Photodiary: de week van Elice

Een weekje uitgebeeld in foto’s uit het leven van stylisten, bloggers of andere mensen die mooi wonen. Wat deden zij? Wat houdt hen bezig? Hoe ziet hun dag er ongeveer uit? Kortom: een tipje van de sluier! Kijk mee naar de week van Elice!

Hallo allemaal!

Mijn naam is Elice van Vliet, (23) getrouwd met Harmjan (25) en samen hebben we een dochtertje, Lilly Jane van bijna 2 jaar. Vijf jaar geleden kochten wij dit huis dat er op dat moment zwaar aan toe was. Met veel hulp zijn we hard aan de slag gegaan om het huis bewoonbaar te maken. Er kwamen tijdens de verbouwing leuke details naar voren die echt bij een oud huis horen. Wat er allemaal verbouwd is, is teveel om op te noemen. Er werd o.a. een flinke aanbouw geplaatst waar ik elke dag nog enorm dankbaar voor ben. En zodoende genieten we elke dag van ons fijne huis waarin we heerlijk leven, klussen, hobbyen en ons vooral thuis voelen. Hier een kijkje in ons huis en leven.

IMG_20160615_201812.jpg

DSC_0357.jpg

Maandag is onze oppasdag, samen met Lilly Jane ga ik vroeg weg om op een paar hele lieve meisjes te passen. Poetsen en wassen hoort er natuurlijk ook bij op maandag. Intussen speelt Lilly Jane lekker in haar speelhoekje. Een dag is dan zo voorbij! ’s Avonds maken we nog een heerlijke wandeling.

DSC_0270-2.JPG

DSC_0325.JPG

Dinsdag. Vandaag komt er ‘s morgens ook een oppaskindje, Lilly Jane vind het ontzettend leuk en wat spelen ze heerlijk! Intussen maak ik wat mooie foto’s en komt mijn zus nog gezellig een bakje koffie doen. ‘s Middags lekker boodschappen doen en ik scoor nog een mooie betonnen bloempot. ’s Avonds nog een heerlijke gezonde cake bakken.

DSC_0335.JPG

DSC_0319.JPG

Woensdag is er een party van Mylene schoonmaakmiddelen, daar ga ik ‘s morgens heen, heerlijke geurtjes uitgezocht om ons huis schoon te houden.’ s Middags wacht ik met smart op de postbode, want mijn nieuwe linnen dekbedset komt vandaag binnen! Spannend! Nadat het in de wasmachine en droger is geweest gaan we het bed snel opmaken en het staat prachtig. Natuurlijk worden er eerst nog wat foto’s gemaakt voordat we ‘tussen het linnen’ kruipen! Een tijdje terug hebben we de gang verbouwd, Harmjan maakte een prachtige lambrisering en we kozen voor een klei- kleurige muur en lambrisering. De deuren, kastdeurtjes en kozijnen kregen de kleur ‘asfalt’, dat is voor in huis echt mijn lievelingskleur, je vindt hem overal terug!

DSC_0342.jpg

DSC_0196.JPG

DSC_0238.JPG

Donderdag. Op donderdag is het bij ons marktdag. Omdat wij maar een kwartier lopen van het centrum vandaan wonen, ga ik altijd lekker wandelend met Lilly Jane naar de markt voor groente, fruit, een lekker visje enzovoorts. Mijn vriendin komt ook met haar dochtertje, dus gaan we dit keer lekker met z’n 4-en op pad. De rest van de dag en ‘s avonds rommelen we lekker in huis en schuiven we nog eens wat om weer leuke plaatjes te schieten. De kleurencombinatie op de foto hieronder vind ik zo prachtig! Harmjan is aan het metselen voor ons mooie tuinhuis achterin de tuin. Daar zullen ongetwijfeld nog foto’s van verschijnen maar dat zal nog even duren!

DSC_0253.JPG

DSC_0330.JPG

Vrijdag gaat Lilly Jane ‘s morgens naar het peuterclubje bij mijn lieve moeder. Ze knutselen, luisteren naar een verhaal en spelen leuk met elkaar! Wat is een week toch snel om he! ik geniet er elke dag van om in ons huis te zijn en te rommelen met mooie spulletjes. Een tijdje terug zijn we bij Potterieke geweest in Bavel. Daar hebben we heel veel leuke vondsten gedaan, zoals de baluster hieronder. We vonden het daar zo leuk dat we 2 weken erna weer gegaan zijn.

photo_editor_temp.jpg

DSC_0340.jpg

Zaterdag!
Weekend! Dat betekent uiteraard leuke dingen doen. Harmjan is aan het werk dus gaan we met andere kindjes naar een leuke binnen en buiten-speelplaats waar ze heerlijk kunnen spelen! Hieronder zie je een klein deel van onze keuken die we kochten bij De Pagter in Middelburg. Een prachtige meubelzaak waar wij altijd veel inspiratie opdoen! Altijd nog blij mee.
’s Avonds nog even wat dingetjes aan kant, Harmjan is lekker thuis en we gaan lekker op het gemakje eten. Wat een heerlijke avond!

DSC_0348.JPG

Erg leuk om dit gedaan te hebben voor De Wemelaer! Ik zou nog heel veel meer foto’s willen laten zien maar daarvoor kun je mij uiteraard volgen op instagram! Elice_vv. Bedankt voor het kijken en ik wens iedereen heel veel plezier toe met het stylen van zijn of haar huis!

4 reacties

 1. Inge Bergsma schreef:

  Zo jong, en dan al zon smaakvol huis !!! ben echt verbaasd. Jij bent een groot talent!! Meis wat mooi,!!!

  gr. Inge, en veel geluk met je lieve gezin.

 2. Serdina. schreef:

  Een hele mooie photodiary!
  En wat een prachtig fornuis zeg!!!
  Geniet maar fijn van jullie mooie huis ;-)

  Groetjes Serdina.

 3. Diane schreef:

  Wat mooi! Geniet maar lekker van jullie mooie huis. Ik ben toevallig vandaag nog bij de Pagter in Domburg geweest, mooie winkel ook.

 4. suheda schreef:

  Hoi,
  wat een leuk speelhoekje en wat een gave fornuis! mag ik weten van welk merk het is? Mocht ik ooit een groter keuken krijgen;)

  Geniet van je mooie huis…..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.