Landelijk interieur met kleur

Wat leuk! Ik mag weer een stukje schrijven voor De Wemelaer. Dat heb ik al eens eerder gedaan want toen heb ik het huis van mijn ouders mogen laten zien. Sinds februari dit jaar (2023) woon ik op mezelf in een fijn appartement die ik helemaal naar mijn eigen smaak in heb kunnen richten.

Strak landelijk interieur met kleur citroenen vaas tulpenvaas vensterbank plaid leuning bank

Landelijk interieur met kleur appartement

Ik ben inmiddels 22 jaar en werk in de kinderopvang. Naast mijn werk ben ik graag bezig in huis en vind ik het leuk om creatief bezig te zijn. De basis bij mij thuis is erg rustig. Daarbij vind ik het leuk om kleur toe te voegen met accessoires.

Landelijk met kleur binnenkijken woonkamer appartement lichtblauwe dichte kast oranje vaas klassieke oorfauteuil

Strakke keuken met accessoires in kleur roze kaars olijfolie in fles

De keuken en vloer zaten al in het appartement. Zelf had ik waarschijnlijk iets anders gekozen. Maar met mijn eigen meubels erin heb ik er wel wat gezelligs van kunnen maken. Vind ik zelf :).

Kleurige mokjes op bajot tafeltje van hout schilderijtje met hartje

Gele vaas met citroenen oorfauteuil roze boek HK Living gestreepte lampenvoet zwart wit

Het is geen groot appartement en juist daarom heb ik gekozen voor redelijk grote meubels. Een grote eettafel waar ik gezellig kan zitten met vrienden en familie. De indeling van de woonkamer heb ik laatst wat verandert en het lijkt nu iets ruimer.

Roze kaarsen op houten plateau roze kussen landelijk met kleur inrichting

Roze kandelaars boven op landelijke lichtblauwe kast

Over de hele breedte van het appartement zit een balkon. In de ochtend heb ik daar een heerlijk zonnetje op staan. Ook hier heb ik kleur toegevoegd waardoor het op deze manier bij de woonkamer en keuken betrokken wordt.

Roze tuinbankje op het balkon hoge windlichten kussen met krab gebloemd sierkussen

Balkon inrichten kussen met oranje krab plant in rotan pot olijfboom op stam

Roze tuinbank op balkon olijfboom op stam siergras in pot

De slaapkamer heb ik rustig gehouden. De gang is erg smal en heb ik zo gezellig mogelijk proberen in te richten. Een inrichting is nooit af en zal vast nog hier en daar wat veranderd gaan worden, maar voor nu ben ik er erg blij mee.

Slaapkamer landelijk strak hoge vloerkandelaars Riviera Maison lampenkap op kruikje wijntafel naast het bed

Wijntafel met kandelaars plant in landelijke pot kleine tafellamp

Wijntafel hoge kandelaars met roze kaarsen plant in pot

Citroen vaas geel roze boek HK Living lookbook groene kruk schilderij vrouw met hoed met bloemen

Schilderij roze Dame met hoed met bloemen

Hotel stijl oranje vaas roze houten kandelaars houten salontafel

Leuk dat je de binnenkijker hebt bekeken van mijn fijne appartement.

Liefs Emma.

Emma op Instagram: Wonenbijemma.

Meer kleurrijke binnenkijkers


Shop de stijl bij bol.com:

Clayre & Eef Sierkussen Schelp

Clayre & Eef Sierkussen Schelp

Riviera Maison Harbour Dekbedovertrek

Riviera Maison Harbour Dekbedovertrek

van Gogh Amandelbloesem lampenkap 30 cm

van Gogh Amandelbloesem lampenkap

Dutch Decor - OLLY - Sierkussen rond velvet

Dutch Decor – OLLY – Sierkussen rond velvet

1 reactie

  1. Chantal schreef:

    Wat een fijn eigen sfeertje heb je gecreeerd! De kleuren komen goed tot hun recht. Mooi!

    Sfeervolle groet,
    Chantal
    @wonenindevesting

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.