Binnenkijken bij Carola

Zwarte keuken sober stoer

Ik ben Carola en werk als secretaresse op een ingenieursbureau. Ik ben gelukkig getrouwd met Alex en samen hebben we 3 kinderen: Tim van 13 en een tweeling: Maud & Daan van 8 jaar.

Mijn liefde voor wonen deel ik met mijn moeder en tantes. Regelmatig stappen we de auto in naar onze favoriete woonwinkel De Potstal of bezoeken we een woonbeurs. Ook lezen we samen het blad Wonen Landelijke Stijl. Echt genieten als deze weer op de deurmat ligt.

Begin dit jaar vroeg Benita mij foto’s van ons huis te delen voor op De Wemelaer. Ik was erg verrast, superleuk natuurlijk! Alleen was ons huis toen nog niet helemaal af.

Sinds vorig jaar juni zijn we de trotse eigenaar van een nieuwbouwwoning in ‘Het Baron van Wassenaerpark’ in Bennekom. De naam zegt het al: we wonen in een park. Lekker veel groen om ons heen en vlakbij het bos, we wandelen er zo naar toe.

Bennekom Gelderland

Berm met bloemen

Boom voortuin

Boom voortuin

Nieuwbouwwoning Gelderland

Gemetselde bloembak zijmuur

Gemetselde bloembak zijmuur

Vier weken later zijn we verhuisd. Er was al veel gedaan, maar de laatste puntjes moesten nog op de i. Gelukkig heb ik een handige man die rustig de winter door kluste: er kwam een boekenkast in de woonkamer en op de slaapkamers werden kledingkasten omgetoverd tot inbouwkasten.

Wat ons nog rest is de trap, die staat nog in de grondverf en zal aankomende winter onder handen worden genomen. Toch vind ik het tijd om ons huis met jullie te delen.

Welkom, kom binnen!

Rode voordeur nieuwbouw

Zwarte keuken betonnen werkblad

Zwarte keuken strak landelijk

Keuken strak landelijk

Snijplanken aanrecht fornuis

Eettafel spiegel kruik met takken

Koffie op dienblaadje

Zwarte boekenkast krukje

Woonkamer sober stoer

Salontafel vaasjes hortensia

Woonkamer sober stoer

Vensterbank kruik met taken

Leeslamp vensterbank kruik met takken

Kastje grijs met vazen

Schilderij meisje met sjaal

Slaapkamer wit grijs

Kastenwand slaapkamer grijs

Oude kist slaapkamer krans

Kastenwand slaapkamer olijfgroen

Slaapkamer lichtgrijs poster fiets

Inbouwkast met planken kinderslaapkamer

Meisjeskamer

Meisjeskamer bed lamp

Potdeksel schutting krans

Potdeksel schutting boom hortensia's

Bloempot met bloeiende plant

Hortensia's in grind

Groetjes,
Carola.

BewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

15 Responses

 1. Hoi Carola…wat heb je het mooi…je keuken is zo prachtig…ik woon ook in het zelfde dorp…maar dan in het centrum…misschien kom ik je nog eens tegen. Groetjes Renata

 2. Hoi Carola,

  ook ik ben erg gecharmeerd van jouw keuken! Wij zijn zelf nu ook bezig met een pronorm keuken zwart eiken fineer. Kun je mss wat meer vertellen over jouw toegepaste materialen en merk keuken?

  • Hallo Nicole,

   Wij hebben een Rhijnart keuken (google maar eens). Antraciet met een betonlook aanrechtblad (composiet). Wij hebben er veel plezier van!

 3. Hoi Carola,
  Wij hebben voor onze nieuwe keuken jullie keuken als voorbeeld genomen. Het zal niet een exacte kopie worden maar toen we jullie keuken zagen dachten wij…dit is m!
  Kan je ons vertellen van welk merk de wandlampen zijn die in de keuken hangen?

  • Ik lees nu pas je berichtje. Schaam me diep. Wat leuk dat onze keuken de doorslag gaf!!! Wandlampen durf ik niet meer te zeggen waar we deze vandaan hebben. Bevalt jullie keuken?

 4. Beste Carola,
  Ik vind de grijsgroene hoge kasten erg mooi. Zijn de deuren soms Reinsvoll uit de Pax-serie van Ikea? De omlijsting is precies dezelfde kleur. Heb je daar een kleurnummer van?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.