Binnenkijken bij Melanie

Wat was het een verrassing toen ik door Benita werd benaderd of ik mee wilde doen aan de binnenkijker op De Wemelaer. Wat een eer! De Wemelaer kende ik al een tijdje. Ik vind het zelf altijd heerlijk om landelijke woontijdschriften te lezen of ideeën op te doen uit de landelijke binnenkijkers. Maar ik had niet verwacht dat ik na een weekje actief te zijn op Instagram hier zelf al voor benaderd zou worden.

Ik zal me even voorstellen; Mijn naam is Melanie (28), ik woon in een dorpje in Overijssel. 4 jaar geleden ben ik begonnen met het zoeken naar een woning. Ik was vooral erg gecharmeerd van huizen met een bouwstijl uit de jaren dertig. Helaas waren deze huizen vaak echte opknappers en omdat ik niet uit een hele handige familie kom viel dit af. Niet snel later werd er begonnen aan een nieuwbouwproject. Ik heb me ingeschreven en werd uitgeloot. Wat was ik blij, het huis was precies wat ik zocht!

Toen de de oplevering in zicht kwam kon ik beginnen met het zoeken naar meubels. We zijn heel Nederland door geweest om inspiratie op te doen. Uiteindelijk ben ik geslaagd bij een landelijke woonwinkel in Elspeet. De keuken was inmiddels al besteld en geplaatst. Net als de badkamer en het toilet. In het toilet en in de douche liggen grote, mat antracietgrijze tegels. De keuken is hoogglans wit. Ik vind het leuk om strakke dingen te combineren met het stoere, sobere landelijke. Om een voorbeeld te geven; tegenover de hoogglans witte keuken staat een zwarte, landelijke kast met een opvallende espagnolet-sluiting.

Samen met m’n moeder ga ik er graag een middagje op uit om te snuffelen naar nieuwe, leuke dingen voor in huis. Inmiddels hebben we al veel leuke winkels ontdekt hier in de omgeving. Ook zomer/winterfairs vind ik leuk om te bezoeken. Kasteel Haarzuilen is toch wel mijn favoriet. Ook ga ik wel eens naar een kringloopwinkel, je moet er echt geluk hebben maar zo af en toe liggen er prachtige schatten tussen verstopt. Zo af en toe werk ik met kleur in huis. Vanwege de Paasdagen dit keer okergeel. De foto’s van de tuin zijn van vorig jaar zomer. Ik wens jullie veel plezier bij het binnenkijken in mijn huisje!

Voordeur strak landelijk

Fotoplank hal

Binnenkijken bij Melanie

Fotolijst barok

Toilet strak landelijk

Zeepslinger hart

Wc rollen in draadmand

Wijntafel, luik, decoratieladder landelijke stijl

Kruik met takken landelijke stijl

Strak landelijk interieur

Binnenkijken in een strak landelijk interieur

Rijstbak met Wonen Landelijke Stijl

Houten schaal met paasdecoratie

Vogelkooitje Pasen

Houten schaal met eieren, veren, vogeltje

Eethoek strak landelijk

Fotolijsten en kandelaars einde van de tafel

Gecapitonneerde eetkamerstoel

Kruiklamp met groene toef

Binnenkijken in een strak landelijk interieur

Zwarte landelijke kast

Strak landelijke witte keuken

Tulpen en etagere

Etagere met veren en eitjes

Strak landelijk interieur met gele accenten

Gele accenten

Witte kuipstoeltjes strakke tuin

Strak landelijke tuin

Melanie op Instagram: Landelijk wonen aan de herberg.

BewarenBewaren

3 reacties

  1. Mattie schreef:

    Prachtige binnenkijker!!

  2. Lucy schreef:

    Wat een mooie inrichting heeft Melanie kan zo in een woontijdschrift!,

  3. Metje schreef:

    Mooi dat geel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.