Binnenkijken bij Marion en Eddy

Wonen in een voormalige stal

Hallo allemaal,

Wat was ik verrast dat ik werd gevraagd om mee te doen aan de binnenkijker op De Wemelaer! Ik gaf bij Benita aan dat ik pas net op Instagram zat en echt niet wist hoe het allemaal werkte en dat ik al helemaal geen goede fotograaf ben. Ik ben eigenlijk op Instagram gegaan toen mij daarnaar werd gevraagd na het filmen van ons kersthuis voor een tv-programma.

Maar naast Benita zijn er een aantal mensen geweest die mij op Instagram goed op gang geholpen hebben. Iedereen bedankt daarvoor! Inmiddels ben ik verslaafd zegt mijn man, haha. Dat zal wel voor meerderen van jullie wel herkenbaar zijn.

Ik ben Marion Vermeesen, 53 jaar en getrouwd met Eddy. We hebben 3 kinderen en 5 kleinkinderen, nummer 6 is op komst! Nu alle drie de kinderen het huis uit zijn, wonen mijn man en ik er nog met onze twee hondjes; Nora en Meesje.

Mijn woonstijl is landelijk sober. Ik vind het erg leuk om ons huis gezellig te maken en heb een handige man die best veel zelf kan. Onze jongste zoon is interieurbouwer, dus vader en zoon overleggen met elkaar als er weer een nieuw idee is. We hebben dus veel in ons huis zelf gedaan.

Vroeger was ons huis een oude stal, de oude eiken balken van vroeger zitten er nog in. In de loop der jaren hebben we het huis helmaal verbouwd.

Ook vind ik het leuk om te koken, bloemschikken en mijn grote passie, naast interieur, is tuinieren. Op aandringen van een vriendin hebben we in 2013 meegedaan met een tuinwedstrijd en hebben die gewonnen. Haha, nooit verwacht de titel ‘groenste vingers van Brabant’ te krijgen. In 2016 kregen we de vraag van Binnenstebuiten om de tuin te filmen, wat een geweldige ervaring was. Omdat onze tuin De Mesenhof een grote passie van ons beiden is, stellen we deze ook open voor publiek. Erg leuk, want je spreekt op die manier veel mensen met dezelfde hobby.

In de winter ben ik graag in huis bezig met ‘het gezellig maken’ maar in het voorjaar vind ik het heerlijk om weer naar buiten te kunnen. Momenteel zit ik de bloembollen zowat de grond uit te kijken! :) In het achterste gedeelte van onze tuin hebben we een natuurvijver. Daar leven eenden, vissen, salamanders , waterhoentjes en schildpadden in. Ook lopen er nog wat scharrelkippen en zijdehoentjes rond. Ik hou enorm van dieren, je krijgt er zoveel liefde van.

Ik hoop dat jullie kunnen genieten van mijn foto’s.

Landelijke tuin

Binnenkijken landelijk interieur

Landelijke voortuin

Hal stoer sober

Hal landelijk sober

Keuken landelijke stijl

Haard landelijke stijl

Keuken landelijke stijl

Binnenkijken landelijk interieur

Landelijke inrichting

Sober stoer interieur

Sober stoer interieur

Binnenkijker landelijke woonstijl

Serre landelijke stijl

Tuinkamer landelijke stijl

Serre sober stoer ingericht

Houtkachel serre landelijk

Open haard serre

Eethoek landelijke stijl

Overloop kalkverf

Badkamer landelijke stijl

Kroonluchter slaapkamer

Slaapkamer kalkverfmuren

Binnenkijken landelijk sober interieur

Slaapkamer sober stoer ingericht

Overloop kalkverf

Slaapkamer aardetinten kalkverf

Slaapkamer grijstinten

Tuin landelijke stijl

Overkapping sober stoer

Buitenkeuken landelijke stijl

Hardhouten tuinstoelen

Houten bankje tuinpoort

Trapje in de tuin

Mooiste tuin van Brabant

Romantische tuin landelijke stijl

Landelijke tuin

Tulpen in een landelijke tuin

Houten bankje, Nepalese vazen

Koi karper vijver in landelijke tuin

Tuinbeeld

Binnenkijken landelijk interieur

Marion op Instagram: Marion Vermeesen.

