De stoute schoenen aangetrokken en Benita benaderd of ze ons huis ‘Wemelaer waardig’ vond. :) Ontzettend leuk om een reactie terug te krijgen met het antwoord dat ik mee mocht doen!

Ik zal mezelf eerst even voorstellen: mijn naam is Marleen, 36 jaar, getrouwd met Jaco en we hebben 4 kinderen. Drie dochters van 13, 10 en 7 jaar en een zoon van 2 jaar. Ook hebben we een ondeugende zwarte kater genaamd Willem en 2 konijntjes buiten in de tuin.

Sinds juli 2017 wonen we in een jaren ’30 huis aan de Breevaart/Reeuwijkse plassen in Gouda. We kochten dit huis in zeer gedateerde stijl, maar toch zagen wij tijdens de bezichtiging de charme van dit huis met veel verstopte details. Het weidse uitzicht over de Breevaart en Reeuwijkse plassen voor de deur en de 30 meter lange achtertuin aan een sloot, zorgden ervoor dat we diezelfde dag nog een bod uitbrachten. De eerste drie dagen kregen we veel hulp met slopen en twee grote afvalcontainers later kon het opbouwen beginnen. Met behulp van de aannemer werd er 4 meter aan ons huis gebouwd en werden er op zolder zowel voor en achter dakkapellen geplaatst. Voor de rest hebben we de verbouwing zelf gedaan met de onmisbare hulp van mijn vader en andere familieleden. We zijn ontzettend blij met het resultaat en wonen hier allemaal met heel veel plezier. In de afgelopen weken hebben we de zolder verbouwd en twee van onze dochters slapen nu op een kamer die ook af is.

In het voorjaar zijn de voor- en achtertuin nog aan de beurt en volgend jaar hopen we de badkamer nog aan te pakken. Dan hebben we alles aangepakt en is de basis goed. Maar toch kriebelt het dagelijks om dingen te veranderen en te verplaatsen. Vooral met de mooie binnenkijkers hier op De Wemelaer en Instagram doe ik veel inspiratie op.

Ik wens jullie allen een hele fijne dag toe en hoop dat ik jullie kan inspireren met onze binnenkijker.

Lieve groetjes,

Marleen.

Voordeur jaren '30 woning

Hal jaren '30 woning

Zwarte bakelieten muur telefoon

Zwartwitte muurtegels hal jaren '30 woning

Bakelieten telefoon

Toilet landelijke stijl

Binnenkijken landelijk interieur

Grijsblauwe kast, klassieke fauteuil

Kandelaar, kruik met takken

Oude deur met looplamp

Geweien muur

Houten ladder met rozenkrans

Grijsblauwe buffetkast, brocante koffers, wijnrek

Oude koffers, Nepalese vazen

Eethoek landelijke stijl

Houten schaal, Amaryllis bollen, vaas met takken

Lichte keuken landelijke stijl

Houten snijplanken, Basilicum plant in pot

Landelijke keuken zonder bovenkastjes

Keukenplank met potten

Slaapkamer landelijke stijl

Louvredeuren kast met groene toef

Antieke kast en klok slaapkamer

Kinderslaapkamer sober stoer

Jongensslaapkamer stoer industrieel

Houten schuifdeur slaapkamer

Slaapkamer stoer industrieel

Bureautje kinderkamer

Reeuwijkse Plas

Paarse voorjaarsbloemen in zinken emmers

Marleen op Instagram: Marleen_1981.


Shoppen in de stijl van Marleen:

Histor Perfect Finish Muurverf Tin
Kave Home – Ralf stoel grijs en naturel
Lockerkast zwart metaal
Ronde zinken teilen
Gruttersbak landelijk