Binnenkijken bij Roos

Helemaal verrast was ik dat ik door Benita gevraagd werd om mee te doen aan de binnenkijker op De Wemelaer. Ik twijfelde geen moment, wat een eer!

Ik zal mezelf even voorstellen; mijn naam is Roos Suurland, 33 jaar oud, getrouwd met Dennis en samen hebben we twee kinderen; zoon Gino van 14 en dochter Romy van 8 jaar. Verder bestaat ons gezin uit een Sphynx kat en een Chihuahua hondje genaamd Juul. Sinds een paar jaar wonen wij in een 2-onder-1 kapwoning in Berkel en Rodenrijs. Het is heerlijk om hier te wonen, aan het water en toch in een woonwijk.

We houden van de landelijke, sobere woonstijl en klussen is dan ook één van onze hobby’s. Mijn man heeft twee gouden handen en kan gelukkig heel veel zelf. Vooral erg handig als ik weer eens een idee krijg om iets te veranderen in huis. Verder ben ik in mijn vrije tijd graag bezig met fotograferen, het interieur, kransen maken en verven in huis.

Voorlopig zijn we nog druk bezig om uiteindelijk deze landelijke, sobere stijl die we zo mooi vinden, overal in huis terug te laten komen. Mijn man heeft ook zelf de scheepshouten deurtjes voor het badkamermeubel gemaakt.

Intussen hebben we ons helemaal gestort op de keuken. Mijn man gaat alle frontjes vervangen en zelf weer monteren. Soms moet je dingen uitproberen. En ik denk dat het dit keer wéér gaat lukken. Je bent even bezig maar elke hobby kost tijd.

Twee jaar geleden ben ik een webwinkel gestart: Stoer Thuyz. Het verzamelen van oude, unieke woonaccessoires is een grote passie van mij. Stoer Thuyz groeide uit zijn jasje vandaar dat we besloten te gaan verhuizen. Deze nieuwe locatie is heel landelijk gelegen in Berkel & Rodenrijs en we zitten dan ook tussen de paarden en de kippetjes.

Medio september gaan we daar open. We willen o.a ook workshops geven. Mijn vriendin schildert op oude houten panelen en ik vind het leuk om samen met haar deze workshops te geven.Van de verkoop van woonaccessoires, kransen binden tot toefen maken en nog veel meer moois!

Ik vind het erg leuk om jullie een kijkje te geven in ons huis.

Binnendeur landelijke stijl

Toilet beton cire

Gebakken waaltjes binnen bankje sober

Waaltjes binnen mand plaid

Oude kist bank sober windlichten

Kast Hoffz lamp gordijnen

Bank stoer sober wijntafel kruiklamp

Bank sober wijntafel kruiklamp

Hoffz kast stoer sober

Kruik met takken stoer sober

Eethoek Hoffzlamp stolpen

Poer

Kast landelijk doek

Kandelaars

Woonkamer sober stoer kalkverf

Fauteuil sober stoer met hocker

Chihuahua op vachtje

Eettafel olijfbak met kaarsen

Schilderij koe

Olijfbak doek kandelaars

Slaapkamer kalkverf stoer sober

Badkamer beton cire waaltjes
Oude deur schilderij ram

Tuin landelijke stijl

Voor meer inspiratie volg je me op Instagram onder de naam: Stoer_thuyz_roos.
Benita, heel erg bedankt.

Groeten Roos.

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren

17 reacties

 1. Mattie schreef:

  Prachtige binnenkijker,helemaal mijn stijl!

 2. Sandra schreef:

  Heel mooi, sfeervol. Niet te veel spullen, complimenten!
  Groetjes Sandra

 3. Diane schreef:

  Heel mooi, sfeervol

 4. Marion schreef:

  Super mooie binnenkijker ..prachtige sfeer en spullen !!! Ik volg je al maar anders deed ik het gelijk
  Groetjes Marion

 5. Marina schreef:

  Ja, wat moet ik nog zeggen. .
  Heel, heel erg mooi…
  Ik hou van deze stijl.
  Volg je al op Instagram anders had je er zeker een volger bij..

  Marina wonen_op_21

 6. Oma Surland schreef:

  Als oma heb ook jullie huis gezien en de inrichting heel mooi geniet er van
  Veel succes

 7. Ans v Rooij schreef:

  Super mooi maar dat ook niet anders als je ,t zelf verkoopt,prachtig ingericht hoor,g je zeker volgen op Instagram!

 8. Hemmy Hubbers schreef:

  Geweldig mooie binnenkijker, love it.
  Volg je al op IG.
  Groetjes Hemmy

 9. Wilma schreef:

  Wat een geweldig mooi huis Roos en Dennis

 10. Connie Lindhout schreef:

  Prachtig!!!

 11. Hanny schreef:

  Mooie binnenkijker, wat een heerlijke sfeer in jouw huis! Ik ga je zeker volgen!

  Groetjes,
  Hanny

 12. Jorina schreef:

  Prachtige sfeer, van deze stijl hou ik

 13. Agaath Prins schreef:

  Zo mooi, ik ga je volgen! Groetjes, Agaath (www.instagram.com/hetkroontje)

 14. Mariska schreef:

  In 1 woord…prachtig!!!
  Mag ik vragen waar de linnen gordijnen vandaan komen?
  Zoiets zoek ik namelijk. En wat voor kleur zit er daar op de muren bij de gordijnen?

 15. sandra schreef:

  prachtig ingericht…helemaal mijn ding!! kijk vaak naar de inrichtingen op De Wemelaer, maar jouw inrichting springt er helemaal uit voor mij. complimenten!

 16. Nicole schreef:

  Prachtig ingericht!

 17. Claudia schreef:

  Beste Roos, wat een prachtige inrichting! Mag ik je vragen welke verf je hebt gebruikt voor woon- en badkamer?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.