Binnenkijken bij Marion en Eddy

Hallo allemaal,

Wat was ik verrast dat ik werd gevraagd om mee te doen aan de binnenkijker op De Wemelaer! Ik gaf bij Benita aan dat ik pas net op Instagram zat en echt niet wist hoe het allemaal werkte en dat ik al helemaal geen goede fotograaf ben. Ik ben eigenlijk op Instagram gegaan toen mij daarnaar werd gevraagd na het filmen van ons kersthuis voor een tv-programma.

Maar naast Benita zijn er een aantal mensen geweest die mij op Instagram goed op gang geholpen hebben. Iedereen bedankt daarvoor! Inmiddels ben ik verslaafd zegt mijn man, haha. Dat zal wel voor meerderen van jullie wel herkenbaar zijn.

Ik ben Marion Vermeesen, 53 jaar en getrouwd met Eddy. We hebben 3 kinderen en 5 kleinkinderen, nummer 6 is op komst! Nu alle drie de kinderen het huis uit zijn, wonen mijn man en ik er nog met onze twee hondjes; Nora en Meesje.

Mijn woonstijl is landelijk sober. Ik vind het erg leuk om ons huis gezellig te maken en heb een handige man die best veel zelf kan. Onze jongste zoon is interieurbouwer, dus vader en zoon overleggen met elkaar als er weer een nieuw idee is. We hebben dus veel in ons huis zelf gedaan.

Vroeger was ons huis een oude stal, de oude eiken balken van vroeger zitten er nog in. In de loop der jaren hebben we het huis helmaal verbouwd.

Ook vind ik het leuk om te koken, bloemschikken en mijn grote passie, naast interieur, is tuinieren. Op aandringen van een vriendin hebben we in 2013 meegedaan met een tuinwedstrijd en hebben die gewonnen. Haha, nooit verwacht de titel ‘groenste vingers van Brabant’ te krijgen. In 2016 kregen we de vraag van Binnenstebuiten om de tuin te filmen, wat een geweldige ervaring was. Omdat onze tuin De Mesenhof een grote passie van ons beiden is, stellen we deze ook open voor publiek. Erg leuk, want je spreekt op die manier veel mensen met dezelfde hobby.

In de winter ben ik graag in huis bezig met ‘het gezellig maken’ maar in het voorjaar vind ik het heerlijk om weer naar buiten te kunnen. Momenteel zit ik de bloembollen zowat de grond uit te kijken! :) In het achterste gedeelte van onze tuin hebben we een natuurvijver. Daar leven eenden, vissen, salamanders , waterhoentjes en schildpadden in. Ook lopen er nog wat scharrelkippen en zijdehoentjes rond. Ik hou enorm van dieren, je krijgt er zoveel liefde van.

Ik hoop dat jullie kunnen genieten van mijn foto’s.

Landelijke tuin

Binnenkijken landelijk interieur

Landelijke voortuin

Hal stoer sober

Hal landelijk sober

Keuken landelijke stijl

Haard landelijke stijl

Keuken landelijke stijl

Binnenkijken landelijk interieur

Landelijke inrichting

Sober stoer interieur

Sober stoer interieur

Binnenkijker landelijke woonstijl

Serre landelijke stijl

Tuinkamer landelijke stijl

Serre sober stoer ingericht

Houtkachel serre landelijk

Open haard serre

Eethoek landelijke stijl

Overloop kalkverf

Badkamer landelijke stijl

Kroonluchter slaapkamer

Slaapkamer kalkverfmuren

Binnenkijken landelijk sober interieur

Slaapkamer sober stoer ingericht

Overloop kalkverf

Slaapkamer aardetinten kalkverf

Slaapkamer grijstinten

Tuin landelijke stijl

Overkapping sober stoer

Buitenkeuken landelijke stijl

Hardhouten tuinstoelen

Houten bankje tuinpoort

Trapje in de tuin

Mooiste tuin van Brabant

Romantische tuin landelijke stijl

Landelijke tuin

Tulpen in een landelijke tuin

Houten bankje, Nepalese vazen

Koi karper vijver in landelijke tuin

Tuinbeeld

Binnenkijken landelijk interieur

Marion op Instagram: Marion Vermeesen.

BewarenBewaren

BewarenBewaren

61 reacties

 1. Marleen schreef:

  Wat een prachtige binnenkijker! Wat een sfeer in dit huis en tuin!

 2. Regine Smeets schreef:

  Prachtige keuken met die open haard zo. Dat geeft een mooie doorkijk.

 3. Agaath Prins schreef:

  Dag Marion,
  Wat is het weer geweldig om allemaal te zien! Echt schitterend hoe jullie dit gedaan hebben, dankjewel voor de binnenkijker!
  Warme groet,
  Agaath

 4. Sandra schreef:

  Wow prachtig, heel sfeervol bij je. Binnen én buiten!
  Ik heb ervan genoten
  groetjes, Sandra
  ( sandrakhome )

 5. Daisy schreef:

  Eén woord. Prachtig!!!

 6. Marina schreef:

  In een woord GEWELDIG!!!!!

 7. Anja schreef:

  Heel sfeervol, zowel je tuin als je huis.

 8. michel schreef:

  prachtige foto’s , wat een warmte , gezelligheid en rust , jullie huis uitstraalt.
  en dan die foto’s met de hondjes ……

 9. Petra de Jong schreef:

  Ik zit een beetje te kwijlen achter mijn beeldscherm. Wat een huis! en een tuin! Super!

