisgenoten eenvoudig kunnen bedienen door middel van een app op je smartphone, iPad of laptop!

IMGP5240.JPG

De ThermoSmart is eenvoudig te installeren met behulp van een installatie wizard en een instructievideo die je op de website van ThermoSmart kunt vinden. Je verwijdert je huidige thermostaat en sluit de Thermosmart aan op de bestaande bedrading, een kind kan de was doen!

Deze wifi thermostaat heeft 4 slimme eigenschappen:

  1. Op afstand te bedienen met meerdere smartphones, tablets en laptops.
  2. De Thermosmart is zelflerend d.w.z. hij onthoudt je voorkeuren, handig!
  3. Deze thermostaat helpt je besparen (je kunt online je gegevens inzien waardoor je meer inzicht krijgt in je verbruik).
  4. Wat ook prettig is: de Thermosmart is onafhankelijk, je hoeft er geen abonnement of een contract voor af te sluiten. Je zit dus nergens aan vast.

IMG_7720.jpg

Nooit meer je bed uit omdat je de verwarming bent vergeten lager te zetten, want met de handige agendafunctie in de app regel je in een handomdraai dat de temperatuur iedere werkdag om bijvoorbeeld half 11 ‘s avonds naar beneden kan.

IMG_7721.jpg

De thermostaat is mooi verlicht en door middel van tiptoetsen ook gewoon handmatig te bedienen, makkelijk.

IMGP5270.JPG

Omdat je de ThermoSmart kunt bedienen met je smartphone kom je dus voortaan nooit meer in een ongezellig, koud huis thuis. Dat is nog eens een warm welkom! Deze slimme thermostaat is trouwens ook erg leuk om weg te geven aan een man die gek op gadgets is, die van mij is in ieder geval erg enthousiast! :)

Voor meer informatie kijk je op de website van ThermoSmart.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.