Wat woon je mooi’ schreef Benita in haar mail waarin ze me vroeg of ik foto’s van ons huis wilde insturen. Wat een leuk compliment van iemand die zoveel interieurs voorbij ziet komen. Dankjewel! En natuurlijk hoefde ik hier niet over na te denken; dat wil ik graag! Diezelfde avond sprak ik met een vriendin die hobbyfotograaf is, af dat zij een dag zou komen zodat we op ons gemakje foto’s konden maken. Wat was dat leuk! Ik heb er ook nog een paar met mijn telefoon gemaakt, spontane foto’s van details zijn ook leuk.

Oh ja, ik moet me nog voorstellen, dat vergeet ik helemaal. Ik ben Liza (24) en getrouwd met Evert (33). Sinds vier jaar wonen wij in onze hoekwoning op de Veluwe. Toen wij ons huis 5 jaar geleden kochten was het helemaal af, wij pasten enkel wat ‘smaakdetails’ aan. Inmiddels, 5 jaar later, hebben we wel het een en ander veranderd. Zo kreeg de keuken een nieuwe kleur, werd het buitenschilderwerk gedaan en ben ik nu bezig om alle kozijnen in de krijtverf te zetten. En er zitten nog heel wat plannen in mijn hoofd zoals de bovenkastjes van de keuken er af halen, de tuin aanpakken, de badkamer, enz. Het is leuk als er ook nog wat te wensen valt, toch?

Mijn liefde voor interieur bestaat nog niet zo heel lang. Het begon 4 jaar geleden een beetje, toen ik ons huis in moest richten, met Riviėra Maison en al snel ging ik over op brocante. In die tijd heb ik, naast mijn baan in het onderwijs, samen met mijn zus een eigen bedrijf in woonaccessoires opgestart. We noemden het Stijlante: landelijke stijl & brocante. Inmiddels verschoof mijn smaak en stijl steeds meer naar het landelijke en ook de accessoires die we verkochten werden steeds landelijker. Het brocante kon er eigenlijk wel af. Ons bedrijf liep zo goed dat we een winkel hebben opgestart. Een geweldige ervaring! Dit hebben we een poosje gedaan maar door tijdgebrek hebben we de winkel verkocht en heb ik het ‘bezig zijn met interieur’ weer teruggebracht tot een hobby. De winkel bestaat trouwens gewoon nog en zit in Lunteren. Ik hoef jullie natuurlijk niet te vertellen waar ik mijn woonaccessoires vandaan haal. Bedankt voor het lezen van mijn verhaal. Ik hoop dat ik jullie kan inspireren met mijn foto’s.

Sfeervolle groetjes,

Liza.

Voordeur landelijke stijl

Kapstok landelijke stijl

Toilet landelijke decoratie
Houten schaal met zeep

Houten plank ligbad

Kapstok trog badkamer

Keuken landelijke stijl

Olijfbak linnen doek houten paard

Houten bankje ram schalen

Keuken landelijke stijl

Zeep met touw zeepbakje

Kapstok houten snijplanken toef

Eethoek landelijke stijl

Houten schalen linnen doek

Zwarte bank piano kast

Betonnen wandpaneel

Woonkamer landelijke stijl

Krans schouw

Fauteuil wijntafel kruiklamp

Schalen linnen doek

Fauteuils wijntafel kruiklamp

Houten poer kaars

Piano met kruk

Houten zuil kruik

Sofa oude rijstbak

Kastje schaal toef

Schaal lampje toef

Zinken emmertjes toef

Bed landelijke stijl

Hocker slaapkamer

Zwarte antieke kast

Franse stoel toef

Loungeset

Je vindt Liza ook op Instagram: Liza Fieret van Leeuwen.