Binnenkijken bij Anita

Eerst zal ik me even voorstellen: ik ben Anita van der Woude, 49 jaar en getrouwd met Menno. Samen hebben we 2 kinderen: zoon Jeroen van 18 jaar en dochter Julia van 16 jaar. We wonen nu sinds 19 jaar in Noord-Holland en dat bevalt ons prima. Ons huis staat in een dorp waarvandaan we heerlijk kunnen wandelen en fietsen.

Toen we in dit huis kwamen wonen hebben we het aangepast naar onze smaak en we blijven bezig, omdat onze smaak door de jaren heen is veranderd maar ook omdat je geïnspireerd raakt door wat je ziet in magazines en woonwinkels. We hebben als huisdieren 2 Britse kortharen: poes Zara en kater Enzo.

Ons huis is niet groot maar wel comfortabel om in te wonen. De achtertuin is compact en hebben we voorzien van het nodige groen waar je fijn kunt zitten. We hebben een vrij groot tuinhuis, wat met 2 pubers in huis geen overbodige luxe is. Manlief heeft de garage in beslag genomen voor zijn hobby: auto. Dus heb ik de woonkamer (en de rest van het huis natuurlijk) in beslag genomen om mijn woonhobby uit te oefenen.

Naast mijn werk als verkoopster bij een decoratieve bouwmarkt vind ik het heerlijk om met alles wat met wonen te maken heeft bezig te zijn. Inspiratie haal ik overal vandaan: uit woonbladen, in woonwinkels (mijn favorieten zijn Beemsterliving en Deco Enzo) en de binnenkijkers op blogs. Benita deed een oproep, daar heb ik mij voor opgegeven.

Veel kijkplezier!

Groetjes Anita.

Zwarte voordeur met krans

Trap met loper

Anita vd Woude

Anita vd Woude

Anita vd Woude

Poes
Anita vd Woude

Anita vd Woude

Anita vd Woude

Anita vd Woude


Glazen flessen

Anita vd Woude


Kruik met kandelaars

Anita vd Woude

Krans houten schalen

Anita vd Woude

Anita vd Woude

Anita vd Woude

Anita vd Woude

Anita vd Woude

Anita vd Woude

Fotolijstjes trapopgang

Anita vd Woude

Anita vd Woude

Anita vd Woude

Anita vd Woude

Anita vd Woude

Sidetable slaapkamer

Fauteuil klassiek rozenmotief

Antiek zwart tasje

Achtertuin

Border landelijke tuin

Terras tuinset tuinhuisje

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

3 reacties

  1. Annelies schreef:

    Mooie, gezellige binnenkijker!

    Groetjes Annelies.

  2. Sjaakje Benninga schreef:

    mooie gezellig huis

    Groetjes Sjaakje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.