5 jaar De Wemelaer: een overzicht van de leukste en grappigste reacties

In de 5 jaar dat De Wemelaer bestaat heb ik heel wat mailtjes gekregen! De allerleukste, liefste en grappigste bewaar ik in een speciaal mapje op mijn laptop. Een kleine selectie:

Beste mevrouw Benita,
Vandaag ben ik na vele omzwervingen terecht gekomen op uw site. Ik kwam hier omdat ik op zoek was naar beeldjes van Riverdale muizen. Nou ben ik niet zo heel goed met computers maar volgens mij heeft u die of heeft u die gehad. Mijn vraag is: klopt dit? Heeft u deze muizen nog en zo ja, zijn ze dan te koop? Ik hoop niet dat ik u hiermee lastig val maar wilt u mij dit alstublieft laten weten. Dan dank ik u alvast van harte.


Beste Benita,
Wat een mooie woonblog ! Erg leuk om inspiratie op te doen. In maart gaan wij verhuizen naar een appartement in ******. We hebben er erg veel zin in. We hebben even in ****** gewoond, maar ik mis de familie en heel ******, en het strand. Het is een nieuw appartement, en ik zou het graag knus warm ingericht hebben. Hier in ***** zijn we goed geslaagd met een nieuwe eettafel, salontafel, bankje en fauteuil. Behang hebben we ook al. Maar ja nu de vloer. We hebben 2 lieve schatten van hondjes en kiezen voor een vinyl vloer. Makkelijk in onderhoud, praktisch met de hondjes, voelt warm.Nu zou ik graag je advies vragen. Vinyl in hout structuur of vinyl in betonlook??? Er komt een tapijt onder de salontafel. Het liefst zou ik je wat foto’s sturen. De eettafel is van het merk ****. En bestaat uit teakhout in verschillende tinten. De salontafel, eigenlijk 3 ronde: groot, kleiner, kleinst ook van teakhout. De fauteuil is cognackleur, leer en het bankje donkerbruin geruwd leer. 1 muur wordt grijs/groen kleur behang. De andere een tussenkleur bruin behang. Tjonge, wat een informatie he. Nu weet ik nog steeds niet wat te doen qua vloer. Weet jij het ?


Hallo
Verkopen jullie ook de mok van Blond XL Candy?
Zo ja, kunnen jullie deze achteruit zetten, dan kom ik hem vrijdag halen
Groet


Heb vandaag een mooi servies voorbij zien komen en er werd bij vermeld dat jullie weten waar dit te koop is. Iets met glazen suikerpot met metaal achtig/tinnen deksel? Kun je me daar meer over vertellen?? Dit had iemand vanmiddag gepost op fb en vermelde erbij dat de wemelear wel wist waar dit te koop zou zijn.


Heeft u voor mij de afmetingen of in elk geval van een houten balk?
We zijn een woning aan het renoveren en willen ook zo’n soort schouw met balk gaan maken.

Mijn complimenten voor de reportages van de photo diaries. Erg leuk om te lezen van al die bekende bloggers. Ik ben een ‘stille’ volgster van hen. Op de blogs lees ik dat ze vereerd zijn dat ze voor De Wemelaer mogen schrijven, een groter compliment kun je niet krijgen! Top!


Prachtige website. Ik ben er bijna de hele avond al zoet mee!


Hoi hoi, al een tijdje lees ik uw blog met plezier, de nieuwe styling-rubriek vind ik dan ook helemaal geweldig! Nu vroeg ik me af of er nog meer leuke rubrieken in de planning staan.. zoals bijvoorbeeld leuke, stoere landelijke DIYS. Vind dat altijd lastig te vinden op internet, dus bij deze mijn idee voor De Wemelaer. Verder heel veel succes met de nieuwe rubriek gewenst, kan niet wachten op de volgende ;) groetjes


Hello Benita,

Your Website is wonderfull. There so many nice inspirationen. Best regards from Germany


Hoi, zijn er ook artikels over hoe je speelgoed van kinderen weg werkt in een stoer en sober interieur. Zie namelijk alleen maar huizen die niet echt kindvriendelijk zijn.


hallo heb voor nieuwjaar bij jullie een tafellamp besteld, is die al klaar groetjes


Hoi!

