#dewemelaertop5 deel IX

Als liefhebber van een landelijk interieur zie je soms door de bomen het bos niet meer met al die mooie huizen. Want wie moet je nu precies volgen op Instagram om geïnspireerd te raken? Om het je gemakkelijk te maken zijn er weer 5 prachtige, inspirerende accounts voor je uitgelicht!


Bij Thea thuis hebben zelfs de schapen een riant onderkomen! Natuurlijk vind je op haar account ook foto’s van haar eigen mooie huis en tuin! :)

Bijtheaop144

Bijtheaop144


Op dit account heel veel foto’s van een heerlijke tuin en een stijlvol sober interieur, inderdaad een knus en sober huis!

Knussoberhuis

Knussoberhuis


Prachtige gestylde hoekjes, veel licht en veel sfeer! Bij Yasemin kun je volop genieten van haar heerlijk lichte huis!

Yasemin_myhome

Yasemin_myhome


Marleen woont in een voormalig nonnenhuis. Haar volg je voor foto’s van haar met smaak ingerichte huis en prachtige tuin!

Marleen Struys

Marleenstruys


→ Instagram TIP: als je op Instagram zoekt op #stoerensober ontdek je nog meer interieurs die bij een landelijke woonstijl passen.


Je zou het niet zeggen maar Janneke en haar gezin wonen pas een jaar in dit geweldig mooie huis! Er is veel werk verzet met prachtig resultaat!

wonenopnr4

Wonenopnr4


Volg jij De Wemelaer al op Instagram? Een must voor je vrijwel dagelijkse dosis interieur-inspiratie! :) Gebruik voor je mooiste foto’s de hasthtag #dewemelaertop5 en wie weet verschijnen jouw account met link en foto in de volgende top 5 op De Wemelaer!

Woonblog De Wemelaer op Instagram


→ Instagram TIP: dat sommige accounts een slotje hebben wil niet zeggen dat je ze geen volgverzoek mag sturen.

1 reactie

  1. Maria zemering schreef:

    Je hebt een prachtig huis en een mooi interieur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.