Eerst zal ik mijzelf eens aan jullie voorstellen: mijn naam is Korine, 23 jaar en samen met mijn man Gerrit en ons dochtertje van anderhalf woon ik in Nunspeet. In oktober 2015 kochten wij deze tussenwoning uit het jaar 1972. Het huis was helemaal uitgewoond, er moest dan ook enorm veel aan gebeuren. Samen met handige familie en vrienden zijn we ongeveer 8 maanden bezig geweest met het verbouwen en opknappen van het huis. Op de zolder na hebben we alles vervangen. Aan de achtertuin zijn we de afgelopen zomer begonnen en die is nu bijna af. Hopelijk kunnen we er komende zomer van gaan genieten!

Toen we het huis net hadden ingericht, was het eigenlijk meer een brocante stijl. Langzaamaan begint het steeds meer een sobere en stoere inrichting te worden.

Mijn man en ik houden van een landelijke interieur. Voornamelijk met veel hout. Veel dingen in ons huis heeft mijn man zelfgemaakt, zoals bijvoorbeeld de gebinten tussen de keuken en de kamer die we uit België uit een oude boerderij hebben gehaald. Dit vinden wij nog steeds het allermooist in ons huis! Van het overige hout heeft hij een spiegel gemaakt voor in de hal.

De keuken was een opknapper. Het was eigenlijk een hoekkeuken waar wij een recht aanrecht van hebben gemaakt. Het aanrechtblad heeft mijn man samen met mijn schoonvader van beton gemaakt, dit maakte voor ons de keuken echt af.

Neem gezellig een kijkje in ons huis!
Groetjes, Korine.

Voordeur landelijk met glas

Kapstok gewei onder de trap

Kapstok gewei

Spiegel met houten rand landelijke hal

Krukje vaas met berenklauw hal

Lichte trap met lampjes zijkant

Houten balk landelijke keuken

Donkergrijze rechte landelijke keuken

Schommelstoel peuter houten balk plafond

Fluitketel fornuis Nepalese pot aanrecht decoratie

Donkergrijze keuken landelijk

Woonkamer landelijk warm

salontafel landelijke decoratie

Vensterbank luik kandelaars kruik

Wijntafel olijfbak kandelaar

Olijfbak linnen doek kruikjes

Woonkamer landelijk licht

Landelijke keuken eetbank houtkachel

Olijfbak kruik linnen doek

Hoofdbord bed kroonluchter kastenwand

Tafeltje muur kruik berenklauw

Slaapkamer landelijk ingericht

Kastenwand steigerhout

Tafeltje muur slaapkamer kruik spiegel

Kuifspiegel waskom badkamer landelijk

Nisjes met rieten mandjes badkamer

Nis badkamer landelijke stijl

Korine op Instagram: Thuis_bij_Korien.