Herfstdecoratie en styling ideeën voor de vensterbank van Leonie

Langzamerhand wordt het kouder buiten en de dagen weer korter. Tijd om het binnen extra gezellig te maken. Sfeervolle vensterbank decoratietips voor je vensterbank in een landelijke stijl krijg je van Leonie!


Lieve interieur liefhebbers,

Benita vroeg of ik de vensterbank styling wilde doen voor De Wemelaer en natuurlijk vind ik dat leuk! Op Instagram zag ik de afgelopen weken ook heel veel mooie plaatjes van vensters voorbij komen, echt hoor! Zo mooi👌 dus ik hoop dat ik hiermee nog wat toe kan voegen.

Omdat ik alle stijlen kan waarderen heb ik verschillende stijlen geprobeerd neer te zetten. Daarbij oplettend dat ik niet in herhaling val van wat er op de salontafel staat.

Ook buiten wil ik het er aantrekkelijk uit laten zien, zodat je niet in een donker gat kijkt. Op het moment hou ik van rust en niet van teveel spullen, de molensteen ornamenten gaan goed in een vooral smalle vensterbank. Soms kan ik ook prima bij de kringloop of op Marktplaats slagen, voor een mooie bak, pot of houten ornament 😉 Deze mooie houten ornamenten mocht ik trouwens lenen hoor.

De laatste tijd roep ik bij alles: ‘Voegt het iets toe?’. Zo niet, dan gaat het weer weg 😉

Dank voor het kijken en dat ik een bijdrage mocht leveren!

Hartelijke groet,
Leonie.


Houten ornament houten postbak met Asparagus plant op vensterbank

Fluffy bont kussen houten kistje met linnen doek en Nepalese vazen in de landelijke vensterbank

Houten krukje zwarte radiator Hertshoorn in houten bak Nepalese pot vensterbank decoratie landelijk

Houten zwanen vensterbank decoratie landelijk klassiek

Landelijk ornament met 2 ijzeren ringen zwarte geglazuurde bloempot met plant vensterbank decoratie landelijk

Oude bijbeltjes glazen vaas met takken kinderhoofdje beeld salontafel decoratie landelijk

Ornament molensteen op voet vouwgordijn hanglamp koker tube luik vensterbank decoratie landelijk

Houten krukje linnen doek kandelaar houten kistje met houten potten Hertshoorn in houten bak vensterbank decoratie landelijk

Houten kistje oude boekjes kandelaars pot met Hertshoorn vensterbank decoratie landelijk

Bloempot op voet ornament met 2 ijzeren ringen vensterbank decoratie landelijk

Zinken bak met heide op picknicktafel ornament op voet vensterbank decoratie landelijk

Leonie op Instagram: Leonie de Wit.


Leonie deed eerder dit jaar ook mee aan de binnenkijker op De Wemelaer, klik hier om haar mooie binnenkijker te bekijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.