Wij moeten gaan brainstormen over de inrichting van kantoor/balie/wachtruimte/keuken van ons autobedrijf. Maar we hebben geen idee hoe en wat. We zijn dus op zoek naar iemand die advies kan geven daarover. Is dit ook iets wat jij doet ? Of weet je iemand die ik evt kan benaderen?

Groetjes


Op Pinterest heb ik een kruiktoef gezien die waarschijnlijk bij u te koop is, klopt dat?


Goedemorgen Benita,
Mijn naam is ****, en ik woon samen met mijn man in een rijtjeshuis in *****. Over enkele weken start er een kleine verbouwing bij ons. De muren en plafond op de beneden verdieping worden gestuct, er komt vloerverwarming en vloertegels van Belgisch Hardsteen. Een nieuwe keuken met frontjes van een eiken hout print, blad licht grijs betonlook. De rest van ons interieur is vrij landelijk, taupekleur bank, cognackleur leren fauteuils off white eet-salontafel en tv meubel. Op de wanden zit nu een offwhite kleur en cappuccino kleur. De offwhite wanden zijn van steigerhout en blijven. de rest wordt dus gestuct en daar zou ik graag een kalkverf van Carte Colori op doen. Nu zie ik veel afbeeldingen van die verf, echter bijna altijd de donkere kleuren. Zijn er ook afbeeldingen van een inrichting met een lichtere kleur zoals: Palladio, Naturel of Calce? Mijn man wil absoluut geen donkere kleur op de wand vooral ook omdat de vloer antraciet grijs wordt. Zelf vind ik ook de lichtere kleur mooier hoor. Al ziet Gritti er ook prachtig uit! Ik hoop dat je me aan wat afbeeldingen kunt helpen. groet, ****

Een paar maanden later stuurde deze mevrouw mooie foto’s van hoe het geworden was!


Op Pinterest zag ik een foto van een toiletfonteinkast met beton(look?).
Ik zou graag weten waar die te verkrijgen is.
Kunt u mij die informatie bezorgen?


Hallo,

Geef je ook interieuradvies ? Ik heb wat advies nodig voor mijn woonkamer en open keuken. Wil graag nieuwe kleur op de muren, en evt andere indeling meubels. Hoor het graag van je.


Hallo, ik heb even een vraag heeft u ook houten letters te koop. Ik zoek letters met een afmeting van dikte ongeveer 2cm en hoogte ongeveer 10cm. Alvast bedankt.


Hello,

I have a small room that i need to transform into something looks like your style. Please let me know how to start. Thank you.

Een mevrouw uit Abu Dhabi (!) vroeg om interieuradvies, ze was weg van de sobere landelijke stijl. Ze stuurde foto’s mee van de huidige situatie.

Woning Abu Dhabi

Nadat ik haar een paar foto’s van kleuren en binnenkijkers had gestuurd die haar misschien aan zouden spreken, mailde ze terug dat ze aan de slag ging. Een week later stuurde ze al foto’s. Ze was op zoek gegaan naar verf om een ‘kalkverf-stijl mee te creëeren . 

Glazen lamp dressoir

Wonen in een landelijke stijl in het warme Midden Oosten! Prachtig toch?

Slaapkamer

(foto’s met toestemming geplaatst)

 


6 reacties

 1. Alberta schreef:

  Of de tafellamp al klaar is geweldig!
  Wat leuk dat je dat soort reacties bewaard. Van harte gefeliciteerd met 5 jaar de Wemelaer, het is niet meer weg te denken uit ‘woonland’ en dat is een groot compliment! Liefs

 2. Lars schreef:

  Prachtige reacties! En internationaal ook nog!
  Ben wel nieuwsgierig naar de afmetingen van die balk nu….

  Groetjes lars

 3. Pauline schreef:

  Geweldig die reacties en vragen nooit geweten dat mensen je voor zulke dingen benaderen. Ik lig werkelijk in een deuk

  • De Wemelaer schreef:

   Vind het zelf ook altijd erg grappig! Nog een paar jaar erbij en ik kan wel een boekje ervan uitbrengen! ;) Groetjes Benita

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.