Afgelopen week kreeg ik de vraag of ik mee wilde doen aan de binnenkijker op De Wemelaer. Tuurlijk wilde ik dat! Wat een eer, pas net ons eerste eigen huisje, hoe leuk is het dan om zo benaderd te worden!

Ik zal me eerst even voorstellen.. Mijn naam is Cris Nagtegaal, 28 jaar en ik woon samen met mijn vriend Milan. 10 oktober 2017 hebben we de sleutel gekregen van onze eerste woning. Een nieuwbouw hoekwoning in Vinkeveen dat wij casco opgeleverd hebben gekregen, super want zo konden wij er echt ons eigen droomhuis van maken. Milan is meubelmaker, hij is sinds een jaar zijn eigen bedrijf Drieman Interieurbouw begonnen en ik werk als interieurstyliste. We konden allebei dus niet wachten om nu eindelijk voor onszelf aan de slag te gaan!

Samen nadenken over werkelijk alles, de keuken, tafels, vensterbanken, kasten, toilet- en badkamermeubel, stalen deuren.. Milan maakt het :) en ik stijl het af. Gelukkig hebben we dezelfde smaak en zijn we allebei heel erg blij met het resultaat! Hoewel er nog wel het een en ander te doen is, voelt het echt al als thuis en genieten we volop!

Genoeg over ons, ik laat jullie graag de binnenkijker zien van ons huis!

Kom binnen!

Voorzijde woning Cris

Bij binnenkomst kom je gelijk in het kleinste kamertje van het huis, het toilet.

Toilet landelijke stijl

Toilet stoer sober landelijke stijl

Kuifspiegel kistje toilet

De gang hebben we gelijk verbouwd, de kozijnen en deuren (standaard opdekdeuren) eruit gehaald en nieuwe geplaatst. De opening van de hal naar de keuken hebben we verbreed, hier komen twee stalen deuren (ik kan niet wachten tot ze er zijn!). Zo blijf je een mooie doorkijk hebben en komt het daglicht mooi naar binnen door het glas heen.

Binnenkijken bij Cris op www.dewemelaer.nl

De keuken heeft Milan zelf ontworpen en tot in detail gemaakt. Met oude, houten scheepsvloerplanken krijgt het een warme en rustieke uitstraling. Deze planken hebben we op meerdere plekken in het huis terug laten komen.

Houten krukje, plaid, kaars

Lichte keuken landelijke stijl

Houten snijplanken pot met kookgerei

De zwarte kast heb ik een aantal jaren geleden gescoord bij een kringloop, ik heb hem zwart geschilderd en past nu perfect in het hoekje bij de eettafel.

Zwarte open kast, asparagus plant

Binnenkijken interieur landelijke stijl

Kroonluchter boven eethoek landelijke stijl

Bank woonkamer landelijke stijl

Woonkamer landelijke stijl

Stijlvol Wonen Exclusief kruik windlicht

Dienblad windlicht Stijlvol Wonen glazen doos

Fauteuil met linnen hoes

Houten bankje Wonen Landelijke Stijl

Binnenkijken interieur landelijke stijl

Tafeltje slaapkamer kuifspiegel lamp kroonluchter

Kuifspiegel balusterlamp glazen stolp

Slaapkamer landelijke stijl

Houten decoratieladder groene toef

De badkamer is toch wel een van mijn lievelingsplekjes, het zelfgemaakte meubel geeft deze ruimte een warme sfeer. Ook hier komen de oude scheepsvloerplanken in terug. Met twee ramen in de kamer is het overdag ook heerlijk licht.

Badkamer landelijke stijl

Wastafel badkamer beton ciré

Badkamer toilet beton ciré

Op zolder hebben we de logeerkamer. Ik hou van het linnen beddengoed, mooi effen van kleur en iets nonchalant.

Spijlenbed linnen beddengoed

Linnen beddengoed spijlenbed

Met de tuin zijn we druk bezig, alles begint te bloeien dus hopelijk over een aantal weken een mooie groene tuin!

Pot met plant gewei en kaars op de tuintafel

Houten tuinbank matraskussen windlicht

Benita, bedankt voor deze uitnodiging!

Groetjes,
Cris.

Cris op Instagram: Cris.interieur.

BewarenBewaren

BewarenBewaren