#dewemelaertop5 op Instagram deel XI

Wonen in een landelijke stijl spreekt veel mensen aan en vooral op Instagram is er heel veel inspiratie in deze interieurstijl te vinden. Maar soms zie je door de bomen het bos niet meer met al die mooie huizen: wie moet je nu precies volgen om inspiratie op te doen? Om het je gemakkelijk te maken zijn er weer 5 prachtige, inspirerende accounts in een landelijke stijl voor je uitgelicht!


Het account van Caroline is een grote bron aan inspiratie, ze woont zo mooi! Vooral als je van een ingetogen, sobere stijl houdt ben je bij haar absoluut aan het goede adres.

Caroline Higler

V36Living


Achter deze mooie voordeur schuilt het prachtige interieur van Diana! Extra leuk detail is, dat ze helemaal  in Canada woont!

Thoezz_by_diana

Thoezz_bij_diana


Voor interieur inspiratie in een landelijke stijl volg je Indira! Veel kijkjes in haar sfeervolle huis en prachtige tuin!

Indira Ordelman

Indira 1410


Wegdromen in het heerlijke huis van Hilgonda. Veel prachtig gestylde hoekjes, aan inspiratie geen gebrek!

Hilary's home

Hilgonda_mons


Dat Geeske het stylen absoluut in de vingers heeft, kun je zien aan haar prachtige interieur! Wonen in een landelijke stijl ten voeten uit!

Soberenlandelijkwonenbyg

Soberenlandelijkwonenbyg


Volg jij De Wemelaer al op Instagram? Een must voor je vrijwel dagelijkse dosis interieur-inspiratie! :) Gebruik voor je mooiste foto’s de hasthtag #dewemelaertop5 en wie weet verschijnen jouw account met link en foto in de volgende top 5 van De Wemelaer!

Woonblog De Wemelaer op Instagram

→ Instagram TIP:  zoeken op de hashtag #farmhousestyle kan ook hele leuke resultaten opleveren!

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.