 10. Woutje schreef:

  Bedankt voor het binnen kijken had jullie ook al op tv gezien en dat was ook al genieten

 11. Marion schreef:

  Wat een gezellig en mooi huis en een prachtige tuin , was genieten deze binnenkijker.
  Marion

 12. Paul schreef:

  Prachtig

 13. Anita Stout schreef:

  Wat een geweldig mooi huis en ingericht en de tuin is een plaatje.
  Schitterend alles zo bij elkaar.Dit moet meer dan fantastisch zijn om hier te mogen wonen en leven.
  Dankjewel voor het binnen kijken en de inspiratie, liefs Anita

 14. Wietske schreef:

  Mooie gezellige binnenkijker en wow wat een pracht van een tuin!

 15. Indira schreef:

  Wat een prachtige foto’s maar jullie hal ben ik verliefd op❤

 16. Joseline noreilde schreef:

  Mag ik u feliciteren met…….alles ? Mooi , af , za..lig…

 17. Jose schreef:

  Geweldige sfeer, heb de tv uitzending ook gezien en was meteen groot fan!! Nu heb ik alles op m’n gemakje kunnen bekijken… en nog eens… en nog eens. Echt mooi!

 18. marrie schreef:

  Wat ongelooflijk mooi gezellig. Zo knap dit. Het moet verrukkelijk zijn om hier te mogen wonen. En heerlijk een eigen stijl.

 19. Annelies schreef:

  O wat een mooi, warm en gezellig huis!! Prachtige tuin. Top gedaan.
  Ik ga je graag volgen op instagram.

  Groetjes Annelies

 20. Diny blom schreef:

  Wat een geweldige binnen kijker, en de tuin geweldig .
  Dank dat ik mee mocht kijken
  Hartelijke groet Diny.

 21. Hanny schreef:

  Waauw, mooie binnenkijker! daar mag je trots op zijn!

  Groetjes,
  Hanny

 22. Alice schreef:

  Alles even mooi
  Heb er van genoten je hebt een goede smaak

 23. Lize schreef:

  Geweldige binnenkijker zo sfeervol ingericht.
  Ik heb het ook gezien op tv en dat vond ik zo mooi dat ik het 3 keer heb terug gekeken.
  Ik ga je volgen op Instagram.

  Groetjes Lize.

 24. Hermina schreef:

  Wat een prachtig mooi huis…
  En wat leuk we hebben precies dezelfde keuken en eethoek

 25. Sandra schreef:

  Wat wonen jullie toch prachtig!! Ik kom vandezomer zeker een keertje langs!!

  Groetjes,
  Sandra (Sanny’s place)

  • Heidi de Raef schreef:

   Wat een geweldig mooi huis hebben jullie!
   Zo sfeervol… prachtig. Had jullie huis ook al gezien bij binnenstebuiten( denk wel zo’n twintig keer terug gekeken), zie steeds weer nieuwe mooie dingen ha,ha! En nu dan hier, hier kan ik weer veel inspiratie uit halen, zal het ook hier nog vaak terug gaan kijken,
   in 1 woord GEWELDIG…

   Groetjes Heidi

 26. Ine Sesink schreef:

  Wat leuk Marion om jullie op pinterest tegen te komen en wat fijn dat je jullie paradijsje met ons allemaal wilt delen. Altijd genieten als we bij jullie te gast zijn. Een feestje.

 27. Vera schreef:

  slik……

 28. Janny Bouwman schreef:

  Wat een mooi en sfeervol huis en tuin. Mijn complimenten.

 29. Ellen schreef:

  Beste Marion, we hebben samen met veel plezier bij jullie binnen gekeken. Mijn (ook) handige man raakte helemaal geïnspireerd en ik genoot vooral van de sfeer, het prachtige hout en de muurverf. Welke kalkverf kleuren hebben jullie gebruikt in de huiskamer? Vooral de muur naast de eiken balk met de salontafel met Asparagus op de voorgrond? Prachtig! We horen het graag! Groet, Ellen

 30. Jolanda Brouwer schreef:

  Wat een geweldig huis en interieur!
  Wat een rijkdom als je zo mag wonen!

 31. Crop Liliane schreef:

  Hallo Marion en Eddy, jullie huis is prachtig, uitnodigend en met veel smaak ingericht! Het plaatje klopt en is volledig mijn stijl. Maanden geleden zag ik jullie huis in het programma Binnenstebuiten , het programma was opgenomen en heb het meerdere malen bekeken! Het was volop genieten! Wat moet het heerlijk zijn om bij jullie op de koffie te komen! Dikke proficiat met jullie realisatie!

 32. Carleen schreef:

  Wauw beautiful home i love the color in your kitchen on the afzuigkap what color is that

 33. Peter schreef:

  Tjonge tjonge wat een prachtige combi van dit ontzettende mooi huis . Grandioos gedaan . Top

 34. wisse greven schreef:

  dit is echt super mooi

 35. Kitty.bakkenes schreef:

  Een supermooi huis en gezellige tuin
  Kitty

 36. Elize Ward schreef:

  Wow,how wonderful,so eye pleasing, loved everything

 37. Gretha schreef:

  Wat een prachtig huis bedankt voor het binnen kijken.
  Ik ben al een tijdje op zoek naar de eetkamerstoelen die jij hebt. Waar komen ze vandaan of heb je een suggestie voor mij waar ik ze kan vinden.
  Bedankt

  • De Wemelaer schreef:

   Hoi Gretha, ik denk dat je de foto bedoelt waar je de schouw ook op ziet? Zulke stoelen ( medaillon stoelen) kun je kopen bij Loberon of Maison du Monde. Groetjes Benita

 38. Van loy marleen schreef:

  Daar zou ik mij wel kunnen in thuis voelen hoor

  Marleen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.