Toen ik de vraag gesteld kreeg of ik mee wilde doen aan de binnenkijker op De Wemelaer was ik verrast. Ik woon wel leuk maar zie zoveel moois voorbij komen dat ik dacht: ‘voldoe ik wel aan al dat moois?’ Toch maar de stoute schoenen aangetrokken en zie hier mijn fotoʼs.

Mijn naam is Moon (52) en ik ben getrouwd met mʼn jeugdliefde Eef (54). We zijn al 38 jaar samen. We hebben twee zoons van 26 en 23 jaar en een lieve schoondochter. Beide jongens hebben het nest al verlaten, wel hebben we nog twee hondenkindjes.

We zijn (i.v.m. mijn CLL) kleiner gaan wonen; (huur) op 70 vierkante meter. Op een landelijk plekje met de schaapjes als buren. De woning is ecologisch en duurzaam gebouwd en alles is gelijkvloers.

Ik ben gek op mʼn gezin, dieren en alles wat met huis en tuin te maken heeft. In huis verandert er nog wel eens wat, want ik ben gek op schuiven: van de ene naar de andere kant en weer terug:) Gelukkig word ik daar niet meer op aangesproken, die moed heeft Eef al lang geleden opgegeven..

Zodra het weer het toe laat zijn we buiten te vinden. Ik zit graag met mʼn handen in de zwarte grond en geniet van alles wat de natuur ons brengt.

Nadat er bij mij CLL is geconstateerd zie ik de wereld door een andere bril en ondanks alles heeft het ook veel moois gebracht. Mijn motto is dan ook: Carpe Diem!

Benita, dankjewel voor de uitnodiging.
Veel kijkplezier!

Liefs Moon.

Binnenkijken landelijk sober interieur

Keuken sober stoer

Zwarte ketel

Pot sober voorjaarsbloemen

Binnenkijken sober stoer interieur

Landelijk sober interieur

Sober interieur
Hondje

Landelijke inrichting

Pot met roze bloemen

Grijze kast landelijke stijl

Grijze kruik met dadeltak

Sober stoer interieur

Houten kandelaar, groene toef aan kast

Ornamentjes sober stoer

Houten ladder, krans en doek

Eetkamerstoelen linnen

Oude spiegel, kandelaars

Slaapkamer sober stoer

Binnenkijker landelijke stijl

Slaapkamer sober stoer ingericht

Badkamer landelijk sober

Kastje in de badkamer

Tuin landelijke stijl

Schaapjes in de wei

Planten op de tuintafel

Hond bij het tuinhek

Postbus landelijke stijl

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren