Tussenwoning landelijke stijl

Hoihoi binnenkijkers,

Welkom in ons verbouwde nieuwbouw huisje. Wij: mijn man, ons hondje Toby en ik wonen bijna 5 jaar in deze nieuwbouw tussenwoning in Oldebroek.
Landelijke hal visgraat vloer stalen deur
In al die jaren is er ieder jaar wel geklust in ons huis. Zo hebben we de muren ieder jaar wel een ander kleurtje gegeven omdat de kleur dan net tegenviel of ik was er al op uitgekeken. Afgelopen winter hebben wij een uitbouw van 2,5 meter erbij laten bouwen. We dachten, als we toch bezig zijn dan laten we het maar gelijk goed doen en naar onze zin maken. Toen zijn we naar JETT wonen in Zwolle gegaan, we hadden een staaltje meegenomen van onze meubels en kregen advies op maat! Mede door haar genieten we iedere dag opnieuw van het prachtige eindresultaat. Daarom willen wij jullie graag een inkijkje en inspiratie geven in onze prachtige tussenwoning. Veel kijk- en inspiratieplezier toegewenst.
Woonkamer landelijk ingericht

Eethoek landelijk

Grijze fauteuil met Queen Ann poot kloostertafel salontafel

Ornament op voet

Onze stijl in huis is landelijk, strak en een tikkeltje industrieel. We houden van rust en eenheid, daarom moesten de muren ook in één kleur zijn. Zwarte plinten en kozijnen stonden wel op nummer 1 en we gingen de uitdaging aan om ze allebei zwart te maken. Wat spannend was, maar het resultaat is práchtig! De kasten hebben we laten overspuiten: de buffetkast hebben we zwart laten maken en de kast in de keuken in dezelfde kleur als de muur.
Zwarte buffetkast visgraat vloer met zwarte bies
Zuil met vaas en boeket
Broste Copenhagen servies in zwarte buffetkast
Roze servies in zwarte buffetkast
Dichte witte landelijke kast krukje linnen doek kruik met dadeltak
Het wijntafeltje heb ik onlangs op een rommelmarkt op de kop getikt en heb ik een ander bijpassend kleurtje gegeven. De gordijnen zijn 100% van linnen gemaakt en passen precies in het totaal plaatje.
Wijntafel kruiklamp vachtje hondje Shih tzu
Plaid in mand
Oh ja, hebben jullie onze prachtige visgraat vloer al gezien? Daar ben ik tot op heden nog steeds zo blij mee! De zwarte bies maakt het net af en geeft net wat meer sfeer in huis. Onder de keuken hebben we verlichting laten maken waardoor de vloer ook nog eens mooi verlicht wordt.
Visgraatvloer verlichting onder de keuken
Dienblad op pootjes zwarte accessoires
Eetkamerstoelen gecapitonneerde rugleuning witte poten
Pinterest is mijn grote vriend wat betreft onze schuifdeurkast, we hebben daar een mooie kast met schuifdeur gezien die we op maat hebben laten maken. Nadien moesten we een kleinigheidje aanpassen en leek hij 100% op de deur die we gezien hadden. Gelukkig is mijn man handig en kon hij het aanpassen.
Zwarte schuifdeur woonkamer
We hebben alle muren op de benedenverdieping laten stucen. Mijn man heeft de inbouwkast gemaakt zodat deze gelijk meegestuct worden. Dit geeft weer een prachtig geheel.
Planken nisje woonkamer
Krans van besjes aan de muur
Beeldje Shih Tzu
Binnenkijkers.. ik hoop dat ik jullie een beetje inspiratie heb gegeven in onze prachtige tussenwoning. Veel kijk- en inspiratie plezier. En Benita, bedankt voor deze mogelijkheid.
Mosbal oude schaar zwarte pot
Joke op Instagram: 94joke

2 reacties

  1. Jacorine schreef:

    Heel mooi geworden! De sobere kleuren maken het rustig een heel sfeervol. Heel fijn zo’n handige man in huis!

  2. J Stange schreef:

    Gaaf, precies zoals Joke het beschreef. Heel rustgevend en mooie kleuren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.