Binnenkijken bij Anne-Marie

Hallo allemaal,

Zoals de meesten van jullie was ook ik erg verrast toen Benita mij vroeg of ik mee wilde doen aan de binnenkijker! Spannend vond ik het wel want er staan zoveel mooie huizen op De Wemelaer.

Allereerst zal ik me even voorstellen: ik ben Anne-Marie (23), al bijna 6 jaar gelukkig getrouwd met Patrick (26) en moeder van 4 ondeugende maar o zo lieve kindjes. Ik ben gewoon huisvrouw en daarbij vind ik het heerlijk om in huis bezig te zijn.

Wij wonen in een drive-in woning, dat is een woning met een inpandige garage. Een heerlijk ruim huis, alleen soms een beetje onhandig. Beneden hebben wij de garage, het toilet en de keuken. Op de eerste verdieping bevindt zich de woonkamer, deze is gemaakt in een ‘u-vorm’ en op de tweede verdieping zijn er 3 slaapkamers en een ruime badkamer.

Het interieur is bij ons al regelmatig veranderd, voorheen hebben wij echt de stoere en sobere stijl gehad. Ik vond het mooi maar voelde me zelf er niet in thuis en als er iets belangrijk is, is het jezelf thuis voelen in je eigen huis.

Ik ben begonnen met minimaliseren van accessoires. Dat bracht al zoveel rust in huis, dat is zo ook te zien op de foto’s.

Voorzijde woning

Krans aan voordeur

Welkom binnen! Ook bij mij staat de bekende tas voor de sier, maar de tas is ook ideaal als ik even een boodschap moet halen.

Hal landelijk strak

Dit is het kleinste kamertje van het huis. Ik vind het altijd een beetje lastig hoe je die nou echt mooi kan krijgen en passend bij de rest van het huis.

Toilet landelijk strak

Dan de keuken, lekker ruim en we zitten er ook echt heel vaak. De tafel is door Patrick zelf gemaakt. Via de schuifdeuren kom je op een klein balkon die aan het water grenst. Je kunt er zomers zo lekker zitten!

Keuken landelijk strak

Keuken landelijk strak

Nisje keuken gipskruid krukken

Vaas met Eucalyptus klok Zusss

Op de eerste verdieping hebben wij dus de woonkamer, het is echt een grote ruimte en soms ook best lastig in te delen. De bank is eigenlijk een hoekbank maar met de losse delen kun je helemaal zelf bepalen hoe je hem neerzet.

Woonkamer landelijk strak

De tafel is ook door Patrick zelfgemaakt. Ideaal hoor, zo’n man die heel veel zelf kan! De zwarte kast was eigenlijk een buffetkast, ik heb de raampjes dichtgemaakt en de kast mat zwart geverfd.

Buffetkast zwart geverfd rieten tas kandelaar

Zwarte tv meubel hout gipskruid

Woonkamer landelijk strak

Haardombouw vaas met Eucalyptus tak met veren

De jongenskamer, een klein en knus kamertje. Het is alleen nog niet helemaal af, maar goed: ze kunnen er slapen en vinden hem zelf al echt stoer.

Jongenskamer zwart stoer luik bed met hondjes

Muur krijtverf met gebed kinderkamer

Dit is de meidenkamer, ook wel goed te zien. Ons oudste dochterje houdt enorm van roze en zou ook het liefst haar hele kamertje zo zien.

Commode babykamer

Kinderkamer roze muur ledikant commode

Van de badkamer kreeg ik niet zo goed een juiste foto gemaakt. We hebben een heerlijk bad en ook nog een douchecabine. Qua badschuim en shampoo houd ik van veel natuurlijke producten en dat soort flesjes staan ook juist het leukst in zo’n ruimte.

Badkamer landelijke stijl

Badkamer landelijk

Dit is onze slaapkamer, die heb ik expres licht gehouden. Rust in huis vind ik zo belangrijk, vooral met een druk gezin. Daarbij vind ik het wel weer mooi om met donkere contrasten te werken, op zo’n manier dat je toch een warme sfeer krijgt in huis.

Slaapkamer landelijk stoer

Hoofdbord bed krans

En dan nog het balkon dat aan de keukenruimte vastzit. Niks bijzonders hoor, maar we zitten er altijd erg graag.

Balkon landelijke stijl

Nou dit was dan ons huis, ik hoop dat jullie het leuk vonden om even een kijkje bij ons binnen te nemen. Zelf kijk ik ook graag bij anderen mee, altijd leuk om een ander zijn of haar creativiteit te zien bij het inrichten.

Benita, ontzettend tof dat je het aan mij gevraagd hebt. Ik heb het met plezier gedaan.
Groetjes Anne-marie.

5 reacties

 1. Sylvia schreef:

  Wat een heerlijk rustig inrichting,en toch heel gezellig!
  Geniet samen met jullie gezin ervan.
  Liefs Sylvia

 2. Diane schreef:

  Wat leuk joh! Jullie hebben er echt een paleisje van gemaakt

 3. Marleen schreef:

  Wat ziet het er allemaal mooi en gezellig uit! Leuk om je nu op Instagram te volgen. Groetjes, Marleen

 4. Mireille Holleman schreef:

  Wat een prachtige sfeer en inrichting van jullie huis … geweldig

 5. Lianne schreef:

  Erg mooi Anne-Marie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.