Landelijk met kleur

Hallo allemaal,

Superleuk dat Benita mij gevraagd heeft (dankjewel daarvoor!) om mee te doen aan de binnenkijker maar ik moet ook eerlijk zeggen dat ik het heel erg spannend vind.

Ik had echt het idee dat Benita in de war was: ‘ze zal mij toch niet bedoelen met mijn interieur?’ Kijk eens hoeveel mooie huizen je voorbij ziet komen, met supermooie interieurs. Maar ik heb het toch gedaan want ik ben blij met mijn huis en interieur en voel me er ook echt thuis en dat is toch waar het eigenlijk om gaat.

En natuurlijk is het heerlijk om bij iedereen binnen te kijken en ideeën op te doen, daar kan ik echt van genieten maar uiteindelijk is het belangrijkste dat je blij en tevreden bent met je eigen huis!

Soms vragen mensen mij weleens wat voor een interieur ik heb en dan denk ik: ‘Geen idee waar het onder valt, ik denk eigenlijk dat het nergens onder valt en ik doe gewoon wat ik leuk vind‘. Volgens mijn man is het in ieder geval niet minimalistisch 😃 Hij vindt gelukkig alles goed wat ik in huis doe, dat is heel erg fijn.

Ik bedenk me ineens dat ik mezelf helemaal niet heb voorgesteld dus bij deze: ik ben Tina en woon in Hilversum (in de Hilversumse Meent). Ik ben getrouwd, heb 3 kinderen, een schoondochter, 2 schoonzoons en ben de trotse oma van 3 kleinkinderen.

Ik vind het heerlijk om in mijn huis bezig te zijn en ben ook graag creatief bezig. Verder vind ik het ook fijn om te wandelen en te koken en bakken. Sinds kort ga ik naar de sportschool, wie had dat ooit gedacht! Ik ben 54 jaar en was überhaupt nog nooit in een sportschool geweest. Kortom; ik verveel me nooit.

Kom gezellig bij me binnen kijken.

Veel liefs,
Tina.


Lambrisering hal met roze behang erboven grote plant in pot tapijt gang

De gang waar je binnenkomt.

Houten bank met roze stoelen aan houten eettafel roze behang in landelijk interieur

Een stukje van de woonkamer: ik ben gek op bloemen, elke 14 dagen haal ik verse bloemen bij mijn favoriete bloemenwinkel @houseofbloomz.

Dichte houten kast in landelijke woonkamer met roze accenten

Houten salontafel vierkant roze behang met patroon in landelijke woonkamer roze eetkamerstoelen

Houten werkbank als sidetable roze bloemen roze eetkamerstoelen witte etagere met dennenappels

Glazen vaas met roze bloemen toetervaas goud op houten krukje witte buffetkast landelijk

Hart van kastanjes decoratie

Witte keuken houten ronde snijplanken pot met houten lepels aanrecht

Houten decoratie krukje kom zwart wit theedoek grijs geblokt

Dit is de zolder, die gebruiken we als logeer- en als hobbykamer. Zo fijn, dan kan ik alles laten liggen waar ik mee bezig ben.

inbouwbank dakkapel zolder houten krukje rotan vloerkleed rond

Wit brocante bed houten bankje achter het bed varen slaapkamer landelijk brocante

Slaapkamer schuine wanden crème met taupe landelijk brocante

Onze slaapkamer.

Taupe muur slaapkamer houten bankje achter het bed met Ariadne at Home dichte houten witte kast

Dichte houten witte kast slaapkamer grote plant in pot houten stoel jaloezieën wit

Witte houten kleding kast houten mand kussen met tekst grote spiegel rechthoek decoratie ladder met plaid taupe muur slaapkamer

Taupe muur slaapkamer roze dekbed brocante bed wit rotan poppenwagen witte jaloezieën

De logeerkamer voor de kleinkinderen.

Witte kledingkast taupe muur slaapkamer roze dekbed meisjeskamer ledikant wit

Planten in de badkamer

Een klein stukje van de tuin. Onder het mom van: ‘Het leven is een feestje maar je moet zelf de slingers ophangen’ maakte ik deze slinger.

Houten loungeset met grijze tuin kussens ronde salontafel voor buiten roze slinger terras

Tina op Instagram: Tina van Lambalgen.


Shop de stijl bij bol.com:

Kunst tulpen boeket bol

Tulpen boeket – 7 stuks

Riviera Maison Bloempot Voor Binnen Naturel

Riviera Maison Bloempot Voor Binnen Naturel

Ariadne at Home Nostalgia Dekbedovertrek - Oker

Ariadne at Home Nostalgia Dekbedovertrek – Oker

PIP Studio Set van 2 Pink Early Birds Mugs Large in Gift Box

PIP Studio Set van 2 Pink Early Birds Mugs Large i

8 reacties

  1. Monique schreef:

    Heeeeel erg leuk! Ga zo door!

  2. Geesje schreef:

    Wat een gezellig en vrolijk interieur! Daar word je toch blij van.

  3. Miranda schreef:

    Heel sfeervol allemaal.Knap gedaan.Geniet ervan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.