Photodiary: de week van Renate

Hallo allemaal. Ik zal mij even voorstellen: ik ben Renate (49) en  getrouwd met Jan (52). Ik heb twee kinderen (de deur al uit): een zoon van 29, Maikel en een dochter, Stephanie van 27. Ook zijn wij al trotse opa en oma van 2 kleinkinderen en een 3e is op komst. Ik ben benaderd door Benita van De Wemelaer en ben echt verrast en trots dat ze ons huisje de moeite waard vindt voor haar woonblog. Hier volgt dan mijn photodiary, hopelijk vinden jullie het leuk om te lezen.

Zaterdag
Vandaag ben ik even naar de camping gereden. Ik wilde even het keukenraam veranderen en had nu net die pot nodig die ik in de caravan had staan. Ja ja, zelfs de caravan ziet er sober en stoer uit.

Keukenplank sober stoer

Zondag
Vandaag een heerlijk rustig dagje. Ik heb nog even een foto gemaakt van de hal die nog niet zo lang geleden in de kleur Gritti is geverfd. En nog een foto van ons kleinste kamertje.

Hal sober landelijk

Toilet sober stoer

Maandag
Poetsdag. Ik heb gelijk maar even de kamer veranderd. Dat gebeurt regelmatig, tot ergernis van mijn man haha.

Eethoek sober stoer

Woonkamer sober stoer

Woonkamer landelijk sober

Dinsdag
Vandaag een half dagje werken. Daarna afgesproken met mijn zusje Patricia, ze had namelijk een Facebookactie gewonnen. Een heerlijke cheesecake waarvan we samen met Duska en Antoinette (allemaal bekend bij De Wemelaer) lekker hebben gesmuld, mmmm.

Dames Reichart

Taart

Woensdag
Ik maak even wat foto´s van de kamer.  Nog niet zo lang geleden heb ik alle kozijnen en deuren zwart geschilderd (een beetje industrieel). Ik vind het supergezellig en stoer staan. Vanavond  nog maar even zwemmen. Heerlijk vind ik dat, even mijn hoofd leeg maken. Dit doe ik 2 keer per week. Ik maak maar geen foto van mijzelf in badpak, daar worden jullie niet vrolijk van haha.

Woonkamer sober stoer

Donderdag
Dit is mijn boodschappendag en oppasdag. ‘s Middags haal ik de kleinkinderen van school en dan gaan we altijd iets leuks doen. Later in de middag komen de kids met aanhang dan ook altijd en nuttigen we samen de avondmaaltijd (gezinstijd= genietmoment!).

Landelijke keuken

Landelijke keuken

Even wat sfeerplaatjes.

Landelijk sober stoer

Vaas landelijk sober

Vrijdag
‘s Morgens loop ik altijd een paar kilometer met mijn witte herder, dat doe ik elke dag. ‘s Middags nog even bij de bouwmarkt geweest om 2 zwarte jaloezieën te bestellen voor de ramen in de woonkamer. Deze komen hopelijk over 2 weken binnen.

Witte herder

Nog even een paar sfeerfoto’s van onze veranda. Wat verlang ik naar de zomer, ik ben er zo aan toe!

Veranda sober stoer

Veranda sober stoer

Nou, dit was mijn photodiary! Ik hoop dat jullie het leuk vonden om het te lezen. Dankjewel voor deze kans, Benita.

Groetjes
Jan en Renate.

Je vindt Renate ook op Instagram: Renate Reichartde.

17 reacties

 1. Karina van der Lee schreef:

  Wat woon je ontzettend mooi. Wist ik enigzins al..volg je al op IG. Heb het met plezier gelezen. Erg leuke diary.

 2. Diane schreef:

  Heel mooi Renate!! Leuk om te lezen.

 3. Jantje schreef:

  Erg mooi!!!

 4. Dedy schreef:

  Super gaaf allemaal…wat een prachtig en sfeervol huis hebben jullie.Gezellig om te lezen en prachtige foto’s ook.Groetjes Dedy

 5. Marina schreef:

  Leuk om Renate haar huis te kunnen zien, was genieten! en ik volg haar ook op Instagram dus ik wist wat ik kon verwachten aan interieur, Prachtig en een warme sfeer!

 6. Marianne knicknie schreef:

  Wat woon je mooi leuk om te lezen

 7. Anneke stam schreef:

  Ik heb genoten van je reportage Renate. Heerlijke sfeer. Liefs Anneke

 8. Marion schreef:

  Heel erg leuk om te lezen en wat een mooie kiekjes van je huis het zal veel mensen inspireren zo stoer en sober

 9. Ans van Rooij schreef:

  Prachtig je huis heel mooi ingericht ook niet te veel en niet te weinig lekker rustgevend,alles zeer smaakvol,complimentjes!!!

 10. Serdina schreef:

  Echt wauw :-) helemaal mijn smaak!!
  En een heel gezellig verhaal erbij!!
  Leuke photodiary hoor!!
  Ik ga op jouw Instagram kijken ;-)

  Groetjes Serdina.

 11. Annelies schreef:

  Gezellige en mooie sfeer. Je schrijft, en ik zie, dat je kozijnen en deuren zwart zijn, wat voor kleur heb je op de muren?

  Groetjes Annelies.

 12. Judith schreef:

  Mooie binnenkijker Renate, van je sfeervolle huis! Ben verliefd op je kleine kamertje met die prachtige muren. En wat leuk om de gelijkenissen te zien van de woonsmaak ontwikkeling die zowel jij als je zusje doormaken. En je herder is alweer zo groot! Geniet ervan, groetjes

 13. annemarie schreef:

  Hallo Renate, zou ik mogen vragen hoe je het toilet hebt geverfd en met welke kleur. Ik vind het schitterd,,hopend op een antwoord,met vriendelijke groet annemarie

 14. Mirjam schreef:

  Een heerlijk huis Renate,
  Dank je wel dat we even bij je mochten meekijken.
  Groetjes,
  Mirjam

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.