Met veel plezier bekijk ik elke keer weer de nieuwe binnenkijker op De Wemelaer. Ik kan erg genieten van alle mooie, inspirerende interieurs en leuke verhalen die hier voorbij komen. Bijzonder verrast was ik dus toen ik de vraag van Benita kreeg of ik hieraan zelf ook zou willen meewerken. Ik voelde me enorm vereerd en bij deze neem ik jullie graag mee een rondje door ons huis.

Eerst maar eens voorstellen; mijn naam is Angelique en ik ben 35 jaar. Inmiddels al 18 jaar samen met Bas van 36 en samen hebben we twee dochters: Sanne van 16 en Sophie van 12. De kat Tijg en hond Julius maken ons gezin compleet.

We waren, zoals je hierboven hebt kunnen lezen, nog vrij jong toen we ouders werden en daarbij ons eerste huis kochten. Dat was een enorm fijn huis, dichtbij school en de winkels en met een heerlijke tuin om te spelen voor de meiden.

Maar ergens hadden we stiekem altijd de droom om ooit een beetje meer buitenaf te kunnen wonen. En dan het liefst met een plekje voor ons paard die we inmiddels ook aan ons gezin hadden toegevoegd. We hadden bedacht dat, mocht deze droom ooit uitkomen, het zeker nog zou duren totdat onze meiden uitgevlogen zouden zijn en hadden daar vrede mee.

Maar daar was ruim twee jaar geleden ineens de kans die we niet konden laten schieten. Een in drie woningen verdeelde boerderij, op nog geen 10 minuten van ons oude adres. We maakten een afspraak met de makelaar en waren direct verliefd. Vooral op de locatie, wat een rust en uitzicht! Er moest (en moet) bijzonder veel aan gebeuren maar wij zijn er vol vertrouwen ingesprongen. Bas kan ontzettend veel zelf, wat natuurlijk enorm handig is bij zo’n grote klus.

Het is erg leuk om te zien hoe het steeds weer een beetje mooier wordt. Gelukkig hebben we allebei dezelfde smaak, dat maakt het uitkiezen van materialen en kleuren wel zo makkelijk. We houden van een warm, rustig en sober interieur en proberen van het hele huis één geheel te maken.

We zijn hier dan ook nog lang niet klaar maar vinden dat helemaal niet erg. Dit avontuur zijn we begonnen vanwege de fantastische plek, middenin de natuur en dat geeft ons iedere dag weer zoveel energie dat we voorlopig lekker doorklussen en plannen blijven maken.

Ik hoop dat jullie onze digitale rondleiding net zo leuk vinden, als dat ik al die mooie binnenkijkers altijd vind! Benita bedankt!

Liefs!

Angelique.

Voorzijde woonboerderij

Hal woonboerderij

Plek voor de hond onder de trap

Toilet landelijke stijl

Tekst muur toilet

Schoonmetselwerk woonboerderij

Klepbank keuken landelijke stijl

Houten snijplank, mand met bloemen, waxines

Witte kast tegen muur met schoonmetselwerk

Binnenkijken landelijk interieur

Wijntafel, kruiklamp

Woonkamer landelijke sobere stijl

Houten tafeltje met pot

Interieur landelijke stijl

Lamp landelijke stijl, dadeltak, windlicht

Werkplek in nisje

Schaal, kandelaars

Witte trap, muur schoonmetselwerk

Muur met half schoonmetselwerk, houten bankje

Krans, ornament, sober stoer

Overloop woonboerderij

Slaapkamer sober stoer

Kastje slaapkamer, oude familiefoto

Meisjes slaapkamer roze muur

Slaapbank, cotton ball lights

Woonboerderij zijkant

Boerderijtuin

Angelique op Instagram: Kiekinhuus.

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren