Binnenkijken bij Marjolein

Hallo allemaal!

Wat ontzettend leuk dat ik mee mag doen aan de binnenkijker op De Wemelaer! Ik was verrast toen ik de uitnodiging van Benita kreeg. Het eerste wat ik dacht was: ‘Is ons huis hier wel geschikt voor?’ Maar bovenal vond ik het ontzettend leuk en ik stuurde snel een berichtje naar Benita terug!

Mijn naam is Marjolein, ik ben 27 jaar en ik woon samen met mijn man en onze kat Nola in het westen van Noord Brabant. Zo’n 2 jaar geleden waren wij op zoek naar een ander huis omdat we ons huis net verkocht hadden. Het was een lastige zoektocht want we hadden best veel eisen. Toen kwam het huis te koop waar we nu inmiddels in wonen. Het was totaal uitgeleefd, zowel van binnen als van buiten. Hoewel het niet in de planning lag een huis te kopen dat verbouwd moest worden, namen we de uitdaging aan zijn en we ‘gewoon’ begonnen. Inmiddels wonen we sinds november, na anderhalf jaar verbouwen, eindelijk in ons huisje!

Ik wens jullie veel plezier tijdens het binnenkijken en wie weet zie ik jullie terug op Instagram?!

Grijze voordeur landelijk met raster

Hal landelijke stijl

Deuren hal landelijk

Toilet landelijke stijl

Bank antraciet woonkamer landelijk

Houten schaal Von Dutz windlicht groene toef

Borstbeeld dame krukje vergrijsde krans

Lichte landelijke keuken

Ik vind het heerlijk om met mijn interieur bezig te zijn. Het leukste vind ik om tweedehands leuke spulletjes te zoeken die andere mensen niet meer leuk vinden. Dat maakt – denk ik – ons interieur ook zo uniek. Ik houd van een landelijke stijl, maar met een beetje brocante invloeden.

Falcon fornuis landelijke keuken

Lichtgrijze muur lichte landelijke keuken

Hoekje aanrecht tulpen keukenrol houder snijplanken

Tijdens de verbouwing hebben we veel rekening gehouden met de stijl die mijn man en ik beiden wilden. Het moest in ieder geval absoluut niet strak worden! We hebben letterlijk van boven tot onder alles aangepakt. Binnen is alles nu bijna af, op een paar kleine dingen na. Dit voorjaar willen we buiten verder gaan, want het is nu echt een zandbak buiten. Ook het huis zelf kan aan de buitenkant nog wel wat liefde gebruiken!

Houten schoenmal aan de kast

Ornament grijs plantje in de kast

Olijfbak vachtje hangkandelaar windlicht

Zwarte gordijnen landelijke keuken

Balusterkandelaar kruik landelijke vensterbank

Wensen zijn er altijd, ook bij ons. We wonen hier nu zo’n 4 maanden, dus nog lang niet alles is af. Er zijn nog veel dingen die nog zijn blijven liggen na de verbouwing, waar we nog niet aan zijn toegekomen. Daarnaast zit mijn hoofd nog vol met allerlei ideeën en andere hoekjes en wie weet ooit nog wel eens andere kleuren op de muur. Maar het belangrijkste is dat, waar we anderhalf jaar voor hebben gewerkt, nu eindelijk vorm heeft gekregen. Alle ideeën zitten nu niet meer in mijn hoofd, maar zijn werkelijkheid geworden. En dat is waar we het voor hebben gedaan!

Vensterbank wijntafel kruiklamp

Overloop witte deuren tapijt

Wastafelmeubel landelijk

Nachtkastje krijtverf grijs landelijke slaapkamer

Zwart bed krijtverf nachtkastjes

Kastenwand en tv slaapkamer

Houten tuinbank zwarte bekleding buitenmuur

Tuinset landelijke stijl

Dank je wel Benita voor de uitnodiging!!

Groetjes van Marjolein.

Marjolein op Instagram: Kleinmaarfijnlandelijkwonen.

5 reacties

 1. Nelly schreef:

  Wat hebben jullie het al prachtig voor elkaar. Ik wens jullie veel woonplezier toe in jullie
  sfeervolle huis.

 2. Kitty.bakkenes schreef:

  Een super mooi en sfeervol huis. Mooie accessoires, hier word ik helemaal warm en blij van.
  Dank dat ik mocht binnenkijken.
  Kitty

 3. Esther schreef:

  Hpi wat een super leuke huis marjolein, zou je mij kunnen vertellen welke kleur grijs jij in de keuken hebt gebruikt?

  Gr Esther

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.