BewarenBewaren

BewarenBewaren

57 reacties op “Binnenkijken bij Marion en Eddy&rdquo

 1. Dag Marion,
  Wat is het weer geweldig om allemaal te zien! Echt schitterend hoe jullie dit gedaan hebben, dankjewel voor de binnenkijker!
  Warme groet,
  Agaath

 2. Wow prachtig, heel sfeervol bij je. Binnen én buiten!
  Ik heb ervan genoten
  groetjes, Sandra
  ( sandrakhome )

 3. prachtige foto’s , wat een warmte , gezelligheid en rust , jullie huis uitstraalt.
  en dan die foto’s met de hondjes ……

 4. Wat een geweldig mooi huis en ingericht en de tuin is een plaatje.
  Schitterend alles zo bij elkaar.Dit moet meer dan fantastisch zijn om hier te mogen wonen en leven.
  Dankjewel voor het binnen kijken en de inspiratie, liefs Anita

 5. Geweldige sfeer, heb de tv uitzending ook gezien en was meteen groot fan!! Nu heb ik alles op m’n gemakje kunnen bekijken… en nog eens… en nog eens. Echt mooi!

 6. Wat ongelooflijk mooi gezellig. Zo knap dit. Het moet verrukkelijk zijn om hier te mogen wonen. En heerlijk een eigen stijl.

 7. O wat een mooi, warm en gezellig huis!! Prachtige tuin. Top gedaan.
  Ik ga je graag volgen op instagram.

  Groetjes Annelies

 8. Wat een geweldige binnen kijker, en de tuin geweldig .
  Dank dat ik mee mocht kijken
  Hartelijke groet Diny.

 9. Geweldige binnenkijker zo sfeervol ingericht.
  Ik heb het ook gezien op tv en dat vond ik zo mooi dat ik het 3 keer heb terug gekeken.
  Ik ga je volgen op Instagram.

  Groetjes Lize.

 10. Wat wonen jullie toch prachtig!! Ik kom vandezomer zeker een keertje langs!!

  Groetjes,
  Sandra (Sanny’s place)

  1. Wat een geweldig mooi huis hebben jullie!
   Zo sfeervol… prachtig. Had jullie huis ook al gezien bij binnenstebuiten( denk wel zo’n twintig keer terug gekeken), zie steeds weer nieuwe mooie dingen ha,ha! En nu dan hier, hier kan ik weer veel inspiratie uit halen, zal het ook hier nog vaak terug gaan kijken,
   in 1 woord GEWELDIG…

   Groetjes Heidi

 11. Wat leuk Marion om jullie op pinterest tegen te komen en wat fijn dat je jullie paradijsje met ons allemaal wilt delen. Altijd genieten als we bij jullie te gast zijn. Een feestje.

 12. Beste Marion, we hebben samen met veel plezier bij jullie binnen gekeken. Mijn (ook) handige man raakte helemaal geïnspireerd en ik genoot vooral van de sfeer, het prachtige hout en de muurverf. Welke kalkverf kleuren hebben jullie gebruikt in de huiskamer? Vooral de muur naast de eiken balk met de salontafel met Asparagus op de voorgrond? Prachtig! We horen het graag! Groet, Ellen

 13. Hallo Marion en Eddy, jullie huis is prachtig, uitnodigend en met veel smaak ingericht! Het plaatje klopt en is volledig mijn stijl. Maanden geleden zag ik jullie huis in het programma Binnenstebuiten , het programma was opgenomen en heb het meerdere malen bekeken! Het was volop genieten! Wat moet het heerlijk zijn om bij jullie op de koffie te komen! Dikke proficiat met jullie realisatie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.